Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

Ahojte, prosím vás Pinkie nánožník sedí na Oystera? 🙂 a nemáte niekto fotku náhodou? ďakujem 🙂
@miska199084 cena prosim
Zeny mam na vas otazku. Mam tento kocik dvojkombinaciu kupeny este v roku 2013 neviem ci su tam rozdiely oproti novsej verzii akurat co som si vsimla tak tie chromove listy na strieske a vanicke. Mna by zaujimalo akym sposobom sa nasuva strieska na konstrukciu pri tej 2 ci sucastou stiesky je aj ta lista alebo to je uz na konstrukcii. Vlastne ci by mi pasoval colour pack na oyster 2 aj na tu starsiu verziu.
@miska199084 poprosim cenu do spravy. dakujem😊
@viki186 250€
Ahojte prosim vas nepredavate niektore maminky fusak oyster zero akolvek farba...okrem ruzovej...dakujem
@lussy2308 este stále nie je nikde ten nový oyster ? Juj veď uz
@zuzanka_111 tu limitku myslis?
@lussy2308 oyster 3
Myslela som ze po tej výstave v Brne bude minimálne predstavený a nikde nic nevidím minuly rok ho ukázali a tersz stále nic
@zuzanka_111 ja tiez zatial nic neviem. ale zistim 😊👍🏻
Dobrý večer, neviete či a kde sa dajú kúpiť nové kolieska? My ho používame pol roka a som trochu sklamaná z tých koliesok. Predajca ma uisťoval, že sú porovnateľné s nafukovacími, ale nesúhlasím. Chodíme na prechadzky a kolieska sú totálne ošúchané a zodraté. Keď som písala predajcovi, či mi nevie poradiť ani sa neunúval mi odpísať. Preto by som vás chcela poprosiť o radu.
Ahojte ,nechystá sa nejaká mamička predávať oyster Zero čiernu limitku?
@nelkikzuz ja nad tym uvažujem
@tina221327 ahoj písala som ti spravu
Ahojte baby....uvazujem nad kupou tohto kocika, len ma trochu odradza, ze madlo nie je polohovatelne...meriam 155cm a zaujimalo by ma ako vysoko je madlo
Ahojte, ja mám kočík Oyster Zero fo farbe Oxford blue a je super. Používam ho len 2 mesiace a som s ním veľmi spokojná. Je ľahký, spratný do auta a vnútro kočíka je širšie čo je super. Hľadám však nejaký nánožník. Páči sa mi aj od značky pinkie, ale neviem si ho predstaviť ako bude sedieť. Má hom niektorá z vás odfotený na kočíku?
@zuzanka_111 zatial nic neviem pisala som jednemu panovi ale neozval sa mi
@lussy2308 uz jena nete vraj máj
Musím porozmýšlať na akej stránke na fb som ho uz videla
Je vscsi ako oyster 2 ale stále sa mi zdá maly
Škoda asi na živo nebudem mat možnosť
Ja totiž chcem kocik pre velkaca na spanie 🙈
@zuzanka_111 smad jo vacsie predajne budu coskoro mat. treba tam zavolat
@lussy2308 ked ja chcem kocik pre 2 ročne dieta ktoré spí cez obed vonku v kociku
- náročná som velmi chcem velky priestranný kocik aby sa dali polohovať nožičky a zároveň aby som ho dala aj do kufra ked dačo
@zuzanka_111 a naco ti vanicku pre dvojrocneho? nedtaci ti Oyster Zero tam sa zmesti aj trojrocne ak nie viacrocne 😁
@lussy2308 nie vaničku sportak
Ale Zero - uz rok počúvam o nafukovacích kolieskach
A stále nic bývam na dedine len štrkovej ceste

Za peniaze 😄 250€ je cena konečná. Ale je na viac inzerciach, a je dosť záujemcov len čakám kým nám príde Elodak tak až potom posuniem. Mám ho aj na bazári, bude to aktuálne do zmazania.