Kočík Quinny Zapp Xtra - akú farbu kúpiť?
ahojte..chcela by som kupit golface Quinny zapp xtra a potrebovala by som poradit,aku farbu kupit.chcela som cierne,alebo tmave hnede,ale hovorili mi,ze to slnko vytiahne a zostanu prasive,alebo ze tam bude malemu horuco 😒 .bledy bezovy je asi idealny,ale zas skor tam bude vidiet spina.dakujem za vase odpovede. 😀
@nika12010 ja ho este sem-tam vyuzivam,ale kamoska predavala..spytam sa jej ci ho este ma a dam ti vediet.ma(mala)ho ciernej farby. 🙂
@kvietocek55 ja som ho pouzivala cca max. do 2 r. ...
@kristina0511 noo ja chcem cierny alebo cervenyy 🙂) tak opytaj sa ze za kolko asi 🙂 dakujem
@nika12010 no ze uz ho predala ☹ ze hned na dalsi den ho predala-len sa tak zaprasilo 🙂
ahojte dievcence..planujem kupit zapp xtra 2013, ale dcerka uz ma 1rok a 9mes., oplati sa mi, myslim velkostou? nazivo som ho nevidela, len na inete a vyzera sikovny a lahky..chcela by som ho pouzivat aspon do 3 rockov..vopred dakujem za rady.. 🙂
je vhodný aj pre väčšie dietka...ďakujeeem.
@anjelicek26 .... viem ze tento prispevok je uz stary ale mna by zaujimala odkial ste mali tu vlozku ... by mame buzz 3 a poti sa mi v kociku a je flakaty ... potrebujeme vlozku ... prosim poradis mi ... dakujem
@cuncika97901 - no ja som dala usit, aj tu na koniku siju maminy vlozky do kocikov, mne ju sili v uk..plus jednu som si sila sama, je to lahke.
@anjelicek26 .... ved uz skusam aj ja ... uvidime 🙂
Maminky aj vám tak strašne hrkaju tie kolieska na zappiku ? ved ja sa normálne hanbim ist s nim po ulici !!! neexistuju nejake kolieska ktore by tam pasovali s nejakehoineho kočika ???....bud zozeniem ine alebo ho predam :(
Baby prosim vas aky je rozdiel medzi zapp a zapp xtra? aj vo velkosti?
mamičky, neviete mi povedať či ten kočiarik je len do 15 kg, alebo aj viac?ďakujem a po prípade, nemate ho na predaj ? je uchvatny 🙂

@dosa
@anjelicek26
@kristina0511
@brisilda
@lara75
@bihan
@zuzikkaa Maminky, nepredava niektora z Vas Zappíík ?? Strasne som sa don zamilovala, no nove su velmi drahee a to si zial nemozme dovolit ☹ dakujem za odpovede...