icon

Kočík Papiwi Sky

janickacrazy
23. aug 2013

Ahojte kočky, máte niektorá tento kočík? Plánujeme 3.dieťatko a mne sa celkom pozdáva, páči sa mi, že je tam prehadzovacia rúčka a vymeniteľné kolesá, budeme sa totiž sťahovať na dedinu, ale zase budeme chodiť aj do mesta na návštevy a tak. Budem vdačná, ak napíšete svoje skúsenosti.

Strana
z7
bibisk
23. mar 2017

@mony221 aha, ako ja ta chapem, ja som mala zatial 7 :D takze na joolze sa vysuvaju tie nohy takto az na doraz. ale to je ktory joolz, lebo teraz je ich fakt dost

mony221
23. mar 2017

Tam by sa zmestil aj teraz

mony221
23. mar 2017

Tu je v papiwi mal tu cca 8-9mesiacov

mony221
23. mar 2017

🙂

bibisk
23. mar 2017

@mony221 orbit by mi u muza nepresiel kvoli dizajnu :D ale otazka, nech si to utriedim, kedze potrebujem kocik tak do dvoch rokov a potom dam dieta do mojho valco snap 4, ktora je pre mna top sportak, tak kludne si vystacim s original bugaboo z bazarika, lebo novy mi moj drahy uz nekupi :D ani nie je treba. bojim sa u papiwi tej konstrukcie a latky

monka338
23. mar 2017

@mony221 tak to je potom Super!

mony221
23. mar 2017

Tu mal 9meisacov na tych fotkach hore vysie mal rok aj nieoco

mony221
23. mar 2017

@bibisk za mna bugaboo urcite najlepise ..ja by som sa tiez bala kupit papiwi..ja uz len bugaboo teraz ma maly 2,5tak predavam ten moj bugaboo a doteraz sa v vnom vozil 🙂 cize do 2urcite uplne v pohode..

bibisk
23. mar 2017

@mony221 pomohla si mi velmi, zlata si. u nas v meste nema nikto bgb tak som si to nevedela takto predstavit a nechcela som naslepo, ale budem sledovat inzeraty ked uz to bude aktualne a snad nieco dobre najdem. a este otazocka k joolz to mpotom asi bude zabert aj viac miesta po zlozeni do auta ako bgb, ci?

mony221
23. mar 2017

@bibisk asi hej bo je to robusnejsia konstrukcia..neni zac tak pekny vyber

bibisk
23. mar 2017

@mony221 dakujeeeem 👍

julinkazel
19. feb 2020

Prosim vas zhanam predne koliesko na kocik papiwi sky? Nepredava niekto? Dakujem

Strana
z7