Kočík Oyster
Zaujimalo by ma ci mate niekto tento kocik poprosim nejake skusenosti s nim??

Videli ste niektora vo farbe oxford blue,myslim nazivo...mam ho objednany,no stale pochybujem,aka bude ta modra....
@nikola119 Prosím ako dlhá je plocha na ležanie a ako vysoko je ručka od zeme?A kolieska po jazdení niesu moc kamienkové?Dakujem
@janulka1802 vážne, to čo je za značka, vyzerá pekne
@daduska3 poľský x-lander, kúpený cez aladdin za 395,-. Ja som maximálne spokojná. Kúpila by som ho znovu.
@janulka1802 tak to si velmi dobre kupila,kedze momentalne xlander 3kombi v aladdinovi stoji 600€
@nivea777 ja som kúpila pred rokom, bol v akcii
Dievcata, ide vam dat do uplneho sedu? A neviete ako dat dole ramenne popruhy prosim?
Ak myslíš zero,tak nejde do uplneho sedu a ramenne popruhy nedas dole,lebo su tam prišité...
Aha to som nevedela teda... no a su vam deticky spolojne tak sediet?
No,ked som ho kupovala,tak som to nevedela,ale aj tak používame len tie čo idú okola pása,tie ramenné sa dajú odopnúť,ale kedže sa nedajú odstrániť,tak som to poriešila tak,že ich zasuniem po bokoch operadla,alebo prehodím hore....no momentálne to nevadí,kedže tam je fusak.....
No mna ani nenapadlo ze by to nemohlo ist. Ak sa smies spytat tak ako ste spokojna s kocikom? Ja ho mam len 2 dni ale teda tie pasy ze nejdu prec bo su nam zbytocne a ze nejde do sedu je take minus
Ja ho mam asi tyzden a som max.spokojna,mne islo hlavne o skladnost a je lahucky,takze tie pasy uz neriesim a to,ze sa neda dat do uplneho sedu mi vobec nevadi,ved nemusia sediet ako pravitka,ale to je moj nazor😊
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/8i9qoc/...
Ahojte,
Ja mam oyster max, rucka sa da ohybat a sportova cast sa da otocit aj na rodica.
Je super, jedine co mi vadilo bolo ze je trochu tazsi, ale kdeze je to surodenecky kocik tak musi mat pevnu konstrukciu.
@cinculka
@mathias23072014
@eliskapa
Ahojte 🙂 kupila som sportak oyster zero mojmu Miškovi (5.mesiace), ale ak mozte poprosim vas poradte 🙂
aku ?? a kde ??na akej stranke kupim podlozku do kocika sportoveho, aby mi pasovala aj na pasy, dlzka a sirka kedze je fajn siroky 🙂 je ich vela univerzalne, ale neuvadzaju velkost nikde, preto neviem vybrat ktora je akurat na oyster zero ...dakujem za radu i odpovede
Inac som s nim maximalne spokojna 🙂

@andulinne Ahoj,prosim ta,ja mam kociar objednany cez aladdin.sk a,ze vraj im dodavatel stale kociare nedodal,tak ako to,ze ty ho mas uz od augusta....nic v zlom,len uz sa mi nechce nanho tolko cakat