icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

macko_usko222
21. máj 2013

@strihalka nadhera,ta ruzova nema chybu.Ja mam tiez tento ale modry,blue charm. no ked vidim aky je ten ruzovy,tak neni o com 🙂 no len ja mam chlapca :D

macko_usko222
21. máj 2013

@monika_35 a ozaj,ano je k tomu aj plastenka do dazda 🙂

strihalka
21. máj 2013

@monika_35 je k tomu plastenka, adapter na slunecnik a adapter na autosedacka 🙂 ja ho mama tydenod nich doma..

monika_35
21. máj 2013

@strihalka no super,lebo sa mi to zdalo moc lacne...A bez problemov prislo? Asi objednam od nich

monika_35
21. máj 2013

Ja chcem cerveny tiez pre chlapca 🙂

strihalka
21. máj 2013

@monika_35 hej hej , uplne v pohode...kebyze nechcem odklad dodani z os.duvodu, tak mi to dovezou hend, ale ja jeste cestovala a nebyla by jsme na drese.a jsme ji rikala ze budem doma az v stredu...a oni oki, ze poslem v utery aby bol v stredu u vas🙂 tak z em strany fakt velka spokojnost🙂
A u aladina kociky jsem si objednala drzak na napoje a madlo🙂

monika_35
21. máj 2013

Super...tesim sa... Dik za info jaaaj som fakt natesena

monika_35
21. máj 2013

Este mi baby, prosim pekne dopuructe nejaku stranku na podlozky do zappika... Vopred dakujem

monika_35
22. máj 2013

Dakujem pekne 🙂

monika_35
22. máj 2013

Este sa opytam, je tam lepsia ta dlhsia alebo staci aj ta mensia?

macko_usko222
23. máj 2013

@monika_35 to ani ja sama neviem..ja som objednala tu predzenu..tak uvidim,ci bude ok
http://www.pinkie.cz/detail/721/prodlouzena-pod...
inak aha co som objavila,skoda ze to nie ej aj na svk
http://service.quinny.nl/rubrieken/bekledingen

monika_35
23. máj 2013

Ahoj ja tiez rozmyslam nad tou dlhsou tak uvidim...idem tu stranku omrknut 🙂 diky

macko_usko222
27. máj 2013

nas Quinny pre chlapceka 🙂.Na 2 foto je aj s nanoznikom pinkie a otrhnuta opica co leti vzduchom 🙂 no maly je sikula a mama moze zas cosi opravovat 🙂

ssussie
30. máj 2013

baby pomoooc - je ten kocik lahky alebo sa nanosim - potrebujem surne vediet -kujeeeem

monika_35
31. máj 2013

Mne dnes prisiel z www.quinny.sk lebo mali tu dobru akciu,vzdy byvy cez vikend dobra zlava a cez tyzden happy hour kde su zlavy tak treba kazdy den skrdovat ... Lebo na eloshop.sk uz ich nemaju lacne...teda maju no v cervenej uz nebude...a je super ...uz asi 3x som s nim obehla byt

monika_35
31. máj 2013

Aj s madlom to vyslo 151,90 bol kocik a plus 24 eur to madlo,podlozku mam esprit a pasuje tam ale kupim. Pinkie s tou opicou cervenu a aj nanoznik rozmyslam na www.miminkovo.sk

greguska
2. jún 2013

ahojte baby, cestoval niekto s týmto kočíkom lietadlom ? nie je problém, že sa rozkladá na 2 časti ? treba to nejako dať dokopy, prípadne dať do obalu ? alebo nebodaj by sa dal zobrať na palubu ?

janka196
3. jún 2013

@greguska ahoj to by aj mna zaujimalo. teda my letime v piatok. v cestovke pani povedala ze sa da zobrat k lietadlu tam ho zlozis a oni ho odlozia a pri vystupe by nas mal cakat pri schodikoch. ja rozmyslam ze vezmem ten sacok v com bol zabaleny a aspon tu sedacku zabalim do sacku nech sa velmi nezaspini

greguska
3. jún 2013

@janka196 no to aj nám povedali tento postup, len s tým, že sa musí skladať do "dážnika"... práveže toho sa bojím, že sa skladá na 2 časti, aby sa to nestratilo, keď to zase šupnem do obalu, tak jedine do priesvitného nejakého, aby bolo zrejmé, že je to kočík 😒
ja mám ešte jeden golfáč, ale ten sa tiež neskladá ako klasické golfky, ale teda aspoň je to jeden kus...neviem sa rozhodnúť, ktorý zobrať...
budem rada ak potom napíšeš, ako to bolo u vás...
šťastnú cestu a peknú dovolenku 😉

janka196
3. jún 2013

@greguska tak ja to risknem teda musim lebo mam len tento 🙂 ale nemyslim ze by sa mohlo stratit teda dufam lebo ma porazi urcite :D. a neboj napisem ked sa vratime. inak to ja som s klasickymi golfkami cestovala uz par krat lenze tie sa zlozili v jednom kuse. a dakujem 🙂

kvietocek55
3. jún 2013

baby poraďte môj drobec má teraz 23 mesiacov, 11 kg.. Oplatí sa mi ešte kúpiť zapp xtra? moc moc sa mi páči, ale tak nebude mu už tesný?

janka196
3. jún 2013

@kvietocek55 nas ma 13 kg a vojde tam v pohode.prave tie zapiky su fajne siroke 😉

adkasmolka
3. jún 2013

@monika_35 www.sashe.sk handmade 🙂

adkasmolka
3. jún 2013

@janka196 ahoj,prosim Ta napises mi potom do IP,ako ste dopadli s kocikom v lietadle? Tiez si ho budem brat na palubu.Dik

adkasmolka
3. jún 2013

@kvietocek55 ahoj,moj syn ma 26,5 mesiaca 15kg a v poho mi vnom spava aj ked si ho dam nalezato 🙂 Takze isto zmesti a aj pospi ;)

janka196
3. jún 2013

@adkasmolka jasne napisem ;)

monika_35
3. jún 2013

@adkasmolka dik,uz som mrkla ale objednam z pinkie.cz maju tam aj nanozniky aj tasky perfektne

adkasmolka
3. jún 2013

@monika_35 mrknem aj ja 😀

adkasmolka
3. jún 2013

@janka196 dakujem 😵