Kočík Passo Easygo
Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂
jéj krásny je aj zeleny ten som na živo nevidela....ale je peknučký..myslím že žiadnou farbou sa nič nepokazi.. 😉 my máme čierno sivy a v lete si viem vymeniť tu sivu vložku za niečo farebnejšie mne sa pači aj ten je taky elegantny...videla som aj sivoružovy je krásny...keby že čakam dievčatko tak jednoznačne ten..🙂 prajem Vám baby pekne kočikovanie... 🙂
@nonny aj mne sa hrozne paci tato kombinacia ako sa ti pozdava?
ako sivo čierny? no ja ho mam doma takže mne sa pozdava..🙂 videli sme sice poskladany aj modro sivy no manžel ten nechcel a v podstate ja sa prisposobim a on vybral tento..🙂 viem tam dopasovať hocijaku farbu či už fusaku, deky a tak....ta siva je taka ako riflova latka trochu (tak mi to pripada)...každý je určite zaujimavy podla mna su všetky pekne... 🙂 v terene ho ešte nemám vyskušany kedže babatko čakame o dva dni... 😉
@nonny
@erika2102 - kočky, aj ja rozmyslam nad tymto kočikom, ale niektore baby pisali ze je hrozne tazky a nemotorny (ale nemali ho doma len ho videli v obchode 😠 ) tak vy budete lepsie vediet povedat aky naozaj je 🙂 Poradite? Je nieco na nom co sa vam nepozdava? Alebo nieco co nie je v popise na e-strankach napisane?
Dakujeeeeeeem
A prosim Vas mohli by ste mi ho odmerat na sirku kolies? Aby som vedela ci sa zmestim do vytahu 😉 (mame taky otrasny malicky)
my sme si dnes tento kočík priniesli domov a som neskutočne spokojná...máme ho z Nitry a je v sivo-čiernej kombinácii 🙂 splnil všetky moje kritériá a ešte aj farba je naživo strašne pekná 🙂 síce si ešte budeme musieť nájsť nejaký trik aby sme sa zmestili do autíčka, pretože máme v kufri veľkéééé reproduktory :D :D
@rebeka25
ahoj, mne sa nezda tazky, podla mna tak isto ako ostatne kociky. no a co sa tyka tej sirky kolies, je to cca 21 cm. podla mna sa Vam musi zmestit do vytahu. a nemyslela si skor dlzku, ci sa Vam zmesti? ja som sa toho obavala, aby sme ho vedeli dat cely do vytahu a zavriet vytah, ale v pohode, ta rucka sa da zdvihnut, tak sa bez problemov zmesti na sirku ho musis dat do vytahu
@snezienka12 Ahoj, mohla by si prosim napisat, ci si spokojna s tymto kocikom? Chceli by sme si kupit bezovy, vahame medzi Bexou a Passo. Dakujem
Ahoj, pouzivam tento kocik vyse troch mesiacov a som spokojna. Zatial nevidim ziadnu chybu, vanicka je dostatocne priestranna ked to porovnavam s niektorymi "okoloiducimi " kocikmi. Chodi a manevruje sa s nim vyborne lahucko /teda vobec nie je nemotorny ako som citala/, aj v dost hlbokom snehu co je teraz u nas na cestach. Mam sivu kombinaciu, tesim sa ze sa da kombinovat so vsetkymi farbami saticiek a detskych deciek. Zmesti sa mi dokonca aj do kufra mojej fabie - ale treba zlozit dve kolieska co ide bezproblemovo. Neviem ho porovnat s inymi superdrahymi kocikmi - tento ma oslovil hned a zatial nelutujem.
@vincp
@snezienka12 Dakujem, chcela som vediet hlavne manevrovanie v snehu - kedze sme z Liptova, je ho tu dost :D Pekny den :D
@minimidimaxi ahoj, prosim ta mohla by si mi napisat, kde v NR ste tento kocik kupili? Vopred moooc dakujem 🙂
@vevaaa samozrejme, kúpili sme ho v Galérii ( vonkajšie Tesco) v detskom obchode Bunker (oproti Deichmannu)...môžem len odporučiť..milé predavačky a do týždňa bol kočík tu...všetko mi vysvetlili, zistili a nevadilo im ani keď som si ho hodiny obzerala a fotila, aby som ukázala mužovi :D
@minimidimaxi dakujem pekne za info 🙂...vybehnem teda pozriet a uvidim aky je nazivo 🙂... Si s nim spokojna?
@vevaaa drobček je zatiaľ len v brušku, takže ozajstné skúsenosti ti povedať neviem, ale u mami s ním úspešne kočíkujem po celom byte :D mne sa zdá perfektný...splnil všetky moje kritériá a je úplne nádherný... 🙂
@minimidimaxi ahaaa 🙂, tak to jasne, teraz pozeram, ze termin mas v aprili, my v maji 🙂...Tak skusim poskusat na predajni... 🙂. A mali ho tam vo viacerych farebnych prevedeniach prosim ta?
@vevaaa no ja som vystihla to. že ho mali v zelenej a v tejto carbon (sivo-čierna), ale keďže je to maličká predajňa, tak nemajú vystavené všetky kočíky ale len také, ktoré sú objednané pre zákazníkov...takže záleží od toho, po aký kočík si v teň deň majú prísť a len v takej farbe ho budú mať na predajni.... 🙂
@minimidimaxi ahaaa, no ok, vyskusam, uvidim, poinformujem sa 🙂..Vdaka este raz za info 🙂
noooo tak ešte k tej šírke kolies čo sa niekto pýtal tak je to 60 cm a dlžka 85 cm...tiež sme hladali niečo také čo nam vojde do výťahu, nakolko je velmi maly....ja ho ešte odskušany nemám nakolko sme doma len druhy den a vonku padaju take male biele čuda a je kosa 😠 no verim že to nebude dlho trvať a vybehneme trošku von už sa velmi tešim....takže všetkým prajem pekné kočikovanie 😉
Ahoj dievčatá, nemáte niektorá kočík PASSO vo farbe čokoládovo-béžovej? Tento sa mi najviac pozdáva a chcela by som vedieť váš názor na túto farbu. Hlavne či vyzerá presne tak, ako je na obrázku? Ďakujem.

kocik je velmi pekny. my sme objednali kombinaciu sivo zelenu a je presne taky isty ako na nete. Tiez som sa obavala ci farba nebude ina,ale som velmi spokojna, je taky zivy,farebny. My sme videli na zivo cierno sivy, ten je tiez pekny, ale pre mna taky fadny,tento je taky zivy🙂. objednavali sme cez net e-kociky a za 3 dni sme ho mali doma,zrejme bol na sklade,inde sa caka aj 3 tyzdne.