icon

Kočík pre dvojičky, kde sú vaničky nad sebou

ajush5
22. júl 2017

Ahojte maminky, mate niektorá skúsenosti s dvojkocikom kde su vaničky nad sebou? Tento typ sa mi zda byt najpraktickejsi no pride mi trosku zvláštne davat dieťatko pol metra nad zem... je ta spodná vanička aspon nejako odizolovaná alebo nieco?

Strana
z2
mimisk
23. júl 2017

tento je velmi dobry, lebo ma vanicky od seba a neprekryvaju sa

katkatt
23. júl 2017

Ja som vozila novembrove dvojicky v Baby Jogger City Select (tak sa tie vanicky prekryvaju, ale aspon nie je taky dlhy a dobre sa s nim manipuluje) a boli v zime vo fusaku, to stacilo, neviem, aka izolacia by tam mala byt.

ajush5
autor
24. júl 2017

@mimisk mne sa zda byt manipulácia s nim velmi nesikovna. Neskúšali som konkretne tento ale takýto dlhy mi neprišiel moc prakticky

ajush5
autor
24. júl 2017

@katkatt ja mam vyhliadnuty Joolz ten ma vanicky este viac natesno pod sebou. Boli sme ho aj skúšať je sice dost tazky ale prisiel mi šikovný. Izoláciu by som očakávala od spodnej vanicky zo spodu kedze je to dost nízko nad zemou a ak bude taka zima ako ta posledná tak sa bude suchat po aky po snehu (preto mi pride dost dolezite aby tam nejaka bola)... no ochota predavačiek u nas v predeti je na bode mrazu a o kočíku som sa nedozvedela takmer nic

mimisk
24. júl 2017

@ajush5 za sa je hlavne pre pohodlie deti, ma vanicky velke ako pri normalnych kocikoch , manipulacia je velmi dobra, zakaznici co ho u nas kupovali su spokojny

ajush5
autor
24. júl 2017

@mimisk Joolz ktory mam vybratý ma velke vanicky ako bezne kociky a este je Aj manipulácia super... ja sa zaujímam o skúsenosti mamičiek s konkrétnym typom a nie o ponuku kocikov predajcov. A mne nezalezi len na pohodlí detičiek ale aj na mojom pohodlí kedze budem mat dvojročného syna a este k tomu dvojičky ktore potrebuju mamu Fit.

meiwe
24. júl 2017

Bugaboo donkey 😍 krasny sikovny kocik podla mna,ja son ho zvazovala ako surodenecky

ajush5
autor
24. júl 2017

@meiwe to je presne typ kocika ktory nechcem 🙂 preto sa pytam na skusenosti kocikov s vanickami nad sebou ;)

meiwe
24. júl 2017

@ajush5 osobne by som tento typ nechcela ale kazdemu vyhovuje nieco ine;) ale myslim ze aj mima mala zaujimavy dvojickovsky pod sebou .

meiwe
24. júl 2017

@ajush5 a myslim ze by si mala zvazit aj dvojickovsky so stupienkom //skejtom aby sa dal pripojit ;)

ajush5
autor
24. júl 2017

@meiwe vidis ty by si nechcela tento typ a ja zas tie dva vedla seba ;) je to o preferenciach kazdeho... preto ma zaujimaju skusenosti s tymto konkretnym pretoze len negativna kostruktivna kritika ma moze odradit od tohto typu a priviest k zvazovaniu ze budem pokukovat po inom type. skusit si kocik v predajni nie je behat s nim realne po terene... byvame na dedine kde mame cesty v dezolatnom stave a vela cestujeme preto bude aj tak vacsinu casu hore vajicko a dolu vanicka aby sme nechodili ako cirkus s plnym kufrom kocikov 🙂

zlaticko118
24. júl 2017

@ajush5: tiez mam v plane kupovat joolz geo, aj som sa na toto iste pytala v skupine na fb (joolz mania) a ziadna mamicka tam v tom nevidela problem. Kedze budem mat januarove a starsia sa ma zimu bude este kocikovat moznost vanicky je len ta spodna, planujem to vyriesit tak ze pod fusak dam este deku. Myslim ze ked babo bude vo fusaku a v overale tepluckom tak by to nemalo vadit ze je blizko pri zemi.

