icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

ellysa
15. jan 2011

@dosa my máme cameleona, takže tiež korýtko, mne sa neuveriteľne páči, trochu sa bojím ako to bude skladné ale tak sme len traja, korýtko prípadne môže byť aj vzadu pri malej

dosa
15. jan 2011

@ellysa v tomto je to nevyhoda, ze musis skladat kazde zvlast... a tu sedacku teda vobec neskladat... ale v pohode ju suchnes vzadu pod nohy 😉

ellysa
17. jan 2011

Ahojte, viete mi poradiť fusak, ktorý pasuje na zapp?

ellysa
17. jan 2011

Ahojte, viete mi poradiť fusak, ktorý pasuje na zapp?

ellysa
17. jan 2011

baby a máte niekto čierneho zappa? neuvarí sa mi tam malá v lete? neviem akú xtra sedanku mám objednať, červenú už moc nechcem, mám červené bugaboo, červeného normálneho zappa, to už by asi bolo moc,béžová je luxusná, ale asi by som ju stále ošuchovala, tak ostáva čierny, mne by sa aj páčil, je elegantný, možno nejaké farebné doplnky k nemu, len toho leta sa bojím 😕

viridisa
27. jan 2011

@ellysa Ahoj, my sme mali Buzz a zapp a pasoval tam fusak od Buzz-u. Vlastne fusak predavaju ten isty k obidvom kocikom :o).

ellysa
28. jan 2011

@viridisa ďakujem už som zistila, že tam celkom pasuje aj môj walaboo, tak nejdem vymýšľať, na jar si chcem sama spichnúť nejaký s farebného fleecu

viridisa
31. jan 2011

@ellysa Nemas zac :o)

lara75
2. feb 2011

ahojte, uvažujem nad kúpou golfáča začiatkom jari (doteraz sme používali cpS4 šporťák), len sa neviem rozhodnúť medzi Zappom - icoo plutom - cp skylineom.
Budem rada ak mi niekto napíše hociaké skúsenosti s týmito kočíkmi, alebo poradí ktoré a prečo
plus to, či si máme nechať aj veľký šporťák (S4) na budúcu zimu, alebo stačí golfáč? Teraz mám ročné dieťa, díky🙂

ellysa
2. feb 2011

@lara75 ja som tiež dlho dlho vyberala, moja hlavná podmienka bola skladnosť, icoo plutu je krásny, len po zložení taký istý ako môj športový, takže ten vypadol, ten CP nepoznám,tak neporadím, ja som nakoniec kúpila normálny zapp a k nemu dokúpila xtra sedačku, kým bude malá ešte spať v kočíku, neskôr si nechám už len normálny zapp, ja som maximálne spokojná, negatívum, len že hrká statočne na mačacích hlavách, ale tak je to LEN golfáč, plus ak chceš xtra poskladať, musíš najskôr dať dole sedanku, tá ostane samostatne a zložiš len konštrukciu, ale aj tak je spratný, keď mám plný kufor riešim to tak, že sedačku dám malej k nohám a konštrukcia sa v kufri naozaj stratí.
ovláda sa neskutočne ľahko, malej sa v ňom páči...dokonca som normálny zapp zohnala nový za 120 EUR , sedačka stála 100 EUR...
S4 by som na tvojom mieste na jar predala, podľa mňa sa ti do nej malá už v zime nezmestí (kvôli tej opierke chrbátika) a navyše v dvoch rokoch už budete používať kočík minimálne...

lara75
2. feb 2011

@ellysa ďakujem za odpoveď, zbieram skúsenosti s golfáčmi🙂

lara75
3. feb 2011

Ešte jedna otázka,kde v BA je vystavený Qzapp xtra 2011? Alebo aj obyčajný zapp na porovnanie?

ellysa
3. feb 2011

@lara75 nájdeš ich oba v eurovea v jednom z tých obchodov premaman, alebo prenatal, teraz neviemktorý to je, ale je to ten pri dm a blizko marks&spencer, ale bacha predavačky sú strašné, nevedia tie kočíky ani zložiť, tak aby ťa to neodradilo 😀
inak na sk stojí zapp 199 EUR normálny a nejakých 290 EUR xtra, ale ja som objednávala z amazon.de-zapp 126 EUR, xtra tam výjde na 220 EUR

lara75
3. feb 2011

@ellysa ďakujem za info, určite tam pôjdeme pozrieť ako vyzerajú "na živo" 😉

barboramarek
9. feb 2011

@ellysa ahoj vidim ze ma cameleona a ja tiez a mas aj zapp xtra 🙂
chcem sa preto spytat, ja mam v plane predat cameleona a kupit zapp, mala ma 20mesiacov a spava v kociku, myslis ze zapp bude stacit? ked porovnas velkost tychto kocikov, je to velky rozdiel? velmi pekne dakujem za odpoved.
mala som v plane bee plus ale korunky proste niesu 😉 a bee je urcite male
dakujem este raz za odopoved

