Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@edusik odfotila som to moje...kukni ci to je ono prosim 😉
@didiana333 ja to nejak este poriesim aby to nevyselo len tak 😉
😀 tak tak budem svietit na kilometer teraz 😀
ja mam origos nuna slnecnik, tak dufam, ze ho tam dam kdesi potom 😀 ze to sa nedeli na kadejake verzie 😅
http://www.babynabytek.sk/tienidlo-na-detsky-ko... tu su clony..len seda a tmavomodra su mi na dve veci 🙄 cierna vypredana
baby dnes mi prisla nuna night(cierna) avsak ja som ju chcela len na dovolenku kedze maly nema kocik uz pol roka ale kym sme sa jej dockali sme uz aj po dovolenke takze je mi uz nanic. takze ak by ste mala niektora zaujem napiste mi IP. je zabalena v krabici ani som ju este neotvorila.
jééééj kočky vy sa už vytešujete z kočíkov 🙂 dúfam, že aladdin dnes posielal a zajtra sa budem vytešovať aj ja konečne 🙂
ja som mu písala v pondelok večer a on mi odpísal v utorok že budem ju mať vo štvrtok neboj sám od seba by sa asi neozval :( už toho mal dosť asi aj on sám keď bol z každej strany bombardovaný 🙂
keď je nuna odfotená sama tak mi pripadá taká veliká ale keď tam vidím vašich drobcov tak je zrazu maličká no ja fakt neviem ako tam idem narvať toho môjho valibuka 🙂
@marafka mne prisiel aj miselin maly na tychto poslednych foto v Nune dost velky a to ma iba 78cm ako aj nas Risko a rocik a 2mes., tak neviem ako dlho nam veru vydrzia, vsak uvidime 🙂
Babule poradte mi čo s tou látkou čo vysi zo striešky?Ja nechcem aby to vyselo,mne sa to tak nepáči 😒 zatial som to len založila za tie páčky čo sa otvárajú pri polohovaní rúčky,ale myslím že zafúka silnejší vietor a zas to bude len vysieť 😠
Nemáte nejaké šikovné nápady?
@alexandrag1 na vela kocikoch to tak je, ale na tej foto, ked je to zapnute, je to OK podla mna, ked ta len toto trapi 🙂
baby ako ste povozili? cakam nejake prakticke info 😀 este si to mozem rozmysliet, kym ju nemam...
tak ja som si vcera isla pre zalohu a predavačka od dverí kričala ze prave dosla nunaa... tak sme vcera aj vyjeli na prechadzku s nou a zozala velky uspech... som s nou zatial spokojna, dostala som aj zlavu, kočik aj s plastenkou a moskytierou za 165 eur, to je fajn si myslim 🙂
@alexandrag1 normalne ju zapni ked budes mat kočik do lahu a potom aj s tou strieskou zapni, potom trosku vytrca, je tak ohla, ale je to omnoho lepsie
@weverka11 dakujem za radu...hned som to tak aj urobila🙂a je to fajn🙂 uz som spokojna 😀 😀 😀
kurier zatial nevola, neznasam cakanie ☹
inak ja som bola milo prekvapena aky velky košik ma 😕 zmetilo sa mi tam vsetko ako do graca a ten má big big košík.....

@alexandrag1 no krásna je...ja mám teda minuloročný model nuny a mne sa tá strieška dolu stiahne a tie zipsy ked zapnem,tak to sedí pekne vzadu....
Aspon ťa budem v NR poznať podla kočíka... 😉 😀