icon

Kočík pre štvorčatá

lucinka1548
2. júl 2014

Ahojte, píšem v mene svojej kamarátky, ktorá potrebuje pomoc, čaká štvorčatá.... ale nikde nevie nájsť kočík pre štvorčatá, rada by som sa opýtala mamičiek ktoré už tým prešli že kde sa také kočíky dajú kúpiť?? ďakujem vopred za odpovede 🙂

brady1
Odpoveď bola odstránená
yollanda
2. júl 2014

@brady1 to? to, nechala zobrat????

25daniela
2. júl 2014

No ako sa poznam, urcite by som kupila dva dvojickovske kociky... Drzim hlavne palce, aby dopadlo dobre tehotenstvo a aby boli deticky zdrave... to je najdolezitejsie, lebo ak pametate, bol v Kosiciach pripad, kedy zena tehotna s trojcatami upadla do komy po porode a bola v nej tusim tri mesiace a je z nej invalid na cely zivot..
TAKZE, HLAVNE ZDRAVICKO NECH SLUZI A POTOM NIEJE PROBLEM AJ DETI OPATRIT...

lulu191
2. júl 2014

To co je za nazor...nechat si TO zobrat...je mi ta luto osoba, ktorej sa nieco take moze zrodit v hlave!

mnamko
2. júl 2014

u nás dostali rodičia štvoričiek večší byt + platenu opatrovateľku +Dara Rolinc im vybavila u sponzora plienky do dvoch rokov,kočíky mali dvojičkové

hermina_
2. júl 2014

@brady1 😕 😕 😕 😕 😕
to myslis vazne, tu poznamku?

janickacrazy
2. júl 2014

Este ma napadla jedna vyhoda, ze tie dvojickove kociky potom moze v pohode predat, zatial co ten stvorickovy asi nepreda tak lahko.

ottka
2. júl 2014

@brady1 to má zabiť 4 životy jedným šupom ? Ona má môj obdiv. Viem, že to bude mať ťažké, ale o to viac jej prajem radosť z tých detičiek.

marse
2. júl 2014

@brady1 a ty si si preco nenechala zobrat svoju dceru?

edie63
2. júl 2014

@brady1 nikto sa nepytal na tvoj mudry nazor ohladom tehotenstva vs. interupcie, dotycna sa pytala na kociky. ak nevies civilizovane odpovedat, tak chod do inej temy kde sa taketo veci rozoberaju, tam mozes rozdavat rozum. 😝

ttctwins
2. júl 2014

No za tu cenu si to daj vyrobit na zakazku... sikovny chlapik ti spravi siroku alebo dlhu zakladnu vanicku pre 4 deticky a podvozok z mono alebo duo kocika...bude musiet skupit a rozobrat nejake starsie kociky, ale to zmakne... drahsie ako ten 1600 dolarov kocik pre stvoricky to nebude...

ejuska79
2. júl 2014

@lucinka1548 urcite dva dvojickovské... su rozne, aj take mensie, skladne, krasne.. nie ako kedysi..je si z coho vybrat... a gratujulem.. to sa len tak nevidi 🙂 super.. nech sa drzi a nech sa setri co najviac...

adelltri
2. júl 2014

To je úžasné že štvoričky 😲 😲 😲 ,ja som dlho predychavala ked mi moj doktor oznamil že budeme mat trojičky 😀 😀 😀 hlavne držim palce nech jej všeeeetko dobre dopadne a aj babatkam,a nech su všetci zdravi 😉 😉 😉 ja čo sa tyka kocika,rozhodla som sa pre 1 dvojickovsky a jeden obyčajny hlavne z toho praktickeho dovodu,pretoze ako tu niektore mamičky pisali,sama sa von jednoznacne nedostanem a teperit sa niekam s ,,vlakom,, alebo kocikom cez celi chodnik si teda neviem ani predstavit,a tiez aj preto,ze ich lahsie potom predam dalej...takze moje odporucanie je tiez dva dvojičkovske 🙂 🙂 🙂 a co bude mat ak sa smiem spitat?Ja budem mat samich chlapov hihi 😀 😀 😀

lady511
2. júl 2014

joooj to si teda neviem ani predstavit ale ako som si prečítala tento článok,,hned som mala usmev na tvári,,,bude to určite tažké,,, ale hlavne aby dobojovali pekne dokonca a šetrili sa,,ako píšu baby ,,viaceré mamičky či z USA alebo ta z čiech to davaju do telky,,a prečo nie?...ved nech sa štát stara,,ked stále len pipikuju že sa rodí malo detí.. 😒 ..takéto mamičky ktoré maju takpovediac" jedným vrzom" dvojičky,,trojičky a tak dalej maju moj velký obdiv,,,a myslím si že detičky sa im za to raz odvdačia...za tu starostlivost a odvahu mat vaic detičiek naraz...budete mat velku rodinu a vela vnučatiek 😀 😉

lauricka
2. júl 2014

@brady1 ukludni sa, to nie je Tvoja vec. Nie kazdy je schopny si nechat zobrat dieta a tato tema o tom nie je. Urcite taketo veci riesi so svojim gynekologom.

lauricka
2. júl 2014

najlepsie je mat dva dvojickove a jedne stvorickovy....dvojickove obycajne sa daju tu na bazare zohnat aj lacno. Ja som nas prvy zohnala zdarma dokonca. Polsky obycajny, ale posluzil.