ajush5
autor
24. júl 2017

@zlaticko118 ak to nie je izolovane nejak specialne rozmyslala som aj na tou striebornou dekou neviem ako sa to vola odborne 🙂 byva to v lekarnickach a skvelo to izoluje. to takej skupine som ani nevedela idem to tam veru hned kuk.

katkatt
24. júl 2017

@ajush5 dvojickovy Joolz nepoznam, ale ja som vozila celu zimu v tom Baby Jogger. U nas vela snehu nebyva (zapadne slovensko). Vanicka je sice mensia, ale prve mesiace tam deti vosli v pohode aj vo fusakoch. Do tuhej zimy som davala hruby overal a zimny fusak a nebol problem. Od jari (kedy podrastli) boli uz bez fusaku a od pol roka (akurat sa oteplilo v maji) isli do sportovej casti. Co sa tyka praktickosti, najprv som nechavala fusaky vo vanickach a vanicky odmontovavala, ked som tam vkladala nababusene deti (tu vrchu bolo treba dat dole, lebo dole sa zle vkladalo dieta bez asistencie druheho dospeleho), ale castom sa mi zdalo praktickejsie obliect si dieta a dat ho hned do fusaku a potom tak vlozit do spodnej vanicky pri neodmontovanej vrchnej vanicke (ako chlebik do pece supnut :D). Na sportaku mi vadi korytkove sedenie, ale ideme kupovat teraz golfac vedla seba, ked este trochu podrastu. K lekarke je to vyberne zatial, nakliknem vajicko na parkovisku (jedno alebo obe) na konstrukciu a idem.

adriannasvk
24. júl 2017

Ja by som urcite odporucala kocik bugaboo pre dvojicky,mam zname,ktore nan nedaju dopustit,fantasticky,lahka manipulacia,vojdete s nim do dveri atd,nestretla som sa,ze by nejaka lutovala,osobne by som si nevybrala kocik kde su vanicky nad sebou,nakolko nemas kontrolu nad dietatkom ktore je dole,mna osobne by to znepokojovalo,ze nevidim ci malicke dycha,ci mu tam nelieta vcela atd a ked bude vacsie tak nebude vidiet nic len sedacku surodenca,zatial co ten hore vude kukat na vas a okolie....

katkatt
24. júl 2017

@ajush5
ja som mala fusaky Lodger aj s vnutornou teplou vlozkou a ked som dala este aj hruby zimny overal (s kapocou) a zimnu ciapku, podla mna boli nababuseny az az aj do minusovych teplot. Ziadnu izolaciu odspodu som nedavala (vo vanicke bol tenky matrac).
je tu aj skupina Dvojcata a viacercata, aj tam ti povedia svoje skusenosti

adriannasvk
24. júl 2017

Ja som nad nim uvazovala nakolko mam dve deticky po sebe ale nakoniec sme ho nepotrebovali,da sa lubovolne kombinovat,otacat v smere alebo proti smeru jazdy atd....jedna znama mala kocik taky,ze mala deticky za sebou,nie vedla seba a na manipulaciu to bola makacka,kocik bol dost tazky a nikam s nim nevosla,ani do vytahu...

ajush5
autor
24. júl 2017

@adriannasvk co sa tyka viditelnosti to sa mi na nom paci najviac :D vrchná vanička je uplne štandardne umiestnená ako pri jedno kočíku a spodná je hlavkou otočená pod riditka čiže krasne budem vidiet aj na druhe babo... dokonca lepsie než na to hore 🙂 a mozem mu počas prechádzky cukríky hádzať do hubenky :D

ajush5
autor
24. júl 2017

@katkatt mne sa moc nepaci ze nevidim do druhého kocika... neviem toto umiestnenie za sebou aj ked sa trochu prekrývajú sa mi paci asi najmenej... skor sa necham ukecat na dve vedla seba aj to sa mi zda byt des 🙂

