icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

zuzu205
22. jan 2012

@dosa uz som dostala info od jedneho pana ze mi napise ci sa da zohnat resp objednat z ameriky tak so zvedava aj kolko to bude stat kedze je to xtra tak sedacka je polohovatelna ale ved kym ho objednam este sa ho vsetko popytam ale super bude ze som ho tu na sk este nikomu nevidela a o to ide ze nebude tuctovy a ak bude na dve veci myslim ze sa aj tak sa hned preda a mozno sa nebude dat vobec zohnat uvidime

dosa
23. jan 2012

@zuzu205 nepisala som, ze nie je polohovaci, ale ze nema polohovacie nozicky tak ako nas xtra...

zuzikkaa
23. jan 2012

@dosa tak na zappa sa chystam aj ja ked bude druhe 😀 😀 😀 je jak droga,,hehe 🙂 ale paci sa mi aj baby jogger city mini,,aj tan si tusim mala-co nan povies??
jaj a co sa toho zappa tyka,,zvazujem ze kupim obyc a k nemu xtra sedacku,,alebo staci iba zapp xtra??

dosa
23. jan 2012

@zuzikkaa no ak by si ho nechcela na spanie, ale potom neskor len na odvezenie starsieho dietata, na vylety a pod. tak je to otravne to skladanie xtra na dve casti... tam uz by stacil aj klasik... ale kym v nom dieta spi, tak je dobra xtra sedacka
bjcm bol mne vysoky, mala som vysoko rucku, ale nove modely uz maju polohovaciu rucku a nafukovacie kolesa - tak uz nema chybu, je to super kocik...

zuzikkaa
23. jan 2012

@dosa no ved to ze krpec by v nom asi najskor aj spal,,ale neskor iba na prevoz,je skladnejsi obyc zapp...
myslis ten novy tip co ma vpredu iba jedno koleso?? hej,vyzera dobre...no skoda tej polohovacej rucky,,ja som tiez krpec - 158 ,,ale zase manzel je vysoky,uz mi raz ofrflal kocik co mal nizko rucku 😅

dosa
23. jan 2012

@zuzikkaa no tak manzel by asi zo zappa nadseny nebol, tam uz ja, 165 cm, to mam tak akurat... a ano, ten novy bj s jednym kolesom, ma uz aj plohovanie rucky, takze aj pre maleho, aj pre velkeho, kazdy si nastavi ako potrebuje...

zuzikkaa
23. jan 2012

@dosa no ved uz som mala zapa,,len tiez stale nieco vymyslam tak som ho predala 😅

zuzu205
23. jan 2012

@dosa nevidela som nazivo tak neviem co ma a co nema polohovacie nohy......a ten xtra ja mam pocit ze ten sa cely tak vyklopi alebo sa mylim??? 😝

dosa
23. jan 2012

@zuzu205 naklapa sa cela sedacka, ale okrem toho ma zvlast polohovanie noziciek...

zuzu205
23. jan 2012

@dosa aha to je super zatial mi este nikto ohladne toho quinny vivid nenapisal som zvedava ci sa bude dat zohnat alebo nie 🙂

zuzu205
23. jan 2012

@dosa pozerala som do Tvojho albumu ze mas tfk ja som ho mala tiez a bola som s nim strasne spokojna rozmyslam ze sa mozno k nemu vratim...kde si kupovala??? mas novy???? to je ten s nafukovacimi kolieskami???

dosa
23. jan 2012

@zuzu205 ja som mala este stary model, ale hned ako sa dalo som su kupila nafukovacie kolesa. bol super, ale uz ho vystriedali ine, vtedy som potrebovala plnu rucku... a u nas sa vtedy ani nepredaval, len v cechach... neviem ako je to teraz. tie nove sa mi pacia, maju lepsi material na potahoch...

zuzu205
23. jan 2012
baruskah
23. jan 2012

ahojte, neviete mi niektorá povedať aky je rozdiel medzi xtra 2011 a 2012?? cenovo sa líšia...čo je ta ine, ktorú kupiť? a dá sa na kočík ktorý kupim s xtra sedačkou zohnať a pripevniť klasický zapp potah? dakujem....

zuzu205
23. jan 2012

@dosa a co myslis su lepsie do terenu nafukovacie kolesa alebo klasicke.....ja nemam nejaku doveru k nafukovacim kvoli defektu

jessicax
23. jan 2012

@baruskah ano mozes 🙂

zuzikkaa
24. jan 2012

@baruskah to sa asi budu lisit iba farebne,,neviem o nijakom vylepseni
skor by som kupila klasicky zapp a k nemu xtra sedacku lebo potah sa da kupit tusim iba pouzity...tiez sa neviem rozhodnut a pacia sa mi obidve varianty,,ze zapp je skladny ale ze xtra sa da polohovat 😒 😅

dosa
24. jan 2012

@zuzu205 no ja som zase skor za nafukovacky, za 5 rokov kocikovania som nemala ani jeden defekt. aj tfk sa lepsie kocirovalo s nafukovackami - boli uzsie a aj teren zvladali lepsie

dosa
24. jan 2012

@zuzikkaa @baruskah novy klasik potah sa da kupit, ale ked si vyskladas potah, strechu - vyjde ta to viac ako cely kocik... tak je lepsie kupit klasik zapp a k nemu sedacku...

inak, da sa uz na objednavku kupit madlo na xtra - ale pasuje len na 2012 😝 😠 😖

bihan
24. jan 2012

@baruskah ja som predala xtra sedačku a dokúpila komplet novú klasickú a ešte mi aj nejaké eurá ostali 🙂 len je to horšie s farebným výberom.

dosa
24. jan 2012

@bihan mozno u vas su lepsie ceny. ja ked som chcela kupit vlani potah, tak mi napisali cenu sedaka 59,90 € a strechu uz si veru ani nepamatam, no vyse stovky by to bolo... za to veru xtra sedacku u nas nepredam 😅

zuzu205
24. jan 2012

@dosa d za info pa

ladydia
24. jan 2012

Ahojte dievcata, ja mam doma potah farby brown, ak by mala niektora zaujem, je v 100% stave, mali sme ho len na dovolenke a možem tvrdiť, že je ako novy a k nemu aj tasku na prenos v rovnakej farbe...

bihan
24. jan 2012

@dosa objednávala som ju z nemecka, xtra som predala za 75 a myslím, že komplet sedák (aj so strechou a tými príklopkami, keď tam strecha nie je) vrátane poštovného ma vyšiel na cca 65€. Vo Fr sa vôbec nedá kúpiť 😀

baruskah
24. jan 2012

neviete, kde v BA sa dá pozrieť zappik???

cervena_ciapocka
27. jan 2012

Aký je hlavný rozdiel medzi Quinny Zapp 2011 a Quinny Zapp Xtra 2011 ? 😕 Ktorý je lepší?

mici111
27. jan 2012

@cervena_ciapocka obycajny zapp je nepolohovatelny, xtra je polohovatelny tak, ze sa naklapa cela sedacka..

jerryjanka
27. jan 2012

lepši xtra polohovatelny, ale podstatne drahší asi

mici111
27. jan 2012

@cervena_ciapocka nie je polohovatelny..iba xtra je polohovatelny..a nevyhoda je ze sa sklada na dva kusy..