Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
Ahojte,snad sem este niekdo chodi a poradi 🙂
Kupila som quinny zapp xtra.Je super,malemu strasne vyhovuje.Ako jediny kocik zo vsetkych mi v nom maly aj zaspi 😀
Len problem mam taky,ze som s nim bola raz v meste a tak hrkal ze som sa hanbila ako pes ☹ V nakupnych centrach v pohode,tichucko len na to asfalte a kockach neskutocne hrkoce.Robi to aj vam tak?Da sa to vyreklamovat alebo nieco s tym urobit?Potom co som dosla z mesta som bola rozhodnuta ze ide prec ale musim ho nechat kvoli malemu ☹
@dolcegucci bud ho milujes taky hrkotajuci alebo prec z domu!!! medzi riesenie neexistuje 😀 😀 😀 mne na rovnom chodniku az tak nehrkoce,,dlazba - samozrejme...zo zaciatku som to rozdychavala ale uz si to vobec nevsimam...ma proste umele kolesa a tie hrkaju,,no a co
@zuzikkaa uz to zacinam rozdychavat aj ja 😀 lebo straaasne lubim ten kocik 😵
Oprasujem temu, nemate prosim prosim zvysne adaptery na zapp xtra? Nejako sa nam podarilo stratit jeden adapter a postovne z NL je 20 eur....
Uz som to vyriesila, dakujem
ahojte, po preluskani diskusnych for a vyptovania sa na quinny zapp xtra, som sa rozhodla tento kociarik kupit 🙂 chcem sa spytat, ci nahodou neviete, ci tie adaptery sedia na autosedacku (vajicko) maxi cosi cabriofix - v popise sa pise, ze je kompatib. so sedac maxi cosi, tak....verim ze hej 🙂
a ak b sa niekomu chcelo pripsiet nazorom, aku farbu ? 😕 😅 😀 rozhodujeme sa medzi cervenou a ciernou..... mna laka ta cierna, len sa bojim, ze ju moc vytaha slnko a ci tam potom malej nebude horuco v lete.... ? ci ? cervenu farbu milujem, ale cervene kociky su dnes na kazdom rohu, tak mozno preto ma laka ta cierna.....no farebna dilema, hodna zeny na materskej 😀 😀 😀
@katussska24 ahoj my mame cierny a pouzivala som ho v lete a vobec mi nevytahalo farbu. momentalne ho predavam lebo mame iny kociar.
@katussska24 - ano sedi, mali sme to tak 🙂 Mali sme ciernu a natural mavis sedanku, nevytahalo... Aj ked my sme striedali dost 🙂
@ivka1985 dakujem, no ja sa stale neviem rozhodnut medzi tymi farbami 😀 tazka dilema.... pozeram, ze si kupovala cez madernu, presne tam ho mam vyhliadnuty 😉 a bola si s nim spokojna? alebo ste museli zmenit -ked pises ze uz mate iny kociar.. 😕 lebo ja dufam, ze ho vuzijem aj dlhsie ako len rok... aj ked my b sme ho chceli vyuzivat cim skor a to mame len mesiac 😅 no ale ratam na jar, ked ma to bude tahat aj dalej od domu.... lebo na komfortne prechadzky mame doma inglesinu vittoria, lens tou sa velmi neda ist na cesty a do autobusu 😅 tak musim mat alternativu
@anjelicek26 supeeer ! to ma tesi 🙂 no laka ma ta cierna farba.... predsa len, je taka elegantna....
@katussska24 - inak my sme napriek tomu mali väcsinou natural mavis na kociku danu 😅 😅 Milujem svetlu farbu 😀 Ale s ciernou fakt nic nepokazis,ak tam das nejaku krasnu vlozku bude to super... nas maly mal zapp xtra rad, aj ked na cestovanie to bolo neprakticke, presli sme dost skoro na klasicky zapp...
@anjelicek26 preco to bolo na cestovanie neprakticke? 😕
@katussska24 - no lebo sa to sklada na dve casti... co ti v lietadle zapatrosia, v aute tiez zavadzia... sedanka je pevna a dlha samozrejme... mne to v kufri v aute zavadzalo velmo, kedze my jazdime vela, kocik ide xy krat denne von a dnu z auta a proste tato neskladnost a to, ze to nerozlozis jednou rukou mi velmi vadilo.
