icon

Kočík Passo Easygo

evicta17
15. júl 2012

Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂

nonny
9. feb 2013

@lenka7791 na predošlých stránkach ak si prečitaš pisali baby že maju aj ten bežový a že je taky ako na obrázku........ 🙂

tamara86
11. feb 2013

ja som videla tento kočik v Nitre ho maju v Galérii je fakt super presne ako na obrazku taky pevny ked som s nim isla zdá sa byt super

dontcha
13. feb 2013

Ahojte baby ja len že kočik mam je v ružovo-sivej farbe a použivam ho treti mesiac hlavne teraz v týchto snehoch a ide sa snim super či po snehu alebo lade jednou nevyhodou je že je hrozne ťažky takže sa potrapite ak ste nanho sami ale zase vyhodou je že ma vela komponentov napr. vanička ako koliska čo som aj vvyužila nadstavec na autosedačku,tašku sietky prosti hmyzu a hlavne nanožniky myslim že za tu cenu je to super a ešte jedna nevyhoda vnutro kočika je vystlane akousi podšivkou ktora sa začina časom žmolkovať a ta biela farba ani nehovorim ale da sa to udržať.Inak uplne super som spokojna uvidim ešte ako to bude s šporotovou častou 🙂

javi37
24. feb 2013

@minimidimaxi
@erika2102
@nonny
@snezienka12
@dontcha
Ahojte baby, včera mi prišiel kočík Passo a chcem sa Vás opýtať, spodok hlbokej vaničky sa mi zdá veľmi tvrdý a tú polohovaciu mriežku dosť cítiť aj napriek tomu molitanu...čo ste tam ešte dali, aby malo bábätko pohodlné a hlavne mäkšie spanie?

minimidimaxi
24. feb 2013

@javi37 neviem, mne sa to nezdalo nejaké tvrdé, i keď som to veľmi neskúmala...no v každom prípade dám pod malinkú ešte deku....a ak to bude tvrdé, tak niečo vymyslím...zdá sa ti to až také tvrdé?

snezienka12
24. feb 2013

@javi37 Ahoj - decka a fusacik a vobec sa mi to nezda byt tvrde. K tomu si prirataj oblecenie dietatka. Ja som zazila kocariky ake boli pred 10-15 rokmi a ak sa ti toto zda tvrde neviem co by si povedala vtedy. Vykocikovala som dve starsie deti aj na tvrdsej podlozke a boli stastne vesele spokojne - ziadne nasledky. Netrap sa zbytocne, ak sa dietatku nebude pacit, potom pridas do kocarika este nejaku maksiu podlozku. Vela stastia v maji.

chloe21
26. feb 2013

Ahojte .. našla som tento kočík v BA - Rača v obchode Brendon. Majú tam tú sivo-čiernu farbu, je krásny, má fakt hlbokú vaničku - spomedzi všetkých kočíkov čo som videla a dobre sa s ním manévruje... No ak máte ešte niekto skúsenosti z "terénu" a praxe tak sem s nimi, budem vďačná za každú jednu skúsenosť 🙂

mimus265
28. feb 2013

@anjelik87 ahoj prosim ta nemas nahodou foto toho tvojho kocikua mne sa tiez paci ten bledy chcela by som ho vidiet na foto, ako si s nim spokojna? ja som ho dnes objavila na nete tak rozmyslam ci tento alebo tako laret...

zuzikaaa
1. mar 2013

Ahojte baby.nemate niektora realne foto sivo-fialovej farby? 🙂 A este, kocik sivo-zeleny,nie je ta zelena moc kriklava?

vevaaa
1. mar 2013

ahojte, tiez sa mi tento kocik velmi zapacil na nete v hnedo-bezovej farbe, tak som si ho bola obzrriet aj nazivo v predajni v Hlohovci, ale teda nadcena som nebola...Na obrazku vyzera ovela lepsie...
Material (co sa tyka latky a sitia)mi prisiel dost umely, konstrukcia velka a celkovy dojem nic moc.. No a kedze sme s manzelom nizsieho vzrastu, tak bol aj celkovo na nas dost velky, necitili sme sa pri manipulacii s nim vobec dobre...Ale je to vec vkusu samozrejme 🙂!

hokejka111
2. mar 2013

@lenka7791 ,,,ahoj,,,dnes sme ho doniesli domov🙂)..vyzera tak ako na obrazku🙂)

cicuska77
2. mar 2013

@vani Aj ja by som mala zaujem o tu 20% zlavu. vedeli by ste mi poradit? Lebo sa mi velmi paci ale vo fialovej farbe. Vopred Dakujem

nonny
3. mar 2013

@zuzikaaa sivo zeleny kočik je o stránku skor davala tam jedna kočka fotky..ja som davala sivo čierny ak niekto chce mrknuť...zo skusenosti kočikuje sa s nim dobre my s manželom sme vyšší takže nam vyhovuje...
čo sa týka tvrdosti vaničky tu som neskumala ale tak babo je vo fusaku oblečene takže sa mi to zda ok...naš tam spi ako dudek..🙂 ja si myslím že je celkom dobry ten kočik...neviem porovnať s inými kedže nemáme 😉

