icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

chtoura_ba
24. aug 2013

@zuzka_bluzka hej maju, je to drahy obchod tak aspon takto to bolo o daco lacnejsie. tiez sme tam daco nakupili 🙂

ssussie
30. aug 2013

caute baby! pocujte aky nanoznik na Zapp Xtra? Nechcem taky co bude trcat z kazdej strany - nech to nejak plus minu sedi na tu konstrukciu ...

lusiela1
31. aug 2013

@ssussie ahoj,prave som šila na quinny buzz,ale ešte je u mňa,budem vedieť ako pasuje keď ho zákazníčka vyskúša 🙂

zuzka_bluzka
2. sep 2013

Taaak toto je nas novucicky fesacik v dvoch obleckoch 😉

adka12
2. sep 2013

Čaute, chcem sa Vás opýtať, či na tých nových zapoch Xtra stále hrkocú tie predné kolieska. Mali sme Zapp ešte ten starý pred 3 rokmi a po týždni som ho predala, lebo som myslela, že ma švihne z tých kolieskoch. Tieto nové sa mi veľmi páčia, preto sa pýtam na tie kolieska. Ďakujem za odpoveď 😉

strihalka
2. sep 2013

@ssussie a ty chces pouzivat zappa v zime?

ssussie
2. sep 2013

@strihalka skor nie ako ano - ale aj teraz v jeseni sa hodi nanoznik, nech milacikovi netaha na nozky, ked bude chladnejsie. Deku by mi skopal 🙂

ssussie
2. sep 2013

@adka12 no drkocu na zamkovej dlazbe a tak. ale problem je, ze tie kolieska treba udrziavat. su nizko a tak sa tam dostane kadeco. ja to z casu na cas vyberiem, dam dole aj ten kryt - vymyjem a natriem loziska olejom a nic mi nedrkoce - a to ho pouzivame od juna 🙂 to ze drkocu na nerovnom povrch mu nepride divne - su to male kolieska - ovela viac drkocu tie plastove somariny 😝

adka12
2. sep 2013

@ssussie ja som to tiež prestrekla olejom WD40, očistila a aj tak hrkotali, lebo boli umelé. Ďakujem za odpoveď tak mi je jasné, že ho kupovať nebudem, lebo ja by som sa zase hanbila s takým hrkotákom chodiť. ŠKoda, že tam nedajú klasické gumové kolieska,škoda takého krásneho kočíka 😖

ssussie
2. sep 2013

@adka12 oni nie su umele, su penove. ale ak najdes gofac s menej hrkotajucim kolieskami tak daj vediet - toto je jeden z mala golfacov co ma ake take loziska 🙂

adka12
2. sep 2013

@ssussie po Zappovi som kúpila espiro magic 4 a to sa nedalo porovnať, tichučký, priestranný, super oproti zappovi. Ale Zapp je imidžofka, ktorú ja môžem 😉 fakt škoda tých koliesok, cez to sa ja neprekusnem 😖

ssussie
3. sep 2013

@adka12 ano aj ja som chcela pred zapom magic 4 alebo lira 4, ale tam mi zas vadilo to zdvihanie noziek, s tym frasom uprotred, co o madlo musis pripnut a bala som sa aj konstrukcie ci sa neprelomi, predsa Zapp je vyvazenejsi na tych stracich nozkach 😀 Ale designovo sa mi viac paci magic4, hlavne teraz co ma tu sivu konstrukciu a kolieska 🙂

77radka77
6. sep 2013

Ahojte , zhanam nanožnik na Quinny Zapp Xtra ... existuje nejaky ? lebo neviem kde a ako by som ho zapla ked na kociku niesu ziadne cvoky kde by sa ten nanožnik zapinal ... dakujem....

katussska24
19. sep 2013

Zeny, pouzival nieko zapp aj cez zimu ? Ak ano, ako sa prebojoval/neprebojoval clapkanicou a snehom ? 😕

katussska24
19. sep 2013

@monika_35 ja mam lodger - spokojnost

katussska24
19. sep 2013

@keira no ja s nim chodim vsadeee...samozrejme do hor a lesov pravidelne nechodim, ja kocikujem po meste 😀

piri82
22. sep 2013

Dievčatá!!! Fusak z Quinny Buzz pasuje aj do kočíka Quinny Zappxtra?? 😉

iwky
24. sep 2013

Ahojte kočeny. Prosím Vás, so zappom asi neprejdem po snehu že??? 😀 ja len tak informatívne...

ddankaa2
Autor odpoveď zmazal
veri233
1. okt 2013

ahojte maminky mala by som jednu otazku dufam ze mi niekto bude vediet poradit?mam doma quinny zapp ale chcela by som nan dokupit adaptery a nakliknut sportovu cast z quinny zapp extra len neviem ci sa to da, ma stim niekto skusenost je to mozne?dakujem za odpovede...veri

luluusko
21. okt 2013

da sa dať na zapp xtra hlaboka vanička????niektorá z quinny kočíkov hlbokých vaničiek by sadla? máte skúsenosť?

nadula01
21. okt 2013

@iwky prejdes ked ho zoberies cely na ruky a prenesies 😀

nadula01
21. okt 2013

@veri233 ano ide to

nadula01
21. okt 2013

@luluusko zijem v DE a tu ma skoro kazda druha mamicka konstrukciu od quinny,ale este som na tom nevidela hlboku,zvacsa chodia s vajickom ,a potom sportiak .

luluusko
21. okt 2013

ved ma to zaujíma lebo tie adaptery by mali sadnuť

katarinka_brnka
21. okt 2013

Baby naozaj je ta sportova cast (vid obr) vhodna od narodenia? alebo tam treba este nieco dokupit?

janka196
22. okt 2013

@katarinka_brnka ahoj mne sa vidi ze ta spoôrtova cast je od siestich mesiacov. ak ho chces pouzivat od narodenia jedine s vajickom si myslim

majka499
4. nov 2013

ahojte nemozte mi niektora poslat fotku ako vyzera fusak ked je otvoreny?a je prakticky?na obrazku vyzera ako kukla 🙂

kika3112
Odpoveď bola odstránená