@anjelicek26 hmm..mne sa zdal celkom skladny. ale to asi ked som porovnala s tou mojou inglesinou 😀
@katussska24 - no konstrukcia a normalny potah zlozis na miniaturu, to je pravda.... ale sedanku xtra nezlozis, len odkliknes a vkladas po celej dlzke do auta. Ano isteze sa to tam zmesti, vyrobca to ma tak vymyslene, ze polozis sedanku cez konstrukciu, nech to tak nezavadzia, ale skus to spravit s kocikom, co ma zaplatene ci mokre kolesa, nehroziiiii. My sme preto po ani nie pol roku xtra prestali pouzivat :( Skor konstrukciu s nakliknutym vajickom na kratke presuny a kupili ste iny kocik xixiix
@anjelicek26 jaaaj nerob, teraz dilema..... 😅 ale nie...asi idem aj tak do tohto kocika... na moje presuny autom po BA to bude v pohode, na cesty supneme sedacku na sedadlo spolujazdca 🙂
@katussska24 xixi nenechaj sa odradit, aj tak je to super kocik, ja to beriem tak, ze sme v aute mali odrazadlo, nakupy, Saskine veci zo skoly a ku tomu este dvojdielny kocik, bolo to trochu too much a to sme mali dost velke auto 😀 😀
@katussska24 ahoj my to riesime tak ze sme si nechali tu foliu zo sedacky tak si ju pekne dame do tej folie a polozime na zlozenu konstrukciu 🙂
@katussska24 a este k farbe mame svetly natural mavis. dala som si donho usit farebne podlozky takze kociarik je pekne chraneny 🙂
@janka196 tak to je super praktish tip 😉 v jednoduchosti je krasa 😀
zacina sa tesit na ten kocik.... verim ze nezacina nejaka nova mania kocikova, prave som sa vratila z prechadzky s tou mojou limuzinou, kebyze je lahsia a dvihnem ju pri nastupovani do autobusu, tak neni o com... uuuuzasny kocik. tak ale verim, ze ked k vittorii kupim zapp-a, tak vznikne dokonaly kocik 😀 😀 😀
@anjelicek26
@katussska24 veru je. aj maly ho zboznuje. krasne sa v nom vie vyspinkat. ja som super spokojna. je pravda ze trosku hrka ked idem po nerovnom ale nejako extremne mi to neprekaza. myslim ze vsetky buginy hrkaju teda nepoznam buginu s gumenymi kolieskami no 😝
@janka196 to mi neprekaza. aj ta moja inglesina vrzga jemne, mne to nevadi absolutne, je to romantish, sedi to k dizajnu 😉 a ked nas to vrzganie prestane bavit namazeme to 😀 tak dakujem za nazory, uz som aj pisala do maderny ale nejako sa neozyvaju, asi maju naval mailov po sviatkoch 🙂
@katussska24 ja som tiez kupovala v maderne ale v kosiciach. tak sa zlostim do teraz na seba lebo dostlai krasny zeleny chcela som tam volat nech mi ho odlozia a manzel ze sak za 2 hodky tam pojdeme tak naco budes volat a niekto mi ho vyfukol pred nosom 😔 cierny som velmi nechcela aj ked je krasny ale som sa bala ako v lete ci nebude velmi rozhoruceny. tak ostal uz len ten mavis. ale je krasny dala som si usit zelenu podlozku s bartom simpsonom tak je super 😀
@katussska24 ja som s nim velmi spokojna ale mne sa zapacil baby jogger city miny tak som si kupila ten a quinny teraz predavam lebo jogger si necham aj na leto.
@janka196 a kde si davala sit podlozku ? lebo ja si vlastnymi silami neusijem nic a na nete som nasla len take univerzal
ahojte maminy🙂 prave som si zaobstarala nas prvy golfac🙂 a samozrejme zapp xtra 2012 nasla som black edition, cely cierny... chcela som vediet tie ktore mate cierne, ako v lete? nebolo vasim ratolestiam teplo, nevysedivel? 🙂))
@katussska24 ahoj, kupila si si nakoniec quinniho?? spokojna?? 😕
@p3tra11 kupila, ale tak este sme ho testovali len v obyvacke 😉 ked som ho zbadala a oskusala v predajni, tak ma presvedcil 😵 Zatial teda nemozem povedat skusenosti z "praxe" (nato je prilis zima a sme este prilis malí 🙂 ale perfektne lahucky, super skladatelny, lahucko ovladatelny, velka sedacka pre babo a mojej malej sa tam pacilo uz teraz pri testovacej jazde 🙂 uz len verit, ze nezmeni nazor 😀
tu ho mam aj pofoteny https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katussska24/...
@katussska24 dakujem za odpoved.. a este jedna otazka, co vsetko si dostala ku kociku?? na nete pise, ze je tam aj taska a plastenka...

čaute baby. letíme tento týždeň s ryanair-om a berieme quinny zapp xtra. Neviete ako je to bude s kočíkom? dovolia mi ho vziať na palubu? alebo budem ho musieť check-in-úť? a do čoho ho mám zabaliť? ďakujem za rady a tipy 🙂