Kočík Passo Easygo
Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂
@zuzanitaina40 ahoj a pre aky iny kocik ste sa rozhodli?
pre cam dinamico
@zuzanitaina40 vyzera super ten kocik, co ste vybrali...ale predne kolesa sa nedaju nafukat...a vsetky kolesa kocika passo sa nafukat daju...a kedze rodime v zime, chcela som kvoli snehu (ak nejaky bude) vsetky nafukovacie kolesa... Ved vies, ze v MT byva niekedy tuha zima🙂
@katka173 . My sme ho vybrali, lebo kamaratka ho ma a som ho poskusala do vselijakych terenov a bol super, hlavne je lahsi ako ostatne.
@zuzanitaina40
@katka173 baby dakujem Vam, ani som nevedela ze tam taky obchod je 😀 a to som sa tam pred vcerom trepala cez cele mesto do domu sluzieb .. uz som bola tak blizko 🙂 a cestu domov som skoro nezvladla od unavy 😀
pojdeme ho s mm obzier v pondelok aj ked my sme uz rozhodnuti pre Bexu Paris Fashion, ale aj tento sa mi velmi paci, hlavne ta sivo-cierna kombinacia .. som zvedava aku tam maju kombinaciu 🙂
@alenitka ja som tiez nevedela ze je tam taky obchod, to len nahodou som napisala predcovi z netu, kde dodavaju tie kociky, lebo tazko sa kupuje bez vyskusania🙂
no ešte ma trošku odradza že ten nanožnik je dole hlavne smotanovy či sa mi to skoro a často nebude špiniť 😒 lebo mi budeme dosť chodiť von aj so psami...tak vobec sa neviem rozhodnuť pre farbu ....a moja je aj zelena farba no tato zelena je vraj taka fadnejšia...tak baby poradte 🙂 čierno sivy je taky univerzalny si myslim len ked na nich pozeram mam pocit že ako keby ten jediny bol trošku iny materiál ako ostatne....no možno len zle vidim 😎 anjelik a katka vy mate ten hnedy? ste spokojne? dakujem za odpoved 😉
a ešte ked budete pisať napište mi ako ste spokojne s tym kočikom...dakujem 😉
Maminecky nejake nove skusenosti s kocikom Passo? 😉
čakam čakam aj ja.. 😉 a neviem si vybrať farbu.. 😖 v tom som straaaašne nerozhodna....no asi nakoniec sivo čierny zviťazi....uvidime 😕
@nonny videla som na živo sivo-čierny, je velmi pekny, taky neutralny, nim nic nepokazis🙂
@nonny @zuzanitaina40 - aj ja ked sa rozhodnem pren tak tu sivo ciernu kombinaciu 😎 najviac sa mi paci 😀
no tak hej baby aj ja som sivo čierny videla lebo ten jediny maju na predajni 🙂 sice prišiel objednany aj modry a zahliadla som farbu no lepšie by bolo vidieť ho cely a to bol len v krabici... 😒 takže asi ostava u nas ten čierno sivy fakt taky neutrálny hocijaky fusak sa tam hodi 🙂 aj ked mi hovoria že prečo čierny no ale tak asi nakoniec ten objedname a hotovo...ved porodim a ešte furt kočik nebudem mať 😅
tak sivo čierny objednany.... 😉
Ahojte, baby, čo máte ten kočík Passo euro cart, ako ste s ním spokojné?
aj my si ideme objednať tento kočík, majú ho naši známi a nevedia ho vynachváliť, aj naživo vyzerá pekne, kvalitne a veľmi elegantne.. výborne padne do ruky, dobre sa s ním manipuluje... ja sa len neviem rozhodnúť pre farbu, ale asi zvolím tú maslovo čokoládovú... 🙂
ani my nemáme veľké auto seat - cordoba a a zlozena konstrukcia sa nám vmestí do kufra, no vanicka musi na zadne sedadla, nasi znami maju renault megane combi a im sa vedla zlozenej konstrukcie do kufra vmesti aj vanicka.. inak je velmi spratny aj sa lahko sklada.. oni maju fialovo sivy.. a farbu si tiez chvalia... mne sa strasne paci ten ruzovy pre nase dievcatko, no co potom s ruzovym, ak by druhe babo potom neskor bol chlapec..?? tak ta smotanovo-cokoladova je asi najuniverzalnejsia aj velmi elegantna..
prosím Vás a videl už niekto naživo aj ten ružovo-sivý??
@anjelik87 Ahojky prave som natrafila na jedinu debatu na temu Passo Easygo vidim ze si si ho pred nejakym casom objednala. Aky je po tom case?Co spotova a hlboka cast? Ako si s nim spokojna? Velmi sa mi paci avsak zatial som ho nazivo nevidela tak pojdeme popozerat. Objavili sa nejake nedostatky po tom case? vopred dakujem 🙂
vedeli by ste mi poradit predajnu, kde by som mohla tento kocik vidiet v predajni? bud NR a okolie (napr. TT, BA,DS,). dik
mate nejake nove skusenosti s tymto kocikom? ste s nim spokojne, hlavne by ma zaujimali negativa (comu sa vyvarova), ale aj pozitiva 🙂 , dakujem
tiez sa nam paci tento kocik uz som pre neho rozhodnuta len sa neviem rozhodnut aku farbu. videla som zatial sivy a hnedy ale este uvazujem nad tou kombinaciu sivo-zelena. videli ste niekto aj túto farebnú kombináciu nazivo? prípadne ak by ste mali niekto kocik v tejto farbe pofoteny prosim napiste mi. som strasne nerozhodna takze tie fotky by mi pomohli. dakujem 🙂

@alenitka ahoj, nakoniec sme sa rozhodli pre iny, ale bola som pozriet aj ten easy go v Mt a vyzeral tiez dobre a hlavne mal dost velku vanicku. A na internete sa da dost dobre kupit. Je to v predajni Mimino na Vajanskeho namesti 2. T je v strojari.