icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

frlka
30. jún 2011

@mia1111 pozerala som video + info. nie je zly, ...len som sa nedocitala do kolko kg + vyska dietata? ☹

mia1111
30. jún 2011

@zajo79 - sú to maxi cosi, je to prakticky to isté, ako bebe confort... kuk sem:
http://www.preissuchmaschine.de/trend/MAXI/Maxi...
@frlka - do 15kg šporťák, s korbou do 13kg

mia1111
30. jún 2011

@frlka - do 15kg jasné, že golfky, napísala som šporťák 😅

frlka
30. jún 2011

@mia1111 vdaka 😉

bubka22
30. jún 2011

@misela24 aj mne by to stacilo ... no mam pocit, ze uz nebudeme ani kocik potrebovat dokial nam to vsetko pride. 🙂

brisilda
30. jún 2011

@janika84 ja som vymenila nunu za zapika xtra no moja nuna sa nepolohovala takze u mna je vyhoda polohovanie a otacanie sedacky + strieska 😉 nevyhody : viac hrkoce, nak. kosik nemam 😒 somzvedava kedy vymenim aj zapika 😀

brisilda
30. jún 2011

dievcata mna by uz nacisto porazilo kebyze cakam na nunu tak dlho ako vy a precitam si toto
Kočíkovo.sk
OZNAM NUNA: Žiaľ, zásielka s NUNAMI sa niekde zasekla. DEFINITINVY termin dodavky je V PONDELOK. Ďakujeme

janika84
30. jún 2011

@brisilda ked ja vlastne neviem co chcem.ja by som mala najracej vsetky kocare doma. 😀

janika84
30. jún 2011

@brisilda ja momentalne rozmyslam aj nad bugsterom...alebo niaka inspiracia? 😉

newyorkgirl
30. jún 2011

ja cakam ze by mala Nuna dorazit zajtra k tomu mojmu dodavatelovi, tak som zvedava, co povie 😀 inak mam reserve radsej u dvoch 😅

newyorkgirl
30. jún 2011

@brisilda ja som tiez bola za zapp extra, ale v obchode som zistila, ze ta sedacka nema az taky uhol ako moj maly potrebuje na sedenie, ked bola otocena k rodicovi, tak som od neho upustila, hlavne tie hrkotave kolieska ma odradili, na tak drahom kociku by to uz mohli mat poriesene, ked blbe polske espiro tak nehrka 😀

marafka
30. jún 2011

@frlka a co ty obzeras tieto kociky???? co nuna nie je dobra?

marafka
30. jún 2011

ja som dnes o druhej volala s aladinom a povedal ze na 99% kociky dnes pridu ze uz maju vsetko nachystane, ze ich rovno aj poslu, ze si mam skusit prezvonit neskor, ale radsej som nevolala lebo by som asi zistila ze prd z toho aj dnes :( pochybujem ze dorazili :( a po tom co odpisali brisilde tak to ma dorazilo, davam im este buduci tyzden a ak kocik nepride tak asi kaslem nan :(

rhodosbb
30. jún 2011

@marafka, ale to, co pisala brisilda, ma na stranke napisane kocikovo.sk, nemyslim si, ze do kazdeho obchodu pridu naraz v jeden den, do aladina kludne mohli prist dnes, pockaj, ked ti zajtra zazvoni kurier pri dverach, neuveris 😀

marafka
30. jún 2011

@rhodosbb no hej ale tebe aladin volal ze prisli kociky ze si mozes prist zobrat kocik na predajnu ???? lebo ja ked som sa ho opytala ze ci bude este volat ked kociky dorazia tak mi povedal ze aby som ja prezvonila, ale uz som radsej nevolala 😠

zajo79
30. jún 2011

@newyorkgirl a myslis ze nuna nehrka ked ides po chodniku? hrka..a viac.

newyorkgirl
30. jún 2011

tiez si myslim, ze do kazdeho obchodu pridu v iny den, lebo vsak im to nevezie jedno auto...

@zajo79 no vsak to este neviem, ale tak v UK ju vzdy dobre predam, tuna skoro vobec nie su Nuny 😖

brisilda
30. jún 2011

@marafka JA SOM LEN SKOPCILA ODKAZ CO SOM NASLA NA FB 😉 MOJA NUNA JE UZ PREDANA 😀 no je mi za nou smutno 😢
@janika84 ja viem co chcem ale taky kocik este neexistuje 😀

frlka
1. júl 2011

@marafka Nuna je super 😀 😀 😀 😀 😀 ...ale to vies, som maniak na kociky 😀 😀 😀 😀 😀 rada pozeram info. o kocikoch a skusam nove veci, ...nejdem teraz momentalne nic kupovat, ved mame doma Nunicku. 😀 😀 😀 😀 Najprv si ju odskusame v terene a potom sa uvidi 🙂
Ak sa mi podari este dnes, poslem foto kocika, uz som potah oprala a navliekla naspat na kocik. 😉

frlka
1. júl 2011

pridavam fotos nasej nuny 2010 s prislusenstvom a nasou Leockou (vek 2,5 r. (v pol.JULA), vaha 16,6 kg + vyska 101 cm) 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Myslim, ze na dlhsie trasy nam staci, konecne uz dedka nebudu boliet krize 🙂 Na to, ze dcerka ma 16,6 kg, sa kocik super lahucko ovlada jednou rukou 🙂

janika84
1. júl 2011

@frlka krasne zladene.....normalne ked na nu pozeram tak ma presla aj chut predat moju 😀 veru si ju asi este necham 😉

zajo79
1. júl 2011

@frlka ale mala uz je v nom len-len 😕 ale este nech vam posluzi. 😎

marafka
1. júl 2011

@frlka no je krasna nunicka, snad aj ja sa budem uz takto tesit a potom vam poslem fotky 🙂 mala by sa ti v nej ani nevyspala ked jej hlavka uz vlastne pretrca cez opierku tak to mas jedno ci mas 2010 alebo 2011 som zvedava ako bude ten môj dubáčik v nej napasovaný 🙂

marafka
1. júl 2011

@brisilda ved ja viem 🙂 len uz mi dochadza trpezlivost a mam uz nervy, lebo ani prvy kocik mi nevysiel podla mojho planu tak som sa tesila ze aspon buginu budem mat taku ako som chcela ale toto nekonecne cakanie ma uz fakt prestava bavit

frlka
1. júl 2011

@janika84 dakujem 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 tesim sa, ze mame zasa nieco nove 😀 😀 😀 😀 😀 Najprv som sa bala tych zltych doplnkov, ale ked ja ZLTU milujem, neodolala som 😀 😀 😀 😀 😀 a myslim, ze som dobre urobila 😉

frlka
1. júl 2011

@zajo79 my uz v kociku nespime, potrebujeme buginu len na prevoz, ked nas bolia nozicky 😀 takze nejaky cas posluzi 😉

misela24
1. júl 2011

ja som volala rano aladinovi povedal mi že dnes pobede pridu a hned ich posielaju kurierom takže v pondelok ich mame doma no ja som chcela osobny odber tak mi vravel že hned ako dnes dorazia mi bude volať,no čakááám ,sedim na telefone ,hádam už dnes to víde 😉

zajo79
1. júl 2011

mne sa paci aj smartbuggy od phil and teds..sice sa mi zacali pacit az po neakom case,ale na behacku po meste su super

marafka
1. júl 2011

@misela24 mne to iste povedal vcera 🙂

marafka
1. júl 2011

@misela24 daj vediet ak ti zavola 🙂