adriannasvk
24. júl 2017

@ajush5 uz ako uznas za vhodne🙂co ti bude lepsie,ale u nas v meste som iny ako bugaboo pre dvojicky ci dve deti po sebe nevidela a ked som sa opytala na nazor,ze by urcite nemenili🙂ale urcite posluzi aj ten tvoj🙂 aj tak sa nenazdas a budu behat a kocik doma nechas🙂

zeytin
24. júl 2017

My sme mali jane twintwo (používala som ho ako súrodenecký) a boli sme veľmi spokojní aj s maniupláciou, aj s výzorom, hmotnosťou.... spĺňal všetky naše požiadavky. V zime nezapadol do snehu a deťom bol veľmi pohodlný.

ajush5
autor
24. júl 2017

@katkatt
Lenže ten co si mala ty je podstatne vyssie ako Joolz. Ten ma spodnú vaničku namiesto košíka pod kocarom a je to naozaj dost nízko. Decka do zimy obliect viem jedno zimné uz doma mam no mebudem dieta bambusit zbytocne vela ked mi ide najmä o izoláciu zo spodu

adriannasvk
24. júl 2017

@ajush5 ak mozem odporucit,vyskusaj si ale urcite manipulaciu s kocikom a rataj aj s vahou babatiek🙂aby sa ti nestalo,ze budes zapasit s kocikom a nikam s nim nevojdes,a hlavne do kufra auta🙂

ajush5
autor
24. júl 2017

@adriannasvk mne stacilo led som videla vcera maminku ktora taky kocik chcela dostat na chodník... bolo mi jej normalne luto. A to je presne ten kameň úrazu... u vas v meste. Ja sa po peších zónach na dedine moc nenaprechadzam a ako som uz spomínala my vela chodíme po výletoch a je pre mna nepredstaviteľne vláčiť taku neskutočnú ozrutu so sebou

ajush5
autor
24. júl 2017

@adriannasvk ako som uz toez pisala skusala som tento kocik a bol ťažší (logicky nemoze vážiť ako jedno kocik) a koli cestivaniu mi vyhovuje Joolz lebo je konštrukcia štandardnej velkosti

ajush5
autor
24. júl 2017

@xxxxxnnnnn nehľadám ako riesit kocik pre dvojičky ani ma nezaujímajú kociky vedla seba ako sa rieši v každej diskusii a snazi sa to riesit aj tu. Zaujímajú ma skúsenosti len s kočíkom kde si vanicky nad sebou nie spája ke dvoch ani za sebou. Jednoducho mam konkretnu otázku a kazdy točí aj tak o niečom inom

adriannasvk
24. júl 2017

@ajush5 ved prave,treba vyskusat manipulaciu skladanie,kukam prave ten joolz co si si vybrala,no osobne,sa mi zda,ze to dietatko dole ma menej priestoru a navyse musi byt iba jednym smerom otocene ak dobre pozeram,co ako pises,ze chodite casto po vyletoch tak by bolo asi vhodnejsie aby obe deti mali co najlepsi vyhlad a navyse ich mozes otacat na oba smery,pripadne jedno na seba dalsie chrbatikom k sebe.mas dve samostatne casti takze sa mi to viac pozdava,navyse mozes kupit terenne kolieska na vylet😉

ajush5
autor
24. júl 2017

@adriannasvk to dieťatko v hlbokom sa teda nakuka z toho kocika :D idem kupovat len hlbokú verziu. Športový chcem bez korytkoveho sedenia takze budem vyberať nieco uplne ine

marllik
24. júl 2017

Ja som mala pre dvojicky I candy peach a ten je tak super vyvazeny,ze sa s nim i s dvoma detmi manipulovalo lepsie ako s niektorymi monokocikmi. Taktiez s jane slalom twin bola super manipulacia. Mala som moznost vyskusat graco tandem s volantom,ale s nim mi bolo velmi tazko,nevedela som s nim vyjst z cesty na chodnik.. ale Icandy ma velmi male vanicky.. v zime fusak +vacsie babatko bez sance

Strana
z2