icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

janka196
24. apr 2013

este by som poradila ak si das sit, tak nech urobi dlhsiu lebo vidno na fotke ze tam chyba este asi 5 cm. teraz ako maly podrastol tak to dost vadi lebo tam ma akurat hlavu a mozno by som zvazila este urobit aj boky, lebo tam sa to spini tiez dost od ruk hlavne

hannah25
24. apr 2013

@dolcegucci no kocik je teda zlomeny, poslala som ho do servisu do ciech, cakam na cenovu relaciu...zatial ale od piatku nikto nic :( tak neviem....len zasa ak to ma stat 100e tak sa na to vyprdnem, taky drahy quinny hadam ani neni :((( a najhorsie je ze to cvaknem ja:( svokra si nie je vedoma chyby 😠 😠 😠 😠

dolcegucci
24. apr 2013

@hannah25 ach jaj ☹ dufam,ze to nebude take drahe a keby aj hej tak to sa ti oplati kupit uz rovno novy 😉

hannah25
24. apr 2013

@dolcegucci no to ano. ..len 190 € som potom len tak vyhodila:(

dolcegucci
24. apr 2013
lucka11123
3. máj 2013

Ahojte od kolkych mesiacov je vhodny quinny zapp xtra?

dolcegucci
3. máj 2013

@lucka11123 do 2,5-3 rokov v pohode 🙂

lucka11123
3. máj 2013

Dakujem,ja mam teraz 4-mesacneho syna a chcela som tento kocik kupit jemu,mam sice nunu ale tam vozim 2 rocneho syna starsieho. nuna je dajn da sa dat do lahu, len maly tam je strateny. nikdy nejdem sama preto chcem kocik (bugynu dokupit) mam este jane slalom ale ti tak na zimu, ma velke nafukovacue kolesa...

dolcegucci
3. máj 2013

@lucka11123 az teraz citam ze sa pytas ze OD kolko nie DO 😀 Tym,ze je to korytkove a je tam to babatko pekne zahniezdene tak si myslim,ze od tych 6 mesiacov 🙂 Ale ak mas vacsie babatko mozno uz aj od 4 by sa dalo 🙂

megy2
3. máj 2013

ahojte,neviete mi poradit kto sije nakupny kosik pod zapika????.....

lucka11123
3. máj 2013

🙂 maly je dost velky ma skoro 7 kg taky macko a je dlhy a uz sa nezmesti do vanicky. Takze musim nieco riesit...

lucka11123
6. máj 2013

Tak kocik uz zajtra pride 🙂 viete mi poradit ked ma maly uz skoro 4 mesiace ci sa mi oplati kupit novorodenecku vlozku,lebo je dost draha a moc nechcem investovat

strihalka
7. máj 2013

Ahojte, da se zapik xtra ten potah prat?ci iba kartackem vzdy nejako ototo...alebo je nutna podlozka, aby se predeslo uspineni..?

strihalka
7. máj 2013

No aj tak nevadi 😀 Uz je objednany....no tesim se az dojde🙂
objendala jsem si aj madlo, lebo nase Viki je madlova povalecka...:-d a jetse aj drzk na piticko🙂

janka196
8. máj 2013

@strihalka ahoj ja som naprv cistila hubkou ale potom som zistila ze sa da rozobrat tak som ho vyprala sice som sa bala ako strieska dopadne ale prezila to. prala som len na jemno programe a bol ako novy.kazdopadne vlozku urcite odporucam

strihalka
8. máj 2013

@janka196 nevim proc, ale prijde mi ta vlozka trochu zbytecna, k cemu vlastne slouzi?

janka196
8. máj 2013

@strihalka aby sa az tak nespinil kociar. urcite nieje zbytocna. takto vyberiem len vlozku a dam vyprat a nemusim cely kociar. hlavne po bokoch a tam kde ma nozicky. este km nechodil to bolo dobre ale teraz si t neviem ani predstavit. a druha vec stale tam nieco chrumka ked ideme s kociarom 🙂

nadula01
8. máj 2013

@strihalka k tomuto kociku je drziak na pitie?

strihalka
8. máj 2013

@nadula01
Nene, to je zvlast teda je to original quinny, ale v cene kociku neni..

strihalka
8. máj 2013

@janka196 a odporucas akou podlozku?ktorehovyrobce?sashe?mimibazar, mk?

nadula01
8. máj 2013

@strihalka jasne chapem a to sa kde nainstaluje?!na to madlo?

martinano
8. máj 2013

Ahojte
Mame doma cerstvo zappika, je super, idem si po radu aku tasku nan pouzivate?ja neznasam,ked idem s kocikom mat kabelku, chcem tasku na ocik, ktora y sa dala uchytit na tie rucky, dakujem
@strihalka mna sije podlozky hviezda22 tu na koniky su super, ja mozem len odporucit

strihalka
8. máj 2013

@nadula01 tak ja doufam, ze se mi vejde na konstrukci pod riditko, tak kde je napsano quinny a ked ne, tak mezi madla..

strihalka
8. máj 2013

@martinano ake ma ceny prosim te?lebo tusim po teto investici uz muz investovat moc nechce...my jeste dokupovali madlo, lebo moje Viki je madlovy povalec:-d

nadula01
8. máj 2013

@strihalka ja by som chcela drziak ale pre seba na kavu ,vodu a pod. ale toto je skor pre male nie?!

janka196
8. máj 2013

@strihalka neviem mne to sila jedna kocka tuto z konika. ale myslim ze je to v podstate jedno, kto to usije hlavne nech sadne do kociara 🙂 inak ten ruzovy je nadherny mat tak dievcatko hned ho beriem 🙂

strihalka
8. máj 2013

@nadula01 no uvidim, co se mi donej vejde, bud kelimek s kavbou alebo lahev pre malou alebo pullitr piva pro ocka😀

@janka196 a nevis aka kocka?jmeno?vdaka:?)

nadula01
8. máj 2013

@strihalka haha potom ked to skusis nahodit,posli foto ak mozes 🙂 diky..ten pollitrak na pivo je dpolezity!!!!! hlavne v lete,treba mat pitny rezim

strihalka
8. máj 2013

@martinano uzivatelku hviezda22 jsme nenasla☹

dosa
8. máj 2013

@strihalka https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/hviezda22/

aj ja som mala od nej podlozky, môžem len odporúčať