Kočík Passo Easygo
Ahojte. Veľmi sa mi páči kočík PASSO EASYGO novinka 2012. http://www.svetkocikov.sk/kociky-easy-go/13772-...
Prosím Vás, máte s ním niektorá skúsenosť? Je dobrý? Odporučili by ste mi ho kúpiť? Vopred ďakujem za všetky názory 🙂
Pridavam sa neskor ale viete mi niekto poslat fotku modreho ?
Dnes sme s manzelom odskusali v predajni kocik - a porovnali sme ho s Dorjanom a Camarelo Malaga. dorjan - tazsi, Malaga - to je kvalita zodpoveda cene - netreba davat dole nasadu z vanicky, automaticky nakliknete na konstrukciu. A Passo? no, jednou rukou, lahko oladatelny, vanicka hlboka, priestranna, a zajtra vazne poletim ho kupit. Ak by niekto chcel . predajna Mimino v MT - 3komb. za 300 € - sedo zeleny predany, a sedo cierny - carbon caka 🙂 kedze cakame chlapceka, tak taka elegantna sedocierna kombinacia sa mi naozaj pozdava 🙂 takze na prvy pohlad ok, zajtra uvidim 🙂
baby chcem predat kocik Passo este je v zaruke sedo-zeleny dvojkombinacia darujen autosedacku k nemu cena 200 eur
ahojte mamicky.. 🙂
ja som bola dnes pozriet a vyskusat kociky: trojkombinacia PASSO EASYGO 360eur a BABY DESIGN dvojkombinacia 310eur a dokupuje sa vajicko 49eur, v Kosiciach v babetkove a v maderne, su podobne ale viac sa mi pozdava PASSO len kvoli tomu lebo ma vacsiu vanicku a siroku sportovu cast. a strecha sa da stiahnut skoro az k noham babatka.. 😉 cena je super 360eur. ukazala mi ako sa skalada,menia kombinacie,. a vsetko okolo toho .nie je velmi tazky, je lahsi ako BABY DESIGN a preto som sa rozhodla ze ho kupime. a je velmi pekny. 😉
Ahojte, prosim viete mi poradit, ako by som dala dole striesku z vanickovej casti? v zadu je zips, to slo v pohode, len neviem ako to dat dole z prednej tycky. rada by som ju oprala.dakujem
Ahojte,nemohli by ste niekto pridat fotky kremovo-hnedeho kocika? 🙂 dakujem 😉
@andulam predavam kocik passo farba kremovo hnedy. Mam ho odfoteny v albume
dakujem,ale to by som potrebovala najprv vidiet a do kremnice nahodou nechodite,sme tam dost casto
prosim vas nepredava niekto tento kocik z bratislavy,dakujem
Baby je tento kocik lahky,lahko sa vam ovlada?nezabera vela miesta v aute?
Kocky chcem sa opytat aky je vysoky tento kocik, kolko meria na vysku rozlozena hlboka aj sportova cast, kedze ja som nizkej postavy, ci ma spoza neho bude aj vidiet 🙂 dakujem pekne
my máme tento kočík takmer pol roka, používame zatiaľ hlboký. Zatiaľ môžem hodnotiť kočík pozitívne. Jediné mínus je že často musím fúkať kolesá. Inak je super. Máme zelenú verziu a v našom meste (NZ) som už videl aj 2 hnedé a aj ružový a šedý. Konštrukcia s kolesami sa nám zmestí aj do kufra našej Corsičky. Kočík sa nám zmestí aj do výťahu (netreba ani sklápať rúčku. Výťah je ten malý zelený z čias socíku) a to sa ešte pri ten kočík obidvaja postavíme. Dizajnovo je tiež dobrý. Za slušný peniaz celkom slušný kočík.
vanička je dosť veľká. Malý sa v nej pretáča na bruško 🙂
ahojte chcem sa spytat kolko kg ma kocik?lebo niekde pisu 15-16kg, inde 12kg
Kočky, nepredávate niektorá naozaj v top stave tento kočík? Idem mi o béžovú alebo aj o carbon farbu..
@redudas ahoj, necitala som vsetky prispevky predtym, tak neviem ci sa pytas na kocik passo 🙂
ale ja predavam ozaj ako novy.. pouzivany pol roka a zabalila som ho, ked som otehotnela a cupela som len doma uz a na rychle presuny som si kupila uz len lahky golfac.. ak by si mala zaujem este, doplnim foto, len ho rozbalim 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/kociky/8y1c/ko...
Ak by ste mali záujem niekto tento kočík predávam kuk môj bazár 🙂

Tento kočík je úžasný !!! 🙂 Nevymenila by som ho za nič na svete 😉