lauricka
2. júl 2014

@adelltri ahoj, citam, ze tie deti este nemas, takze skusenosti zatial len pridu. Preco by si sa nedostala s trojickami v jednom kociku sama von? Nevidim v tom problem. Tak, ako s dvojickami. Akurat, ked uz budu behat, tak okolo roka, potom uz to moze byt zaujimave....hlavne, nesmu si zvyknut, ze bezkaju popri kociku, pripadne, ze idu hockde z neho dole. To ani nahodou, ani im taku moznost neukazuj. A potom ich mozes vypustit niekde na bezpecnom priestore alebo ihrisku, kde nemaju kam odbehnut alebo dostat sa na cestu. Ja chapem, ze je fajn mat aj dva kociky, ked ide niekto s Tebou. Ale urcite ja osobne by som chcela mat zicher aj pre moznost, ze idem s nimi sama 😉 Ale to som ja, rada si veci organizujem casto sama s detmi. Jasne, ze pri mnohych kazdodennych zalezitostiach sa pri trojkach, stvorkach, atd. clovek proste bez pomoci ani nahodou nezaobide.

snopkulka
2. júl 2014

@adelltri trojicky-chlapci???? 🙂 wow, drzim palce, prajem more trpezlivosti a este kusok viac a pevne nervy 😉 my mame doma dvoch divochov s odstupom troch rokov a stale je ci robit 😉 aaaaaale co, hlavne nech su zdravi a stastni 😵 😵

ejuska79
2. júl 2014

@lauricka pozeram ze neviete ake date meno babatku.. ja by som zase mohla mat este aj 20 deti, mne sa tolko mien paci, hlavne dievcenskych 🙂 a ako sa volaju dvojicky? vyberte nieco, co sa hodi aj k ich menam..a gratulujem 🙂

lauricka
2. júl 2014

@ejuska79 ja mam problem s chlapcenskymi menami. Dvojicky su Olivia a Leonard. Dakujem.

ejuska79
2. júl 2014

@lauricka ja mamTadeasa 🙂 oslavujeme spolu 🙂

adelltri
2. júl 2014

@lauricka Dakujem Lauri 🙂 ,s tym zicherom urcite mas pravdu,ja si ho urcite zaobstaram,rozhodovala som sa pre dva kociky hlavne z tych dalsich dovodov,a ked je sposob ako ist aj tak s nimi sama von(ten zicher)tak aj preto 🙂 ano som este len cakatelka 30tt,uz som aj v nemocnici dva tyzdne a este dalsie 3-4 si polezkam,ale vsetko je v poriadku-so mnou aj s chalanmi 🙂 som tu len preventivne,rastime pekne,nemam ani ziadne tazkosti,citim sa dobre a uz sa moc tesim 🙂 skusenosti s detmi nemam skoro ziadne,aspon nie s vlastnymi 🙂 toto je moje prve tehu a velmi si ho uzivam,a skusenosti naberiem v priebehu kolotoca starania sa o bibinka-ako sa hovori ,,ked musis,tak musis,, 😀 😀 😀 verim ze to zvladneme aj za podpori a pomoci mojej rodiny 🙂 🙂 🙂

adelltri
2. júl 2014

@snopkulka Dakujem pekne,nervy potrebovat budem urcite 🙂 ale ako hovoris,hlavne nech su zdravi a stastni 😉

snehulienka5
Odpoveď bola odstránená
eviki
2. júl 2014

@mahulenka87 fuu, dve na sebe, dve v kociku? Tak to jej davam tak 3mesiace🙂

senta_sofia
2. júl 2014

dva dvojickovske a existuju take spony, co sa daju zopat s nimi kociky a vie to tlacit aj naraz... na meste nech sa informuje, ma narok na "opatrovatelku", inak uz len trpezlivost v prasku si dat predpisat 😀

jalito
2. júl 2014

@snehulienka5 Jéj, to tu nepíš, to ťa ukameňujú, tu je antikoncepcia posvätná!!! a rovnako aj umelé oplodnenie, ženy sa dobrovoľne hyzdia - najprv antikoncepciou a potom hormónami a keď im ovisnú ciciny tak brečia, že sú nepotrebné.

ttctwins
2. júl 2014

@snehulienka5
@jalito zeny vy ste seriozne normalne? Toto je teda uroven 😕

jalito
2. júl 2014

@ttctwins som normálna a nemyslím si, že som napísala niečo zlé. Naopak, obdivujem zakladateľku, lebo ja sama osobne by som štvorčatá asi nezvládla. Ja som LEN reagovala na príspevok snehulienky85.

adelltri
2. júl 2014

@snehulienka5 pocuvaj ma tzeraz dobre ty hiena!!!Ja som v zivote antikoncepciu nebrala ani ziadne hormonalne lieky,nedavala som sa umelo oplodnit a cakam trojicky a SOM ŠTASTNA..a aj keby,teba a aj tu jalito je po tom s prepacenim hovno!!!Neviem ci ste take blbe odprirody alebo ste sa chceli spravit len zaujimave,ale moc vam to nevislo,len ste sa tu dbre strapnili!!!Tu chcela mamicka poradit s kocikom a nie tu riesit tvoje komplexi,takze ak nemas na tuto temu nič tak sem lazkavo nelezte trapky zakomplexovanééééééééééé 😠 😠 😠