Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
@duplicka no presne to som si myslela lebo predsa ta cierna pritahuje viac. tak ptom si vezmem asi ten mavis, skoda toho zeleneho ten bol nadherny sakra prist tam o hodinu skor uz ho mam doma ☹
a ano chcem xtra. maly docela rad spava v kociariku tak preto. mam buzza ale chcem uz nieco skladnejsie aj na dovcu ;)
baby, našla som toto: teda zapp xtra 2012 za 150 €. môže v tom byť nejaký zádrhel?
@zuzikkaa ...joj ja som trdlo, zabudla som tu hodiť link, hlavne, že som stlačila ctrl a, ctrl c...ale ctrl v mi už ušlo:
zakže 150 eur za nový:
http://www.swiatwozkow.pl/quinny-zapp-xtra-2012...
@martini no tak k poliakom nemam velmi kladny vztah... neviem v com by mohol byt hacik 😀 ...skus sa spytat vo fotoblogoch ci niekto objednaval resp. ma skusenost s touto strankou
ja som si xtra kupila za 212e co bola pred pol rokom najnizsia cena za novy lebo to bol v e-shope posledny kus z tej farby a chceli sa ho zbavit 😅 mne moc o farbu neslo pokial by to nebola ruzova 😅 tak som ho vzala...ale toto veru neviem
baby, ako ste spokojne s tymto kocikom? Mne sa na prvy pohlad nepacil, ale teraz sa mi celkom zapacil. Dakujem za klady aj zapory, ktore s nim mate pri realnom pouzivani. Urcite ho nemyslim ako hlavny kocik.
@mmacko je to moj milacik 😀 pri prvom som ho mala iba ako obyc nepolohovatelny zapp a teraz ho mame znova ako extra...hovori sa ze hrka ale vobec to nieje take tragicke 😅 😅 kazdy golfac hrka!!!
ide lahucko aj ked v nom veziem starsieho syna,,ocenujem to korytkove sedenie a tak sa v nom pekne vyspi aj nas prcek.berieme ho ak cestujeme lebo nemienim vzdy trepat velky kocik
mensia nevyhoda je maly kosik,ale to sa da predychat 😀 😀 a nieje pre vysoke postavy 😉
@mmacko boli sme v zoo a maly si potreboval schrupnut-nie zeby tam spaval pravidelne,,sedacku som dala na polosed a pospal si - pozri foto
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3276408...
nunu by som nechcela ani zadarmo 😀 to sedenie mi pride tak nizko,,nohy iby visia a nema madlo...k zapiku sa uz tusim aj madlo predava original...a zapp ma super tu predlzenu striesku...akurat ho musis do auta skladat na dve casti 🙂
ahojte. chcela som sa spýtať, či do cestovnej tašky sa zmestia obe časti zappíka xtra, teda aj sedadlo?
a ešte jedna otázka - niekto tu spomínal, že tento kočík nie je vhodný pre vysoké mamičky...máte rovnakú skúsenosť?
do kolko kg sa dá extra využiť.. môj malý má 13 mesiacov a 9,2 kg, je to skôr menšie dieťatko.. myslíte že by som ho využila ešte budúce leto? Lebo čítam že tá extra sedačka je dosť malá...
@kvietocek55 ta xtra sedacka nie je vobec mala, ak je medzi nou a klasickou rozdil tak maximalne 1 cm... moja dcera sa v nom vozila ako rocna a nad hlavou mala este miesto... takze ho urcite vyuzijete este aj dve leta... moj maly sa do nej este stale vlezie, mal teraz tri roky, ale kvoli skladaniu a ze uz vonku nespavame - kocik mame len do kufra na dlhsie vylety, tak sme osadili klasicky potah...
@dosa super, ďakujem, škoda, že som sa nespamätala pred týmto letom.. 🙂 ale nevadi bude aj pre druhe :D
@kvietocek55 hi-hi, az teraz pozeram co som napisala - ze moja dcera ako rocna - tam malo byt 4rocna 🙂 ked sa maly nechecl vozit, tak starsia to rada vyuzivala
@kvietocek55 vobec ta sedacka nieje mala,,tiez v nom sem-tam odveziem starsieho syna a v pohode sa zmesti
@zuzikkaa super, ďakujem tak ja ho teda kúpim :D

@janka196 no je to na tebe, ja by som na leto eee, mne sa pacil cierno cierny,ale na leto nie velmi dobra volba, ten potah bol teply viac ako farebne, to chces ale xtra ze?