icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

hannah25
18. feb 2013

@lenochka Ďakujem, potešili ste ma 🙂))

katussska24
19. feb 2013

@p3tra11 Gratulujem ku kupe 🙂 Tak snad nam nase vozidla budu robit len radost 😀 No ta novorod.vlozka je podla mna nanic, akonahle dieta sedi, tak neni potrebna....mne sa to nechcelo kupovat na cca 2mesiace, este k tomu ked na prechadzky chodime v inglesine 😝 No a najkrajsiu farbu ste vybrali, hehe... 😉 btw, ty si mi posielala kontakt na tie podlozky do kocika? ja to neviem najst... 😅 mala som vyhliadnutu pre baby jogger, ale co uz teraz ked som sa zalubila do quinnyho 😎

p3tra11
19. feb 2013

@katussska24 jj, dufam, ze budeme spokojne obe 🙂 a nie, ja som ti to neposlala, ja to tiez nemozem najst... co uz, mam iny link na jednu babu z ciech, tak si dam usit asi u nej...
aj mne sa inak paci ten baby jogger, ale tak momentalne vyhral pomer cena-dostupnost-lahkost a skladnost... dufam, ze budem spokojna a nebudem musiet riesit dalsi...

lu17
20. feb 2013

@p3tra11 Ahoj uz mate kociarik?

p3tra11
20. feb 2013

@lu17 ahoj, este nieee ☹

lu17
20. feb 2013

@p3tra11 A vies kedy bude? ebo ked som pozerala na nete, tak az 20 dni dodacia lehota 😒 Ja cakam,lebo ho chcem vidiet a na predajni nie je ziaden ☹ A koniec mesiaca sa blizi ☹

p3tra11
22. feb 2013

@lu17 tak nam povedali, ze dodacia doba je do dvoch tyzdnoch - prvy uz presiel... ze cierna rychlejsie pride ako ina farba... fakt nemaju ziadnu na predajni??

lu17
22. feb 2013

@p3tra11 Jeej, takze super ze bude skor 🙂 No prave ho objednavam,lebo sa nespolieham ze mi nejaky ostane🙂 Dufam,ze sa mi bude pacit aj ked ho uvidim 😀 😉
Ozaj,aky mas kociarik teraz?

lu17
22. feb 2013

A nemaju ziaden v predajni 😒 ☹ V piatok vypredali vsetko , este si to stihla🙂 A nezda sa ti byt maly,ked si tam posadila maleho? Dufam,ze je tam dost rezerva . Inak nemam link na vlozku do kocika,ale skusim pozriet emitexove ,akej su farby 🙂

p3tra11
22. feb 2013

@lu17 jasne, len si ho objednaj za skvelu cenu, ja som ho vcera nasla na jednej stranke za 257 eur!!!! riadny rozdiel co??? 😠 😠 😠 teraz mam trojkombinaciu, som spokojna, ale sportak je strasny... tak dufam, ze budem s quinnym spokojna viac...

lu17
22. feb 2013

@p3tra11 Uz je objednany, risknem to, a dufam ze budem spokojna 😉 Ja mam kociarik sportak celkom ok tiez z 3-kombinacie, avsak chcem nieco spratnejsie do auta a aj ked budu velke horucavy, predsa bude tensi 😉 Aj ked tento mam cierno-tyrkysovy, tak si k tomuto quinny dopasujem nejaku sikovnu podlozku a bude farebne odlisny 🙂
A ta cena je super, ved v bazare baby predavaju za takuto cenu teraz.....No a ak planujem v buducnosti este druhe babo, nie je o com, vsak? Mozno sa zide,aj pre celkom male babo, kedze sa da pouzit od narodenia 😉 🙂

p3tra11
22. feb 2013

@lu17 da sa dokupit aj taka vlozka pre novorodenca... myslim, ze to je take stvrdenie, ci ako by som tospravne opisala, chrbtovej casti 🙂 a presne ako pises, mensie a spratnejsie do auta...

lu17
22. feb 2013

@p3tra11 Ano, juuuj tak sa tesim ked uz pride🙂 😀 Daj potom vediet, ak uz ho budes mat🙂 A uz sa ma oteplit,takze mozno ho coskoro vyuzijeme🙂
A nasla si nejake sikovne podlozky do kociarika? Ja som pozerala len tie emitexove obojstranne 😉

hannah25
1. mar 2013

Mamičky čo máte tieto quinny kočíky.... neviem či je to normálne, ale nesktočne hrká:( kúpila som asi 3 týždne používaný, takže mu nič nie je, vytiahla som ho dnes prvýkrát a neskutočne hrkal, to aby som s ním chodíla len po nakupných centrách????? 😲 neviete ako nejako namazať alebo čo urobiť aby tak nehrkali?
a ďalšia vec....neviem či je to len náš alebo všetky, keď držím kočík za rúčky a pohnem smerom hore dole strašne sa tá konštrukcia hýbe, mám pocit ako keby som ju šla zlomiť keď prechádzam obrubníkmi...je to ok?alebo je to preto že sa skladá v polke konštrukcie??? alebo som kúpila nejaký zlý quinny? :( dúfam že mi poradíte? Ďakujem

