icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

matat
4. apr 2012

@sashabb no ale cim vyplnit...a ako?

matat
4. apr 2012

@jerryjanka no tie kolieska musia byt super...ale inak sa mi nepaci ☹ skoda

sashabb
5. apr 2012

@matat to šede zboku kolieska by sa malo dať ako keby vylupnuť a dotyčná čo to vtedy písala tam dávala molitan alebo take niečo. Nastrihala to na kusky a povtlačala tam toho čo naviac, tak sa ten priestor vlastne vyplnil, potom vrátila ten kryt a vraj jej to už nehrkalo.

sandria
Autor odpoveď zmazal
sashabb
5. apr 2012

@sandria na českom mimibazare ale tam sa diskusie premazávajú po nejakom čase, tak sa to už nedá ani dohladať 😒

sandria
Autor odpoveď zmazal
jerryjanka
5. apr 2012

@sandria nezda sa mi až taky škaredy - ale tak každý mame iny vkus - najkrajši je zapp to je jasan 😀

sandria
Autor odpoveď zmazal
korenbaba
14. apr 2012

@sashabb
musíš mi to trochu viac vysvetlit! 🙂

ela19
15. apr 2012

Baby, tak ja som vcera vytiahla zappik, ze vyskusame ako po roku v nom malá bude vyzerat, lebo zatial ked sme potrebovali golfac tak sme pouzivali na nakupy bee + a bola som milo prekvapená, máme v nom este kopu rezervy a tak ako minuly rok si v nom moja dcerka doslova lebedila, tak aj teraz jej tam bolo pohodlne a 20 minut v nom sedela ani nehcela ist dolu, dnes ráno som ju v nom musela vozit a pozerala tak aj rozpravku 😀

Ale okrem toho som chcela nieco uplne ine, a to, ze ked som zappik vytiahla, rozlozila, a pretym nez so ho isla umyt, tak som si povedala, ze sa pustim do tych koliesok ako radila @sashabb takze som to radsej nafotila, hádam to niekomu pomoze. Na porovnanie mozem povedat, ze je to o malinko lepsie, hlavne tie predne koliska uz " nepocujem" ale inak samotne kolieska dunia tak ci tak, kedze su z tvrdej gumy. Obrazky idu postupne smerom dolu.

jerryjanka
15. apr 2012

@ela19 takže to troška pomohlo hej?

ela19
15. apr 2012

@jerryjanka no trosku, zistit sa to dá tak, ze ked zaklopkáš na puklicu ked je prázdna a ked je tam molitan je to počut ako rozdiel ale ja som na zappe nemala vyhrkane kolieska z dovodu "puklic" ale mne vadilo skor to, ze na kolieskach je taka tvrda guma, ze pri kazdom prechode na povrchu je to ako vlak na kolajniciach 🙂 tu dum tu dum chapes 😅

jerryjanka
15. apr 2012

no ja som myslela že to pomôže aj pri cestovaní 😀 sa mi neoplati s tym srať teda 😀

korenbaba
3. máj 2012

@ela19
si super, díky za návod a námahu. mne to pomohlo! 🙂

ela19
3. máj 2012

@korenbaba to som rada, ja som to este vylepsila, lebo sa mi ten molitan akoby zadieral o to koliesko vnutri, tak som to spravila tak, ze som vystrihla koliesko molitanu a dovnutra som takisto vystrihla otvor a pripevnila som to obojstrannou lep.paskou a teraz je to paráda ! Absolutne mi nic uz na kociku nevadi, ziadne hrkanie 🙂

korenbaba
3. máj 2012

@ela19 ty si riadny technický typ🙂 !!!

ela19
3. máj 2012

@korenbaba hihi to veru áno, ale nedam na zapp xtra dopustit a ze teraz ani nehrká, no som uplne happy !
Moja mala v nom chce sediet aj ked sme len doma, musim ju tam priputat a ona sa tam hrá, neuverila by som, keby som nevidela, nakolko je to dieta vecne v pohybe 🙂

korenbaba
3. máj 2012

@ela19
ale inak to musím aj ja potvrdit. Moja dievka sa tam tiež chodí hravat a vylihujem tam, debatí si. Aj vonku sedí ako 5 penazí. Niekto šomre že či je to pre dieta pohodlné, ale je otestované dietatom ako pohodlné

ela19
3. máj 2012

@korenbaba neviem ktorý iný golfác je pohodlnejsi, práveze minuly rok v lete keby sme nekupili zap xtra, tak neviem, lebo malinká, vtedy 6 mesacná, velmi zle znasala horká a jedine v xtra a v uplom lahu dokazala zaspinkat a vyslovene si v nom lebedila celučké leto, tomu kociku som vdacná 🙂

jerryjanka
3. máj 2012

babulky tiež ho milujem dokupili sme ešte normalny zapp do auta ale xtra je top a asi sa s tými kolieskami zahrám aj ja len kupiť niekde molitan

korenbaba
3. máj 2012

@ela19
@jerryjanka
je to láska 😀

korenbaba
4. máj 2012

@jerryjanka ja som tam miesto molitanu dala látku na niekolko vrstiev poskladanú. ALe keby si chcela molitan, tak napr. baumaxe mavaju vyplne do podložiek na stoličiky. stačí ti jedna ktoru rozstriháš. ale potom v metrotextile.

minka21
3. jún 2012

@ela19 dakujem za presny navod🙂 presne som sla pisat,ze ten kociar strasne hrkoce ked ideme po zamkovke alebo po nejakom namesti kde maju nerovne dlazby a vselijake romanticke kocky na ktorych si v opatkoch idete nohy dolamat.nedaju sa nejak tie koliecka vymenit?alebo Quinny neuvazuje o tom nieco na to vymysliet?ved ma pocut siroko daleko ze idem.. 😀

jerryjanka
3. jún 2012

@minka21 nedaju sa vymeniť - idealne by boli viac pogumovane alebo male nafukovacie ako ma buggster air, inak všetky golfače hrkaju no.

janka196
20. jún 2012

ahojte maminky-maniacky 🙂 poradite aky je rozdiel medzi quinny zapp xtra 2011 a 2012? dakujem za odpovede 🙂

zuzikkaa
21. jún 2012

@janka196 vo farbach sedacky

janka196
21. jún 2012

@zuzikkaa dakujem 🙂, je pravda ze su krajsie v tej novej kolekcii 🙂

janka196
21. jún 2012

maminky este mam otazocku na tie ktore maju cierneho zappika ako je to v lete? nieje velmi rozpaleny? cierny maju u nas hned skladom tak by som si ho hned kupila

duplicka
21. jún 2012

@janka196 no ja som cierny mala a veru ked bol maly v kratskach tak nic moc, mi fnukal,ze ho pali sedacka,takze sme cisto cierny predali, niekolko mesiacov neskor sa mi podarilo dostat k limitke vibskov,ale tu sme uz nestihli pouzivat,lebo sme mali bee plus a ta je bleda,takze mnam

janka196
21. jún 2012

@duplicka sakra tak to si ma nepotesila. ☹ dnes k nam do obchodu dostali zeleny ale hned ho nejaka pni kupila :( a potom maju ten mavis ci ako sa vola ta farba a este cerveny a cierny