Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@frlka to nieje maxi cosi, ale bebe confort mila. http://www.malvik.cz/Kocarky/golfove-hole/Bebe-...
@zajo79 - sú to maxi cosi, je to prakticky to isté, ako bebe confort... kuk sem:
http://www.preissuchmaschine.de/trend/MAXI/Maxi...
@frlka - do 15kg šporťák, s korbou do 13kg
dievcata mna by uz nacisto porazilo kebyze cakam na nunu tak dlho ako vy a precitam si toto
Kočíkovo.sk
OZNAM NUNA: Žiaľ, zásielka s NUNAMI sa niekde zasekla. DEFINITINVY termin dodavky je V PONDELOK. Ďakujeme
ja cakam ze by mala Nuna dorazit zajtra k tomu mojmu dodavatelovi, tak som zvedava, co povie 😀 inak mam reserve radsej u dvoch 😅
@brisilda ja som tiez bola za zapp extra, ale v obchode som zistila, ze ta sedacka nema az taky uhol ako moj maly potrebuje na sedenie, ked bola otocena k rodicovi, tak som od neho upustila, hlavne tie hrkotave kolieska ma odradili, na tak drahom kociku by to uz mohli mat poriesene, ked blbe polske espiro tak nehrka 😀
ja som dnes o druhej volala s aladinom a povedal ze na 99% kociky dnes pridu ze uz maju vsetko nachystane, ze ich rovno aj poslu, ze si mam skusit prezvonit neskor, ale radsej som nevolala lebo by som asi zistila ze prd z toho aj dnes :( pochybujem ze dorazili :( a po tom co odpisali brisilde tak to ma dorazilo, davam im este buduci tyzden a ak kocik nepride tak asi kaslem nan :(
@newyorkgirl a myslis ze nuna nehrka ked ides po chodniku? hrka..a viac.
tiez si myslim, ze do kazdeho obchodu pridu v iny den, lebo vsak im to nevezie jedno auto...
@zajo79 no vsak to este neviem, ale tak v UK ju vzdy dobre predam, tuna skoro vobec nie su Nuny 😖
@marafka Nuna je super 😀 😀 😀 😀 😀 ...ale to vies, som maniak na kociky 😀 😀 😀 😀 😀 rada pozeram info. o kocikoch a skusam nove veci, ...nejdem teraz momentalne nic kupovat, ved mame doma Nunicku. 😀 😀 😀 😀 Najprv si ju odskusame v terene a potom sa uvidi 🙂
Ak sa mi podari este dnes, poslem foto kocika, uz som potah oprala a navliekla naspat na kocik. 😉
ja som volala rano aladinovi povedal mi že dnes pobede pridu a hned ich posielaju kurierom takže v pondelok ich mame doma no ja som chcela osobny odber tak mi vravel že hned ako dnes dorazia mi bude volať,no čakááám ,sedim na telefone ,hádam už dnes to víde 😉
mne sa paci aj smartbuggy od phil and teds..sice sa mi zacali pacit az po neakom case,ale na behacku po meste su super

@mia1111 pozerala som video + info. nie je zly, ...len som sa nedocitala do kolko kg + vyska dietata? ☹