icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

alexandrag1
4. júl 2011

@marafka jasne hodim sem foto 😉

marafka
4. júl 2011

@rhodosbb ahoj, volala si tam dnes??? lebo z enikibeniki uz posielaju a zajtra uz bude nuna u nich....som zvedava ci dnes dorazia a ci robia aj u aladina rozvoz aj cez sviatok ale po tolkom cakani by nam ich mohli uz aj dorucit...ale vy vlastne pojdete po nu osobne, chystate sa este dnes ci az v stredu?

misela24
4. júl 2011

@marafka ahoj nejdem tam volať ale rovno idem dnes tam ja už nemám nervy nato čakanie,,potom dam vedieť

marafka
4. júl 2011

@misela24 ok super si zlata, tak veľa šťastia a dufam ze odchadzat odial uz budes aj s kocikom 🙂

misela24
4. júl 2011

@marafka 😀 pochybujem možno s nejakym inym kočikom 😀

dadaka1
4. júl 2011

tak v eniki už maju len tu čiernu...

marafka
4. júl 2011

aj ste si ju niektora objednala? tu ciernu? nech vidime ako v skutocnosti vyzera 🙂 sa po nunach asi len tak zaprasilo...doteraz som v meste stretavala same espiro magic a teraz asi bude vsade sama nuna 🙂

alexandrag1
4. júl 2011

@marafka no zakrikla som to...prave mi dosiel mail že sa ospravedlňuje ale že kurier bude predsa len chodit az v stredu...blaznia cloveka 😒

marafka
4. júl 2011

no ale aspon mas uz iste ze pride...tak uz len cakat a cakat 🙂

zuzana030
4. júl 2011

ahojte maminy, dnes som objavila tento super kočík aj ja, model 2011 je aj spolohovaním, čo je úplne super, len neviem sa rozhodnúť moc, lebo sa mi nezdá byť do zimy vhodný, skôr na leto a prechodné obdobia, naša malá má už 2 rôčky, je taká väčšia, čo mi dosť vyhovuje na tomto kočíku,my ešte dosť kočíkujeme, takže potrebujem určite. nemáte niektorá skúsenosť s ním v zime? frlka akú nunu predávaš? tú polohovateľnú? ak ano poprosím ťa o fotky, cenu...dík

misela24
4. júl 2011

@marafka tak prave som prišla od aladina kočikov niet 🙂 ako mne už je to smiešne toto je čisté zufalstvo,,že niekde sa to zaseklo a že asi pride kurier pobede alebo ten pán z aladina rozmyšlal že pôjde pre ne na zlate piesky ale že všetky kočiky sa mu do auta nezmestia že hned ako budu mať volaju,,a tá pani alebo slečna z obchodu už bola ináč nepríjemná asi sa dnes zle vyspala 😠

zuzana030
4. júl 2011

mishela a koľko čakáš na kočíK? ak mi vieš zodpovedať nejaké otázočky moje, bola by som vďačná, ale asi sa idem poobzerať po nejakom inom, keď nie sú k zohnatiu a vyhnúť sa tiež zúfalstvu 🙂

misela24
4. júl 2011

@zuzana030 ja čakám už mesiac a fakt neviem ako je to s kočikom v zime no do snehu asi moc neni ale tak to viac kočikov asi s takymi malimi kolečkami ale možno ti odpovie niekto kto ho mal aj na zimu,,moj maly bude mať 15 mesiacov a už teraz nechce byť v kočiku ja ho kupujem k voli dovolenke a na občasne vozenie je super skladný do auta preto a zimu neriešim lebo to už maly mi v kočiku nebude .a neviem čo by si ešte chcela vedieť,kludne sa spytaj

vanesa77
4. júl 2011

@frlka aj som vyfotila babypoint a dnes kupenu nunu na dvore vedla seba... ale neviem najst kablik od fotaku do pc... tak snad neskor 😉
Dievcence, inak pre mna je tolko ocakavana NUNA sklamanim ☹ mozno preto, ze budeme mat uz takmer 2 roky a pre mojho duracelka je bugyna bez madielka nepohodlna - on potrebuje trochu volnosti a zabezpeceny je v babypointiku madlom - kdezto v nune musi byt priputany skrz naskrz - a to by bolo prenho ako za trest...
Este sme ju ani nevytiahli von - len na chodbe v interieri... a zobrat na predajnu naspat uz nechcu...
Takze asi ju posuniem dalej - ak bude mat niekto zaujem - nech pise do IP. Sme z okresu Trnava 🙂

