Kočík Nuna buggy. Ste s ním spokojné?
Ahoj,
objavila som tuto buginu a vyzera super.Kedze ju nemam sancu v KE vidiet nazivo, chcem sa opytat ci ju niekto mate a ako ste s nou spokojni.
@weverka11 hej hej ako je ta prva clona tak za nou je dalsia:D ty nemas?
@alexandrag1 co ja viem, som si nevsimla 😀 musim to kuknut 😀
@weverka11 to mas mozno nejaky specialny model 😀
@newyorkgirl
@weverka11 nemate to vy? odfotila som to
alebo ze by to bola len vystuz na striesku? 😀
@alexandrag1 no tak to som is vobec nevsimla, ale podla toho co vidim to bude fakt asi len vystuz 😉
@alexandrag1 myslíš ten šilt čo ide zo striešky??či??
@alexandrag1 noo už vidim fotoo hmm ja ani neviem že to tam mám pojdem kuk
@alexandrag1 ano aj ja som to našla, myslim že to je len vystuž tej striešky a ja pod to schovavam ten zadok striešky aby mi nevysel vzadu, tam to naskladam a ten spodok len prichytim suchym zipsom tak ako som to dala natej fotke🙂
@luciferova no dve, ta prva je ten pololah a ta druha je do uplneho lahu 🙂 ci ty mas nejaku specialnu polohu?
dievcata/mamicky, kot by mal zaujem predavam podlozku do Nuna ...kuk moje inzeraty. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@frlka a nepredávaš náhodou tu tašku, čo máš k nune? Či len spolu s kočiarikom?
Baby ja som trošku sklamaná z košíka pod kočiarikom - každý tu písal aký veľký, no mne sa moc veľký nezdá. Keď som tam dala plášť s moskytierkou tak mi tam už miesto na nič iné neostalo. A to hrkotanie, na to som si po pár jazdách vonku zvykla 😉
@zuzla80 no na mojom je ešte menší.... 😀 Minuloročné modely mali aj horší prístup ku košíku...hocičo tam ani nenapchám veru...ale mne to ani velmi nevadí,lebo nosím tašku,ked niekam ideme,tak do košíka len drobnosti dávam...
@marafka a ako sa ten pololah nadstavuje? ( ja mam uplne inu nunu, taku tu nikto nema, takze ja sa len pytam)
@luciferova naboku sa predsa rozopnu zipsy na sedacke 🙂
@newyorkgirl ok, ale co ich odopnes len do polky? Alebo len jednu stranu? 😅 😅
ahojte nepotrebujete niektora plastenku a moskytierku? ja som si ju rovno objednala ked som nunu kupovala a oni mi ju pribalili ku kociku, takze mam 2 krat jednu predam. Takze k budete mat zaujem napiste 🙂
viete mi niekto poradit MADLO na Nuna? Na MK bol jeden inzerat,...neviem to najst. prosim 😨
nasla som madlo... - sice predavam nunu, ale jedna mamicka chce aj madlo, tak som potrebovala info... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@luciferova no prvy zips je jedna poloha a potom pod nim mas druhy zips a to je dalsia poloha 🙂
@marafka aha, nevedela som si to predstavit. takze su tam 2 zipsy. vravim - ja mam nunu original, taku nik nema ako ja, tak preto som nevedela 😅
@luciferova ano su tam dva zipsy, noze nam ju odfot co to ty mas za kusok 🙂
@marafka obycajna 2010 upravena do lahu, nic specialne. mam ju stale v aute a pouzivame ju len ked niekam ideme 😉

@alexandrag1 tam je aj druha strieska???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a kde za tou clonou?????? inak ja som na nu dala ciernu clonu sunshine kids a vyzera to fajn... dam foto potom