Kočík Papiwi Sky
Ahojte kočky, máte niektorá tento kočík? Plánujeme 3.dieťatko a mne sa celkom pozdáva, páči sa mi, že je tam prehadzovacia rúčka a vymeniteľné kolesá, budeme sa totiž sťahovať na dedinu, ale zase budeme chodiť aj do mesta na návštevy a tak. Budem vdačná, ak napíšete svoje skúsenosti.
@mony221 orbit by mi u muza nepresiel kvoli dizajnu :D ale otazka, nech si to utriedim, kedze potrebujem kocik tak do dvoch rokov a potom dam dieta do mojho valco snap 4, ktora je pre mna top sportak, tak kludne si vystacim s original bugaboo z bazarika, lebo novy mi moj drahy uz nekupi :D ani nie je treba. bojim sa u papiwi tej konstrukcie a latky
@mony221 pomohla si mi velmi, zlata si. u nas v meste nema nikto bgb tak som si to nevedela takto predstavit a nechcela som naslepo, ale budem sledovat inzeraty ked uz to bude aktualne a snad nieco dobre najdem. a este otazocka k joolz to mpotom asi bude zabert aj viac miesta po zlozeni do auta ako bgb, ci?
Prosim vas zhanam predne koliesko na kocik papiwi sky? Nepredava niekto? Dakujem

@mony221 aha, ako ja ta chapem, ja som mala zatial 7 :D takze na joolze sa vysuvaju tie nohy takto az na doraz. ale to je ktory joolz, lebo teraz je ich fakt dost