zuzana030
4. júl 2011

misela ďakujem, podstatu si vystihla, ale teda ju nebudem kupovať, máme šidlo ako vanesa77 a má 2 rôčky, tak pozriem aj ja nejaký s madielkom, ale škoda teda lebo mi strašne padol do oka, fotky ale uvítam, aspoň sa pokochám... 😀 😀 😀

misela24
4. júl 2011

@zuzana030 no neviem moj maly je vymyselník a v kočiku neobsedí a musí byť zapásaný trakmi ináč by mi vypadol ,,takže ja madielko nepotrebujem lebo to by jeho neudržalo neraz mi išiel skočíť šípku rovno na chodník ked som mu nedala traky 😀

zuzana030
4. júl 2011

výborne 😀 😀 😀 tak teraz mám veľkú dilemu a potrebujem rýýýchlo ďalší kočiarik, lebo sa mi dnes podarilo ten náš predať, mala som loolu a ten bol úžasný...aj mi ho je ľúto, ale nech slúži ďalej

frlka
4. júl 2011

@zuzana030 a aky kocik sa ti podarilo predat?

frlka
4. júl 2011

dievcata/mamicky, nechcete niekto kupit zltu Nuna 2010? Ak je babo starsie, nevadi, ze nejde az do uplneho lahu. Ved kto by mal zaujem, kuk moj bazar. Vdaka. Potrebujem SURNE predat!!! 😒

jenta
4. júl 2011

@frlka nechcem ti spamovať inzerát, tak sa ťa opýtam takto 🙂 nevieš, či pasuje pláštenka a moskytiéra z 2010 aj na 2011? a dalo by sa, že by som si od teba kúpila čisto len pláštenku bez moskytiéry?

frlka
4. júl 2011

@jenta vraj nesedi 2010 a 2011 ☹

jenta
4. júl 2011

@frlka hm tak to je škoda ☹

jenta
4. júl 2011

@jenta no aj tak neviem, či sa tej nuny vôbec niekedy dočkám 😖 už ma to prestáva baviť.

jenta
4. júl 2011

no a ako mi to už fajnovo šibe z toho čakania...sama sebe si odpovedám... 😀

carmen86
4. júl 2011

takze my sme sa dockali nasej Nuny a je to super kocik a malej sa v nom velmi paci a pridavam par foto, objednavali sme ho cez madernu

misela24
4. júl 2011

@carmen86 ta podložka je tam super 😉

marafka
4. júl 2011

tak vsade je len v aladinovi nie to je fakt super....hlavne ze nan cakam 18 tyzdnov 😠 neberte to baby v zlom len vam ju zavidim 🙂

marafka
4. júl 2011

@misela24 toto je sila, tak nech pekne po ne ide aj na 5 krat co uz si ma o tom clovek mysliet??? mne pre istotu ani neodpoveda na maily a volat mu nechcem lebo chudak ma asi aj on uz z toho riadne nervy, kocikov niet a z kazdej strany zurive mamicky ktore na ne cakaju 🙂

misela24
4. júl 2011

@marafka no ved on bol fakt zufalí bolo vidieť že mu to jedno neni a vkuse obvolával a snažil sa to riešiť a ešte som sa pytala či zajtra sa to porieši ked je sviatok a povedal že možno ale že malo by sa...ale ako ja už kašlem celu nunu bude bude,nebude -nebude už mam vybrate asi 3 kočíky ktore sa mi ako tak páčia a konec koncov malemu je jedno v akom sedí kedže on už v kočiku byť nechce a na dovolenku mi je to fakt jedno,,to len mamička musí mať hned prvu volovinu čo vidí na nete 😀 a moj skromny miláčik sa odvezie aj v inom kočiku 🙂