ellysa
11. feb 2011

@barboramarek ahoj, no moja je o dosť mladšia, ale podľa sedenia v kočku, ani veľký rozdiel nie je, cameleon vypadá rozbustnejší ale myslím, že sedenie je také isté, dokonca mám pocit, že na zappe je ešte chrbátik dlhší, myslím, že buď v tejto téme, alebo v téme zapp jedna baba presne premerala veľkosť sedačky na xtra, no a naj je samozrejme odskúšať, myslím, že so zappom si už vystačíte, ja si cameleon plánujem nechať pre druhé, ale ktovie, čo bude ešte dovtedy na trhu 😉

zajo79
12. feb 2011

@barboramarek nemozes porovnavat cameleona a zapp xtra

zajo79
12. feb 2011

@barboramarek a bee nieje male.

barboramarek
12. feb 2011

@zajo79 ahoj ja viem, ale mne sa zda byt sedacia cast kratka, na spanie su nohy dole, a bee plus je dlhsie, asi skusim predat cameleona, uz je komplet a vymenim za bee plus, ale ojazdenych je minimum a nemozem ostat bez kocika, tak uvidim

@ellysa dakujem uz som skusala aj v obchode, opierka super, aj ostatne sa dalo v poho , ale neprislo mi to na dlhe prechadzky pre mna to naj 😉 neviem ci ma chapes ale ako druhy kocik super, ale ako jediny si to este neviem predstavit, my sa este velmi vela vozime 🙂

zajo79
12. feb 2011

@barboramarek aj na bee+ mas na spanie nohy dole.
radsej by som predala cameleona... a kupila bee+.

teraz vychadza za dobru cenu z babytrader.nl.. ak sa spoji viecero bab, tak to mate za dobru cenu..davaju este mnozstevne zlavy.

barboramarek
13. feb 2011

@zajo79 no uz sme dve, tak dufam ze sa este niekto prida 😉 este mam na rozmyslenie quinny senzz, hm?

barboramarek
13. feb 2011

@zajo79 viem ze aj na bee plus su nohy dole ale ta cast cela ma az 35cm tak nebudu podla mna cele komplet zvesene, aspon na to sa spolieham 😉

aliza
13. feb 2011

ahojte, mozem sa pridat? prave ma svrbia prsty, ci ten zapp extra neobjednam uz dnes 😎. Vyzera byt super, ako druhy kocik, my mame PP pliko switch, cize tiez golfac, ale trocho tazky a velky, je vhodny na vychadzky (my tu teren a lesy nemame), ale chcela by som nieco mensie a lahsie. Je naozaj taky lahky a skladny?

aliza
13. feb 2011

u nas vychadza na 245 eur (£200), to je celkom dobra cena, nie?

aliza
13. feb 2011

jedine, co ma odradza, je to skladanie 😖, je to robota navyse, lakavejsie je golfac zlozit naraz, nie? Ci sa to da u tohto kocika prehliadnut? diki za rady

ellysa
13. feb 2011

@aliza no podľa toho či ti to až tak vadí, lebo aj tak je skladný a rozložíš ho coby-dup, ako druhý kočík je naozaj super

@barboramarek ja ho mám tiež akože ako druhý kočík do auta ale v poslednom čase s ním chodím stále 😀
bee plus je úžasný kočík, ale 1. moc drahý 2. aj tak je strašne veľký po zložení 😝 , ja sa teším keď už budeme fakt používať kočík len na prevoz a na obyčko zapp, to je fakt úžasné ako vymysleli to skladanie a s týmto tiež moc problém nemám, keď cestujeme nabalený na viac dní *(to my dosť často) tak šupnem sedanku malej pod nohy

barboramarek
13. feb 2011

@ellysa no ja este rozmyslam nad quinny sennz ale uvidim, ked sa mi podari predat cameleona tak objedname viac bab bee plus, tak dufam ze sa podari 😉

aliza
13. feb 2011

@ellysa dakujem. No, ani velmi neodradza, len teraz spekulujem nad tym senzz, az tak sa mi sice nepaci, ako zapp, ale zase sa sklada vcelku, sedacka je siroka, vraj pre vacsie deti a docitala som sa, ze unesie az 22kil! to sa mi zda lepsie, kedze vyzera, ze maly bude velky, uz teraz je 😎. Ale zase nie je otocna, ako u zapp. Nuz, skoda, ze kazdy ma nieco, co chcem, ale keby to bolo v jednom kociku, bolo by to super. este teda popremyslam, jeden alebo druhy 😒

ellysa
13. feb 2011

@aliza
@barboramarek mne sa ten senzz nepáči, som ho už viac krát bolo obzrieť a neprišla som mu na chuť, ale tak 100 ľudí,100 😉 názorov

zajo79
13. feb 2011

@ellysa senzz je vacsi po zlozeni ako bee+

ellysa
13. feb 2011

@zajo79 no to hej, závidím všetkým v dobrom čo budete mať bee plus, možno od vás raz kúpim, alebo pri druhom baby 😀