icon

Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?

daducha
7. máj 2010

Ahoj,

objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.

didiana333
6. júl 2011

@alexandrag1 no krásna je...ja mám teda minuloročný model nuny a mne sa tá strieška dolu stiahne a tie zipsy ked zapnem,tak to sedí pekne vzadu....
Aspon ťa budem v NR poznať podla kočíka... 😉 😀

alexandrag1
6. júl 2011

@edusik odfotila som to moje...kukni ci to je ono prosim 😉

alexandrag1
6. júl 2011

@didiana333 ja to nejak este poriesim aby to nevyselo len tak 😉
😀 tak tak budem svietit na kilometer teraz 😀

newyorkgirl
6. júl 2011

ja mam origos nuna slnecnik, tak dufam, ze ho tam dam kdesi potom 😀 ze to sa nedeli na kadejake verzie 😅

frlka
6. júl 2011

@mau nesiel internet,...tak pisem az teraz... 😀 dnes sa mi zasa ozvala jedna mamicka, ale len sa vypytuju...a zatial nic z toho. Dufam, ze skoro predam... 😀 😀 😀 😀 😀

zajo79
6. júl 2011

http://www.babynabytek.sk/tienidlo-na-detsky-ko... tu su clony..len seda a tmavomodra su mi na dve veci 🙄 cierna vypredana

miskinadamko
6. júl 2011

baby dnes mi prisla nuna night(cierna) avsak ja som ju chcela len na dovolenku kedze maly nema kocik uz pol roka ale kym sme sa jej dockali sme uz aj po dovolenke takze je mi uz nanic. takze ak by ste mala niektora zaujem napiste mi IP. je zabalena v krabici ani som ju este neotvorila.

jenta
6. júl 2011

jééééj kočky vy sa už vytešujete z kočíkov 🙂 dúfam, že aladdin dnes posielal a zajtra sa budem vytešovať aj ja konečne 🙂

marafka
6. júl 2011

@jenta to dúfam aj ja ale mne písal že vo štvrtok ju mám doma tak sa budeme tešiť spolu 🙂

jenta
6. júl 2011

@marafka a ty si mu kedy písala? či on ti sám napísal, že ju budeš mať vo štvrtok doma?

marafka
6. júl 2011

ja som mu písala v pondelok večer a on mi odpísal v utorok že budem ju mať vo štvrtok neboj sám od seba by sa asi neozval :( už toho mal dosť asi aj on sám keď bol z každej strany bombardovaný 🙂

marafka
6. júl 2011

@rhodosbb tak paráda, keď budete doma tak podom daj foto 🙂 a brala si aj s pláštenkou?

marafka
6. júl 2011

keď je nuna odfotená sama tak mi pripadá taká veliká ale keď tam vidím vašich drobcov tak je zrazu maličká no ja fakt neviem ako tam idem narvať toho môjho valibuka 🙂

misela24
6. júl 2011

@marafka mne večer volal znova že tam mám kočík 😀 hovorím ja už som si ho bola zobrať 🙂 chudak asi mal v tom iný zmetok 😒

marafka
6. júl 2011

@misela24 🙂 zlatý 🙂 si asi riadne vydýchne keď sa ich všetkých zbaví 🙂

misela24
6. júl 2011

@marafka aj ja si myslím 😀

jenta
6. júl 2011

@misela24 no pekne, že ti ešte večer volal 😀 dúfam, že si si nezobrala ten určený pre mňa, ja som tiež objednávala wineberry 😀

mau
6. júl 2011

@frlka tak držím palce. Teraz si si ktorý vyhliadla?

newyorkgirl
6. júl 2011

@marafka mne prisiel aj miselin maly na tychto poslednych foto v Nune dost velky a to ma iba 78cm ako aj nas Risko a rocik a 2mes., tak neviem ako dlho nam veru vydrzia, vsak uvidime 🙂

alexandrag1
7. júl 2011

Babule poradte mi čo s tou látkou čo vysi zo striešky?Ja nechcem aby to vyselo,mne sa to tak nepáči 😒 zatial som to len založila za tie páčky čo sa otvárajú pri polohovaní rúčky,ale myslím že zafúka silnejší vietor a zas to bude len vysieť 😠
Nemáte nejaké šikovné nápady?

newyorkgirl
7. júl 2011

@alexandrag1 na vela kocikoch to tak je, ale na tej foto, ked je to zapnute, je to OK podla mna, ked ta len toto trapi 🙂

baby ako ste povozili? cakam nejake prakticke info 😀 este si to mozem rozmysliet, kym ju nemam...

weverka11
7. júl 2011

tak ja som si vcera isla pre zalohu a predavačka od dverí kričala ze prave dosla nunaa... tak sme vcera aj vyjeli na prechadzku s nou a zozala velky uspech... som s nou zatial spokojna, dostala som aj zlavu, kočik aj s plastenkou a moskytierou za 165 eur, to je fajn si myslim 🙂

weverka11
7. júl 2011

@alexandrag1 normalne ju zapni ked budes mat kočik do lahu a potom aj s tou strieskou zapni, potom trosku vytrca, je tak ohla, ale je to omnoho lepsie

alexandrag1
7. júl 2011

@weverka11 dakujem za radu...hned som to tak aj urobila🙂a je to fajn🙂 uz som spokojna 😀 😀 😀

marafka
7. júl 2011

kurier zatial nevola, neznasam cakanie ☹

misela24
7. júl 2011

@marafka neboj dnes ju máš doma

misela24
7. júl 2011

malemu sa v nej páči,,vôbec nenamieta sedieť v kočiku 😉

marafka
7. júl 2011

@misela24 na slniečku je riadne krásna tá farba....

weverka11
7. júl 2011

inak ja som bola milo prekvapena aky velky košik ma 😕 zmetilo sa mi tam vsetko ako do graca a ten má big big košík.....

jenta
7. júl 2011

juhúúúú, už je nunička domka 🙂 tak sa jej vytešujem, jak malé decko 😀 malého som tam posadila len na chvílu, lebo akurát som ho išla ukladať spať, keď došiel kuriér.
@marafka neboj, dočkáš sa a budeš taká vytešená jak ja 🙂