icon

Kočík Passo Easygo

evicta17
15. júl 2012

Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂

e_kociky
20. aug 2012

@snezienka12 samozrejme, kočík má návod s prekladom v slovenčine. Skladanie nie je obtiažné, stačí rozložiť vaničku, športová časť je v celku, stačí naložiť madlo. Podvozok je bez kolies a rozkladá sa jednoducho jedným ťahom. Obsluhu kočíka určite zvládnete bez problémov. 🙂

saska145
20. aug 2012

@e_kociky a ešte by som sa chcela spýtať či by sa nedal poprípade odfotiť 🙂 a aký je to materiál ...

e_kociky
20. aug 2012

postačí vám odfotiť autosedačku?
materiál je kvalitná nepremokavá látka zvaná Spylon, je to látka odolná voči vyblednutiu, čiže stálofarebná.

saska145
20. aug 2012

@e_kociky ak nieje možné odfotiť kočík tak stačí autosedačka 🙂 zatiaľ ďakujem 🙂

mary021
21. aug 2012

dievčence viem že to sem nepatrí ale náhodou skúsenosti s kočíkom EasyGO HiQ nemáte alebo neviete o niekom? Neviem nikde nájsť hodnotenia na tento kočík!

michaela9
21. aug 2012

neviete mi prosim,povedat ci ten kociar vedia urobit aj v sivo-cervenej kombinacii??

adelina84
21. aug 2012

ahojte, aj mne sa tento kočík pozdáva, premýšľam nad farbou beige ... váham však, resp. mám obavy s nákupom cez internet kvôli prípadnej reklamácii ... a tiež vidieť ho "naživo" by nebolo odveci, v predajniach som ho zatiaľ nenašla ☹

anjelik87
29. aug 2012

@snezienka12 Ano je k nemu aj navod. Ja ho mam uz doma 🙂

anjelik87
29. aug 2012

@adelina84 Ja uz mam kupeny tento kociarik v tejto farbe 😵

anjelik87
29. aug 2012

@vani Ahoj 🙂 Tak ja uz mam tento kociarik 🙂 a som naozaj spokojna je kraaaasny urcite odporucam 😉

vani
29. aug 2012

@anjelik87 fíha, no super.. a nemohla by si mi ho pofotiť a poslať na mail zopár foto ? nemôžem sa k nemu nikde dopátrať, tak by som ho aspoň takto omrkla.
pošlem ti do ip moju adresu

kiakocikovsvet
30. aug 2012

napíšte odkiaľ pochádzate a pošleme adresu predajne kde ho uvidíte a vyskúšate

snezienka12
30. aug 2012

@anjelik87 Sme v rovnakom tyždni /34/ 🙂 . Ja si ho objednam v sivej farbe. Kupovala si ho priamo v obchode alebo cez internet? A s poskladanim ani inak neboli žiadne problémy?

michaela9
31. aug 2012

@kiakocikovsvet mohli by ste mi ptrosim poradit, kde by som ho videla v Ba ,PO alebo SN? dakujem

anjelik87
1. sep 2012

@snezienka12 Ja som si ho objednala cez net a prisiel mi tusim do tyzdna 🙂

anjelik87
1. sep 2012

@snezienka12 So skladanim sme nemali najmensi problem. Nepotrebovali sme ani navod 🙂

kiakocikovsvet
1. sep 2012

@michaela9 napíšte tel. kontakt a poradíme

saska145
2. sep 2012

@kiakocikovsvet mohli by ste mi prosim poradit, kde by som ho videla v Pe ,To, Bn alebo Pd či Tn ? Ďakujem

kiakocikovsvet
2. sep 2012

@saska145 napíšte tel. kontakt a poradíme

saska145
7. sep 2012

Milé mamičky 🙂 ja som bola včera na výlete v HC a tam som tento kočík videla mohla si ho chytiť, porozprávať sa s veľmi ochotným personálom 🙂 a som nadmieru spokojná. Už nad iným ani neuvažujem. Našla som presne to čo som chcela 🙂 je jednoducho úžasný 🙂 takže odporúčam vybrať sa na výletík 🙂

yasmin0001
9. sep 2012

@kiakocikovsvet dobry den, nakolko ide o lacnejsi kocik, mam obavy ci nie je citit nejakou umelinou alebo niecim?
A co sa tyka vysky, je vhodny pre vysokych ludi? Je mozne ho vidiet niekde v okoli BA nazivo?

@anjelik87 ahoj, mohla by si nam ho sem do temy nafotit, ako vyzera nazivo? Uz ho pouzivas? Ako to ide? 😉

Dakujem

e_kociky
12. sep 2012

@yasmin0001 zatiaľ kočík v Bratislave nie je možné vidieť v žiadnej predajni. Najbližšie je vystavený na predajni v Nitre. Ak máte záujem, ozvite sa mi do IP a dám vám adresu predajne.
Kočík je vhodný aj pre vyšších ľudí, nie je z tých nízkych kočíkov.

marianna255
30. sep 2012

Ahojte mamičky mohla by mi niektorá z Vás, ktorá má tento kočík už doma poslať zopár reálnych foto. Zaujímala by ma najmä farba sivá a béžová. Ďakujem môj mail matasovamarianna@gmail.com

alenitka
4. okt 2012

@e_kociky prosim Vas, v ktorych mestach na SK je mozne ho vidiet nazivo ? nas veeelmi zaujal ale potrebujeme ho vidiet a ohmatat 😀

zuzanitaina40
15. okt 2012

Ahojte, ja by som si chcela ten Passo pozriet nazivo v predajni, viete mi poradit kde ho maju? BB alebo TN, MT dakujem

zuzanitaina40
31. okt 2012

Maju ho v predajni v MT a vyzera super! Este ho musi ist omrknut aj moj manzel po technickej stranke ale asi si ho ideme kupit! 🙂

macka1001
7. nov 2012

@e_kociky ahoj môžete mi dať adresu predajne v Nitre, kde by som mohla vidieť tento kočík? Veľmi pekne ďakujem. Som nižšej postavy tak by som si ho chcela obzrieť naživo.

alenitka
16. nov 2012

@zuzanitaina40 prosim ta kde v MT ho maju v predajni ?

katka173
16. nov 2012

Ahoj alenitka, v MT maju ho v predajni Mimino v strojari..ja ho mam uz rezervovavy🙂 podla mna vyzera velmi dobre

katka173
16. nov 2012

@alenitka v MT ho maju v mimine v strojari 🙂