icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

zajo79
19. sep 2011

@jerryjanka mas link?

anjelicek26
19. sep 2011

@jerryjanka - ani ja to neviem najst, pozrela by som sa 🙂

jerryjanka
19. sep 2011

http://www.quinny.com/ot-en
ked si date zapp tak tam je potom styles tak tam su farby
inak ma quinny aj novy kočík quinny moodd

anjelicek26
19. sep 2011

@jerryjanka - no celkom pekne su, ale teda... ze by som skakala z koze 😕 My mame xtra cierny a bezovy a normalny modry a cerveny a este chceme dokupit normalny v tej hnedej - teda dalsi potah, neviem, s tych novych by som si nevybrala.

jerryjanka
19. sep 2011

mne sa pači ta modra inak mame červeny a iny ani neplanujem nie som zasa až taka maniačka a hlavne na to nemame 😖

anjelicek26
19. sep 2011

@jerryjanka - max sa zatial vozi v xtra, z normalnej sedanky sa mi este zosuval, mozno o rok, ten cerveny mame este po Saske a modry sme aktivne dokupili na dovcu - a zrusili to - lebo sa proste smykal, musime dorast 🙂

dosa
19. sep 2011

...a zapp xtra bude mat konecne aj origo madlo 😉

bihan
19. sep 2011

oooo.. ja chcem fialovýýýý 😀 Našťastie mám teraz iné priority, ako meniť farbu kočíka, ale krásne farbičky. 🙂

miroslavazh
29. sep 2011

@dosa kde si to našla? Nevieš či sa do madielko už dá niekde kúpiť?

dosa
29. sep 2011

@miroslavazh nasla som to na oficialnej stranke v zalozke zapp xtra - accessories... http://www.quinny.com/ot-en/strollers/quick-use...
a kedy sa bude dat kupit netusim, zrejme ked pridu do predaja nove modely, neviem, ci uz su, uz mi dieta vyrasta z kocika, nejak som to prestala registrovat 🙂 skus sa spytat u niektoreho predajcu: http://www.libfin.sk/predajcovia/predajcovia.ph...

adri2211
30. sep 2011

Baby nemate kontakt na niekoho kto sije nanozniky na zappa? najlepsie na SK,lebo v UK je jedna co sije,ale posta je draha. Niekde som videla link,ale neviem ho najs. Dakujem

barbora87
Odpoveď bola odstránená
sona_ciasnohova
Odpoveď bola odstránená
pepsyna
Odpoveď bola odstránená
zuanalandau
Odpoveď bola odstránená
zuzu205
21. jan 2012

Myslite ze xtra je vhodny pre 2,5 rocne dieta?

zuzikkaa
22. jan 2012

@zuzu205 to uz by som skor volila iba zapp-nepolohovatelny,,este spavate v kociku??
zalezi od hmotnosti dietata

zuzu205
22. jan 2012

Prave ten sme mali a prevracal sa nam...teraz som pozerala na 2012 Quinny Zapp Xtra Q Design Vivid so 4 kolesami zda sa mi super len myslim ze sa da zohnat iba z Ameriky................v kociku nespavame toto chcem na dovolenku k muru kde si v kociku pospi.....................doma mam bee+ ale som este chcela vyskusat tento zapp xtra vivid so 4 kolesami a madlom

zuzu205
22. jan 2012
dosa
22. jan 2012

@zuzu205 so styrmi kolesami zozenies iba v amerike, ak budes mat stastie, tak mozno na slovenskom alebo ceskom mmb od nejakej kocky co si ho odtial priviezla, ale tie si zvyknu zan pytat nehorazne prachy 😀 vivid sa predaval aj u nas v trojkolesovej verzii, ale bola to limitka a uz je vypredana, takze tiez len na bazare zozenies...

inak, moj maly ma 2,5 roka a vozime sa v xtra stale, dokonca ma teraz nejake divne obdobie a chodim ho cez obed kocikovat, aby vobec nieco cez den pospal... takze kombineza, fusak a spi tam dve hodiny 😉

kilian
22. jan 2012

@zuzu205 😉 😀 😀

zuzikkaa
22. jan 2012

@zuzu205 ako myslis prevracal?? podla mna sa prevrati iba ak je pretazeny taskou,,hm??

zuzikkaa
22. jan 2012

@dosa ty mas este stale zappa?? 😀 sak si uz presedlala na teutonku,,ci som mimo??? 😅 😅 😅

zuzu205
22. jan 2012

@dosa vazne??? tak to som rada ze ma 2,5 roka a je v xtra.....nevies da sa zohnat na 2011 na xtra nejake madlo??? Alebo sa to tyka iba kocikov 2012??? Ten 4 kolesovy je uzasny a dost priestranny skusim si ho zohnat z Ameriky uz som si takto raz zadovazila ORBIT g2 nebolo to take hrozne....dakujem za info...len neviem ci na ten 4 kolesovy vivid sa da dat madlo....nevies nahodou???

zuzu205
22. jan 2012

@zuzikkaa mala som dva zapp a normalne ked sa nahol dozadu tak sa mi prevratil..to ma vystrasilo lebo inak sa mi zapp strasne pacil..neviem dufam ze xtra takyto probblem nema...a tasku som na zappe nemala

dosa
22. jan 2012

@zuzikkaa jedneho som sa zbavila, potom som presedlala na teutonku solano a britax b mobile a nakoniec som sa vratila znova k xtra, len v inej farbe 😀 hoc nan somrem, ze hrozne hrkoce, nakoniec som pri nom ostala. ma take zvlastne caro, asi mu neviem odolat 🙂

dosa
22. jan 2012

@zuzu205 este som nevidela ako je to nove madlo upevnene, tak netusim, ci by sa dalo na starsie modely, nie to este na 4kolesovy... oni maju trocha inu tu sedacku, ani nozky tusim tam nie su polohovacie, zrejme by na tu konstrukciu nesedela ani nasa sedacka... co viem isto, tak nasa klasicka nepolohovacia zapp sedacka by nesedela, oni to maju na zips... no ked sa k nemu dostanes, tak sa ohlas, rada by som vedela, ci je to tiez taka hrkotacka, ako tie nase modely 😀 😀 😀

ja mam madlo na xtra, nie chicco, ine, take polohovacie, a sedi jak odtaaaal

sonia.
22. jan 2012

Ahojte kocky, zvazovala som zapp xtra alebo nunu, no od nuny som uz upustila... Maleho som dnes do nej posadila a uz ma striesku uuuuplne na hlave... Teraz mi vrta v hlave zapp xtra, len viem ze je to (tiez ako nuna vraj) hrkotacka. Tak neviem. Sestra mala zappika a to bol teda rachot 😎. Bojim sa, ze ma to bude odradzat, ale laka ma velmi 😵.
@dosa prosim Ta a co vravis na britax b-mobile? Lebo my sme mali britax b-smart a uz by som ho ani za svet nechcela 😖.

dosa
22. jan 2012

@sonia. ja som mala b mobile velmi rada, mne hlavne vyhovovala plna rucka a bol taky pevny, ziadna trasoritka. a hlavne, na zamkovej dlazbe isiel uplne potichu... ma dost mini striesku, co mne ale nevadilo,lebo sme ho mali v lete, nosila som ju aj tak zlozenu, aby sme sa s malym mohli debatovat. a ked v nom spal na kupalisku, tak som mu dala slnecnu clonu....