bebel
1. mar 2013

@hannah25 kolieska hrkajú a neurobíš s tým nič. 😎 a hore je skladanie....a nevšimla som si, žeby sa to nejak extra hýbalo . V každom prípade zapp xtra nie je podľa mňa kočík na stále kočíkovanie ako jediný v domácnosti vhodný. 😎 🤐 používam ho len ako travel systém a na rýchle presuny z auta k lekárke- po starom meste do obchodov.....alebo na dovolenku autom. 🙂

lu17
1. mar 2013

@hannah25 Juuj, to mi ani nehovor ☹ Ja som ho vcera videla a paci sa nam, uz len cakam kedy pride do predajne 😕
V tejto teme je na strane 15 navod,ak hrkaju kolieska tak vraj je dobre ich podlozit molitanom. Vyberies vraj tu puklicu a vlozis pod nu molitan. Vyskusaj a mrkni sa na to 😉

hannah25
1. mar 2013

@lu17 Ďakujem skúsim. ..no a k tej konstrukcii mala som šťastie ze dnes som cestovala vedla maminy co mala quinny soeedy a dali sme sa do reci🙂 ma aj zapp xtra a tiez je tá konštrukcia pohyblivá aj ďalšia známa mi to potvrdila takzze som spokojnejsia a už ken skúsim nejako tie kolieska vyriešiť🙂 inak je úžasný my sa v ňom už vozime;)

bintang
1. mar 2013

ahojte, tak aj k nam pribudol quinny 🙂 objednali sme si ten pre americky trh a prave dnes dosiel. Tesim sa az ho otestujeme v terene 😀

sofhia
2. mar 2013

Koceny, je tento kocik rovnaky ako Quinny zapp?
zaujima ma, ako sa do neho vmesti velke dieta? resp. ci je v pohode dieta vysoke 95 cm, mala nie je tucna, len vysoka.
vdaka za nazor.

lu17
2. mar 2013

@hannah25 Vdaka, tak ok. Konstrukcia to asi robit bude,kedze sa sklada smerom dopredu .-) A velmi to hrka? Aj na chodniku,alebo len pri nerovnostiach?

lu17
2. mar 2013

@sofhia Neviem ci sa ti tam mala zmesti,myslim ze sedacka ma nejakych 95 cm, ale ak mi pride premeriam Ti pokial by si chcela 😉

sofhia
2. mar 2013

@lu17 budes taka zlata? zial, nenasla som ziadny kocik priamo v nasom meste, a hoci som si objednala cez net 2 kociky, a bola som spokojna, teraz si uz netrufam. dakujem pekne.
inak si s tym kocikom spokojna?

lu17
2. mar 2013

@sofhia Ok,jasne este ho doma nemam,ale videla som ho v predajni🙂 Mne sa pacil, a aj je sikovny 😉

sofhia
2. mar 2013

@lu17 aha, tak ho nemas vyskusany, to jeho hrkotanie 😉 stale neviem,, nie som rozhodnuta, mam nunu, no mala je v nej dost na tesno... potrebujem dalsi kocik len na presuny, ak pojdem vlakom - cize hrozi aj dlazba...alebo autom.

lu17
2. mar 2013

@sofhia Nie nemam vyskusany,len citam tu na diskusii...no uvidim aky bude 😉

olimon
4. mar 2013

Ahojte dievčatá, rozmyslam nad predajom quinny zapp xtra farba natural mavis, pretože už 4m len stojí v chodbe ☹ teraz sa deticky vozia spolu v surodeneckom 🙂

p3tra11
7. mar 2013

@lu17 uz ti prisiel?? 😕 ja som uz taka nedockava a uz je aj krasne pocasie... 😎

lu17
7. mar 2013

@p3tra11 Ahoj,este nie 😒 Dlhsie sa na neho caka, cerveny je uz v predajni,bola som ho pozriet 🙂 Len zo zaciatku som mala pocit,ze je pre maleho maly, ale je tam miesta dost🙂 Mal by prist do 2 tyzdnov , ked som sa pytala. Aj na stranke uz znizili pocet dodacich dni 😉 🙂 Dam Ti hned vediet ked bude 😉 Tebe poslu,alebo prides po neho do predajne?
Inak co sa tyka podlozky, kupila som klasiku Emitex limetka- obojstranna aj na chladnejsie dni🙂

p3tra11
7. mar 2013

@lu17 poslu mi, uz je vyplateny a do KE to mam kus od ruky.. a aka je ta emitex? cena??

lu17
8. mar 2013

@p3tra11 Ok🙂 Ja som objednala tuto limetku 🙂 Skusala som ju aj priamo na quinny a pasuje 😉 🙂 http://www.maderna.sk/katalog/product/13572/ Jedna strana je latkova-letna a druha fleece 🙂 Oni maju sikovne vecicky, predsa ceska vyroba 🙂 A ak najdem nejaku sikovnu latku,tak svokra mi usije podla toho dalsiu 🙂