icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

strihalka
8. máj 2013

@dosa aha ja mysela ze mam hledat mezi uzivatelkami🙂 dakujem🙂

dolcegucci
8. máj 2013

@lucka11123 myslis vlozku do zappiek?Ak je maly uz taky macko tak urcite netreba 🙂

dolcegucci
8. máj 2013

Baby existuje prepravna taska na zappky xtra?

lucka11123
8. máj 2013

Ahojte, ma niektora z vas podlozku z pinkie.cz? Tam som kupovala na nunu a sedi perfektne ale do zapika budem potrebovat asi s bocnicami...

olimon
8. máj 2013

@lucka11123 ahoj, ja som mala v xtra podlozku od pinkie, limetkovu so zajkom... Ak by si chcela daj vediet 🙂

anieli_1
8. máj 2013

Ahojte nechce sa mi to tu cele citat takze ak to tu uz pisali tak sa ospravedlnujem ......no k problemu zosuchali sa mi zadne kolesa na jednom je uz diera a neviem nijak zohnat nahradne listovala som po celom googli a nic mi nenaslo kde to zozeniem??? Dakujem za kazdu odpoved

strihalka
9. máj 2013

Ahojte, vcera vecer nas napadla s muzem myslenka....nechcem kupovaz vak na quinny, chteli jsme si nechat usit neco obyc od svokry, ale to uz asi nestihame....nezkouseli ste davat kocare do te velke modre tasky z ikea na zip?aby se to v letadle neposkodilo?🙂

strihalka
9. máj 2013

@olimon ahoj a prosim te ako tam sedi,ledo ted mi jed, ak ze ci to pasuje..nemohla by si mi to odfotit?jak to vypada tak kde musi byt diry?dakujem

olimon
9. máj 2013

@strihalka pasuje to celkom dobre 🙂
Prikladam foto:

strihalka
9. máj 2013

@olimon a to je klasicka ci predlouena?A bocnice ma, ze?

olimon
9. máj 2013

@strihalka to je originál pinkie s bocnicami...

muffinka8
12. máj 2013

Ak by ste mali niekto záujem, adaptéry pre Maxi Cosi autosedačku na Qiunny Zapp Xtra + držiak na slnečník, nerozbalené, nepoužité: https://www.modrykonik.sk/bazar/autosedacky/jzk...

strihalka
12. máj 2013

tusim to nekdo shanel ....mmnt
aha tato mamina shanela...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/anna1980/

strihalka
12. máj 2013

@muffinka8 ja jsme si zrusila objendavku u quinny a onbjednala ho tu....v stredu ma dojit...jen si teda neksem jsita...lebo quinny ho na sklade nema a eloshop mi tvrdil ze ho maji na externim kslade tak doufam, verim, ze ho naozaj v stredu privezou...

strihalka
12. máj 2013

@muffinka8 aj ked nevim, ci mi to dodaji uz s, ale pacili by se mi ten drzak ku slunecniku...

jerryjanka
12. máj 2013

tak pranie zapp prežil - aj som ho dokazala zložiť - ale podložka by sa šikla mam sice original quinny podložku ale moc sa mi farebne nehodí lebo mam červeny a podložka je zeleno oranžová

janka196
13. máj 2013

@olimon no ja mam usite podlozky ale tiez su takto kratke hore a malemu to dost vadi. vyslovene ma otlacenu hlavicku ked tam spinka. ked bol mensi nevadilo ale teraz ako sa vytiahol tak vadi a dost :(

nat_marcipanova
14. máj 2013

maminy, aku podlozku mate v quinny zapp xtra?

strihalka
15. máj 2013

Pomooooooooooooooooooooooc, potrebujem pomooooooooc😀
Dosel zapik, ale mam porblem s tou kontrukc...je nekde nejaka pojistka?abych ji mohla rozlozit?vdaka

froschka
15. máj 2013

@strihalka kocit ti asi nedovolia vziat dnu do lietadla, ale kup si foliu co sa nou balia potraviny, da sa kupit aj v Baumaxe alebo Obi a nou si ten kocik kolom dokola poobaluj..niektore letiska maju v ponuke takuto foliu si davaju ludia bezne na kufre ale nie vsade to maju...
Babulky vahali ste medzi Zapp a Zapp xtra a Senzz??? ja si neviem rady...na Zappikovi mi vadi ze sa blbo sklada teda na dve casti najprv konstrukcia a potom sedadlo....a Senzz sa mi zas az tak nepaci ale je skladnejsi

strihalka
15. máj 2013

@froschka no nemyslim primo do letadla..ale tak ze ho odezdam ztesne pred navstupem, ze ho nedam hend ke kufrum,a le budu s nim travit jeste ty 2hodky pred nastupem do letadla-...proste ze ho neodevzdam pri check-inu..to se bezne dela toto..

froschka
15. máj 2013

@strihalka aha tak s tym zas skusenost nemam, no ta folia je praktickejsia podla mna a mozno ak tam bude pekne poskladany a nepresiahne rozmery batoziny co moze ist na palubu tam mas vybavene 🙂

strihalka
15. máj 2013

@froschka no xtra urcite presahne batozinu 🙂

strihalka
15. máj 2013

Ahojte, tak dneska fesak dorazil,. teda vlastne fesanda, lebo je cela ruzova😀 a odpoledne dorazili aj doplnky..madlo a drzak na flasu....🙂

strihalka
17. máj 2013

Mam otazku, jakou tasku odporucate na zapp xtra?

dosa
18. máj 2013

@strihalka - skôr by som odporučila klipsy na tašku. lebo na tých rohoch držia najlpešie. a na ne dáš už tašku akú chceš - teda hlavne musí mať nejáke kruhy na zavesenie po bokoch:

http://www.predeti.sk/jj--klipy-k-taskam-ku-koc...

strihalka
18. máj 2013

@dosa dakujem, dneska jsem naslapresne to co jsem potrebovala🙂

nejdrive jsme mela vybrano od Sunshinekids, ale to bolo take divne, neuzaviratelne....☹ a toto je uplne ze usper, znacka FILLIKID-organizer na kocik. Prve foto je z netu, dalsi uz u nas doma🙂

monika_35
21. máj 2013

@macko_usko222 dakujem za tip super cena je tam, len neviem ci je tam k tomu aj plastenka,nepisu to tam a tak som im napisala a este neodpisali,musim este dokupit na inej stranke madlo a fusak na zimu a mame komplet zappika... Je bombovy,dakujem za nazory a precitala som ich vsetky 🙂

macko_usko222
21. máj 2013

@monika_35 ahoj ,niet zac 🙂 ja rada pomozem,ved naco kupovat draho ked na tej stranke je najlacnejsi,vsak? 🙂 madlo som tiez uz objednavala zo:
http://shop.rodinka.sk/sk/ine/2035-quinny-zapp-...
preprava je tam zdrama,to povazujem za velkmi fajn 🙂
a idem este tie klipy na rucky objednat ,tie jj cole aby som si mohla tasku zavesit 🙂
a ked bude komplet aj fotku sem zavesim 🙂