zuzikaaa
3. mar 2013

@nonny no ja som tie fotky videla. Len tu na stránke predtým je tá zelená krikľavá, aspoň mne sa zdá a keď kukám normálne na nete, tak je trošku iná 🙂 No jednoducho treba vidieť naživo 🙂 Ale ďakujem

lenka7791
3. mar 2013

@hokejka111 ahoj, aj mne už prišiel tento týžden v stredu. Je krásny. Veľmi som s ním spokojná 🙂

hokejka111
4. mar 2013

@lenka7791 ..a mne sa zda byt dost mohutny,,neviem no,,,,ale cim viac na neho pozeram, tym viac sa mi paci🙂)...hlavne nech su deticky zdrave a spokojne🙂)... 🙂 🙂

lenka7791
4. mar 2013

@hokejka111 Možno sa ti zdá mohutný, ale mne dieťatko bude v kočíku od mája, potom celé leto a ked podrastie a ked ho dám v zime do fusaku, tak sa mi potom tam nemusí zmestiť. Mám švagrinú, ktorá má trojmesačného syna, dáva ho ešte do fusaku a už teraz má problém ho dať do kočíka. Tak radšej nech vanička je väčšia a nech ho využijem čo najviac.

hokejka111
4. mar 2013

@lenka7791 ...vsak presne prave na toto som myslela,,,,,my budeme teraz marcovy,,,a buduca zima ,,,tak to by som ju rada davala este do vanicky, kedze bude este mala,,,a tu pod Tatrami mame dobru kosu,,,,,,,mala som vybraty elipso,,,,ten ma tie dost velku vanicku,,,ale ta bola o 5 cm este vacsia,,,tak mazel zvolil tento,,,a aku mas farbu,,ja mam tu chocolade,,,, 🙂

cicuska77
4. mar 2013

ahojte mamicky. Ja by som sa chcela spytat tych co si ho uz kupili, ze ako je to s autosedackou a pripevnenim na konstrukciu. Vopred vam velmi pekne dakujem.

lenka7791
5. mar 2013

@hokejka111 Ja mám tiež presne tú istú farbu, najviac sa mi tento páčil. Ináč, ja bývam tiež pod Tatrami 🙂 . Odkiaľ presne si?

zuzanajozef
6. mar 2013

Ahojte, ja som kočík videla na živo v Nitre v galérii... Je super, páči sa mi.Lenže teraz sa predajna zatvorila a je otvorená v NZ.
Zuzikaa, tá zelená je pekná neni kriklavá.. Aj ja rozmýšlam nad ním, ale pojdem si ho kúpiť do predajne 🙂 cena je tá istá ako na nete 😉

karolina116
6. mar 2013

@zuzanajozef ahoooj, prosim ta, vies mi dat adresu, kde v NZ je ta predajna.. tiez si ho chcem kupit, len v NR som uz nestihla ☹ dakujem

mistrall
6. mar 2013

@dontcha ahoj, vsimla som si , ze si kupila tento kocik, chcem sa Ta opytat, je mozne vanicku pouzit namiesto autosedacky, ze sa len priputa pasmi v aute ??? ako je to napr. u inych kocikov, sice drahsich ako napr. concord..Skusala si to? ci to nie je mozne, dakujem za odpoved, pekny vecer 🙂

zuzanajozef
7. mar 2013

@karolina116 Ahoj adresu neviem, ale na pešej zóne by mali mať predajňu a volá sa tak isto ako v Nitre - Bunker. Ak by si tam šla, tak dáš info kde presne?
ďakujem

karolina116
7. mar 2013

@zuzanajozef ďakujem za info 🙂 chystám sa tam koncom mesiaca a určite ti dám vedieť.. teda ak ti to neponáhľa skôr 😉

zuzanajozef
7. mar 2013

To veru ešte neponáhľa, teda snáď nie, ešte máme čas. Len nech v brušku je 🙂
Budem čakať potom na správu 😉

monis7
10. mar 2013

Ahojte,tento kocik bol moj favorit.Dnes sme ho videli v Brendone a je pekny,aj priatel bol z neho nadseny.Je vacsi ale vobec nie mohutny,vanicka dost velka,sport.cast pekna,kolesa super nafukovacie a aj je odpruzeny.Len nemali sedo-zelenu variantu ale asi ho z ekocikov objedname😀

vani
11. mar 2013

@cicuska77 už to asi nie je aktuálne, bolo to cez O2

dansa
11. mar 2013

@e_kociky Dobrý večer, čítam že máte kočík passo a ste spokojná. mám oň záujem, páči sa mi farba violet. Vyzerajú tie farby presne ako na obrázku? bojím sa aby nebol veľmi krikľavý, posobí tak modro- fialovo. Aku máte skusenost. Dakujeeeem 🙂

e_kociky
11. mar 2013

@dansa nemám kočík, my ich predávame. Fialový je fialový, je to taká farba ako na fotke. Krikľavý určite nie je, práve že je to krásna fialová farba vhodná aj pre dievčatko aj pre chlapčeka 🙂 Osobné skúsenosti nemám, ale zatiaľ máme od mamičiek len dobré reakcie 😉