Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
ahojte dievcence..planujem tiez kupit zapp xtra 2013, lebo vyzera sikovny, lahky, ale neviem ci sa mi oplati - dcerka uz ma 1rok a 9mes. a chcela by som ho pouzivat aspon do 3 rockov..ale ako si tu citam vase rady, este sa oplati si ponechat povodny kocik vhodny do terenu-mam teraz casualplay S4 reverse-je super, ale uz sa mi nechce s nim tolko natahovat, ked ideme do mesta na prechadzky alebo na dovolenku..myslite, ze sa mi oplati ten quinny? za vase rady vopred dakujem!! 🙂
ahojte.mozete mi prosim poradit.mam xtrru 2011 kupeny v aprili a chcem sa spytat ked sa dava to origos madlo a ci vobec pasuje.este ho nemam ale rada by som ho kupila.vyrobca pisal ze tam mam mat nejake 2 otvory no mam tam ich vela ale neviem ci presne v strede ako je klb ci niekde pod.dakujem
Ahojte, viete mi poradit ci tento kocik mozem pouzit aj pre 5 mesacne babo co este samo nesedi? Polohu lezmo myslim. Vdaka
@liinda ahoj,neviem ci to bude pasovat madlo ked mas 2011 zapp. .Pozerala som svoje ma na oboch stranach su dva zacvakavatka, 1 otvor akoby L ... Skus napisat otazku na www.maderna sk poradia ti a mrkni sa na manual 🙂 ako si spokojna s kocikom ? Ja ho mam objednany,kazdu chvilu by mal byt ale madlo sme uz kupili 🙂
@katarinnak skusala som na malom a je to v pohode, krasne si v kociku lezi 🙂 myslim ze mozes,ma korytkove sedenie 🙂
ahoj.no dakujem za radu uz som skusala sa pytat ale asi nie.no som to odfotila,tak prosim ked ti pride skus kuknut na tvoj ci to tam mas.dakujem, si uz moja posledna nadej 🙂 a ci som bola spokojna no je to uz moj x kocik po 30 som prestala pocitat (pri 2 detoch som toho postihala 😀.az na to ze hrkoce a ma tenku latku na chrbte tak je fajn.je dobre kupit nejkau vlozku ked je zimsie.no je skor na leto alebo na nakup.pekne sa zlozi sice na 2 casti ale sa zmesti vsade.najlesie ked mas este jeden kocik alebo ked ti dieta chodi a obcas sa vezie a pospinka si je idealny alebo jked byvas v meste.podla mojho nazoru.myslim,ze budes spokojna. 😉
Ahojte kocky,zvazujem kupu zapp xtra ale niekde som citala ze sa sklada na dve casti,je to tak?neda sa zlozit na jeden krat?dakujem 🙂
@25nikolla25 ahoj ano xtra sa sklada z dvoch casti kvoli polohovatelnej sedacke. cize musis odobrat sedacku a tak zbalis konstrukciu. je to trosku zlozitejsie ale nic co sa neda zvladnut 😉
@janka196 hmmm to je skoda,ja som chcela uz taky kocik ktory jednym tahom zlozim,mala som doteraz stokke a ten sa tiez takto skladal ☹ ale teraz som pozerala na youtub jedno video a tam sa zlozil jednym tahom 😕
no zapp ano sklada sa jednym tahom ale ked nieje xtra to znamena ze nema polohovatelnu sedacku
Na tomto som to videla
@25nikolla25 neviem nejde mi to otvorit :( ked si pozries na tej stranke mas na predaj 2 typy. zapp a zapp xtra.
@janka196 no uz to vidim to som pozerala potom iba zapp ale v nadpise bolo zapp xtra 🙄 ,no skoda a tak som sa tesila ze si ho kupim ☹ ,a ako sa snim jazdi?
@25nikolla25 no vsimla som si tak to ta zmylilo. inak som snim maximalne spokojna. no teraz cez zimu sme sice bojovali ale inak je naozaj super. moj najlepsi a to som ich vystriedala teda hodne 🙂
@janka196 este mi tam vadi jedna vec nanom,ta chrbtova opierka je len latkova ze?nenici sa tym detom chrbtica?inak ja by som chcela ak si ho teda budem kupovat tu stvorkolku vo farbe vivid,nevies ci ca da niekde zohnat?
@25nikolla25 no ono to nici chrbticu asi tak ako nosenie miminiek v satke - je to presne ten isty princip... neviem co je lepsie, lezat v latkovom lehatku, alebo na tvrdej doske? každy si vyberie to svoje 😉
@dosa tak kazdy ma nato iny nazor 😉 deti by mali aspon podla mna lezat na niecom tvrdsiom a nie na makkom,ale zase zalezi aj natom kolko by tam lezal 😉 ja som satku nikdy nemala a ani som ju nikdy nemala v plane kupovat
@25nikolla25
@dosa je pravda ze ta opierka je latkova ale nemyslim si zeby nejako extremne nicila chrbticu. zas dieta tam nieje nonstop 24 hodin vkusse. nasmu sa tam velmi dobre spinka. sice teraz uz je vacsi takze cez obednajsi spanok spinka na posteli alebo na gauci. ale donedavna som ho v kociku uspavala 😉 tym ze je korytkovy tak je podla mna pohodlnejsi ako buginy ktore maju tvrdu chrbtovu cast a este predelenu od casti na sedenie
@25nikolla25 len ze tym ze je to korytko tak to vobec nevadi a kociarik je vhodne pouzivat az od 6-tich mesiacov
@janka196 ved prave preto sa mi pacilo ze je korytkovi len ta latka...ale inak je fakt pekny,no uvidim ci ho kupim...inak ja mam doma momentalne 3 kociky ale jeden ide za tyzden prec z domu a s jednym som neni spokojna a to bol dost drahy na golfac...dakujem pekne za odpoved 😉 budem zvazovat kupu 🙂
@25nikolla25 ja som si donho este dala usit podlozky. jednak sa nespini a aj je pevnejsi 🙂 jasne treba zvazit poriadne a hlavne je dnes strasne velky vyber kocikov 🙂
kocky, ak by ste niektora mala zaujem o drziak na flasu tak mam novy, nepouzity, v krabici 🙂 viac IP

@bebel a ostatne vlastnicky zapp xtra nemate pls tip na nejaky nanoznik, ktory by sa dal pouzit na zapp xtra?dakujem