Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
caute baby! pocujte aky nanoznik na Zapp Xtra? Nechcem taky co bude trcat z kazdej strany - nech to nejak plus minu sedi na tu konstrukciu ...
Čaute, chcem sa Vás opýtať, či na tých nových zapoch Xtra stále hrkocú tie predné kolieska. Mali sme Zapp ešte ten starý pred 3 rokmi a po týždni som ho predala, lebo som myslela, že ma švihne z tých kolieskoch. Tieto nové sa mi veľmi páčia, preto sa pýtam na tie kolieska. Ďakujem za odpoveď 😉
@adka12 no drkocu na zamkovej dlazbe a tak. ale problem je, ze tie kolieska treba udrziavat. su nizko a tak sa tam dostane kadeco. ja to z casu na cas vyberiem, dam dole aj ten kryt - vymyjem a natriem loziska olejom a nic mi nedrkoce - a to ho pouzivame od juna 🙂 to ze drkocu na nerovnom povrch mu nepride divne - su to male kolieska - ovela viac drkocu tie plastove somariny 😝
@ssussie ja som to tiež prestrekla olejom WD40, očistila a aj tak hrkotali, lebo boli umelé. Ďakujem za odpoveď tak mi je jasné, že ho kupovať nebudem, lebo ja by som sa zase hanbila s takým hrkotákom chodiť. ŠKoda, že tam nedajú klasické gumové kolieska,škoda takého krásneho kočíka 😖
@ssussie po Zappovi som kúpila espiro magic 4 a to sa nedalo porovnať, tichučký, priestranný, super oproti zappovi. Ale Zapp je imidžofka, ktorú ja môžem 😉 fakt škoda tých koliesok, cez to sa ja neprekusnem 😖
@adka12 ano aj ja som chcela pred zapom magic 4 alebo lira 4, ale tam mi zas vadilo to zdvihanie noziek, s tym frasom uprotred, co o madlo musis pripnut a bala som sa aj konstrukcie ci sa neprelomi, predsa Zapp je vyvazenejsi na tych stracich nozkach 😀 Ale designovo sa mi viac paci magic4, hlavne teraz co ma tu sivu konstrukciu a kolieska 🙂
Ahojte , zhanam nanožnik na Quinny Zapp Xtra ... existuje nejaky ? lebo neviem kde a ako by som ho zapla ked na kociku niesu ziadne cvoky kde by sa ten nanožnik zapinal ... dakujem....
Zeny, pouzival nieko zapp aj cez zimu ? Ak ano, ako sa prebojoval/neprebojoval clapkanicou a snehom ? 😕
@monika_35 ja mam lodger - spokojnost
@keira no ja s nim chodim vsadeee...samozrejme do hor a lesov pravidelne nechodim, ja kocikujem po meste 😀
Dievčatá!!! Fusak z Quinny Buzz pasuje aj do kočíka Quinny Zappxtra?? 😉
Ahojte kočeny. Prosím Vás, so zappom asi neprejdem po snehu že??? 😀 ja len tak informatívne...
ahojte maminky mala by som jednu otazku dufam ze mi niekto bude vediet poradit?mam doma quinny zapp ale chcela by som nan dokupit adaptery a nakliknut sportovu cast z quinny zapp extra len neviem ci sa to da, ma stim niekto skusenost je to mozne?dakujem za odpovede...veri
da sa dať na zapp xtra hlaboka vanička????niektorá z quinny kočíkov hlbokých vaničiek by sadla? máte skúsenosť?
ved ma to zaujíma lebo tie adaptery by mali sadnuť
@katarinka_brnka ahoj mne sa vidi ze ta spoôrtova cast je od siestich mesiacov. ak ho chces pouzivat od narodenia jedine s vajickom si myslim
ahojte nemozte mi niektora poslat fotku ako vyzera fusak ked je otvoreny?a je prakticky?na obrazku vyzera ako kukla 🙂

@zuzka_bluzka hej maju, je to drahy obchod tak aspon takto to bolo o daco lacnejsie. tiez sme tam daco nakupili 🙂