icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

tilly
20. nov 2010

nemohla... mali aj senzz, ten vychadzal 220, ale ako som ho tak skusala... 😝 nepacil sa mi...

ellysa
22. nov 2010

@tilly ani mne sa ten senzz nepáči, ale čakám na pocity a postrehy ohľadne zappíka

tilly
22. nov 2010

zajtra ho vytiahnem do avionu, tak potom dam vediet 😀

ellysa
7. dec 2010

@tilly no ako?

tilly
7. dec 2010

@ellysa 😀 zatial som ho len raz pouzila... 😀, je velmi sikovny... super sa sklada, ale je to podla mna kocik na nakupy a rychle presuny, neviem si ho predstavit denne pouzivat... aj moja mamina ho pochvalila, ze sa s nim super manevruje a je velmi sikovny... len teraz v zime sa ani moc pouzivat neda a v tomto predvianocnom chaose ani do nakupakov nechodim, cize ho asi tak skoro neotestujem tak poriadne 😀

tilly
7. dec 2010

a kedze som mala natrieskany kufor darcekmi a nakupom, tak som musela takto dat zappika pod zadne sedadlo 😀 podotykam, ze som dlhonoha a mam sedadlo posunute skoro nadoraz dozadu... (dieta sedi v druhej sedacke... tato autosedacka je starsieho a ten bol vtedy v skolke)

anjelicek26
7. dec 2010

No ja mam stareho zappika, chcem objednat len tu novu sedanku, ja som s nim inak spokojna velmi, rozhrkany nie je ani po 2 rokoch, co ho mame, takze... hlavne skladny, v kufri v aute ho mam stale, nemusim nic riesit, zvysne veci sa mi tam v pohode zmestia. Len sem niektora z vas hodila tento link

https://www.youtube.com/watch?v=eoWFXzGug9k

To je teda dost na prt, ked ma dieta spat s vylozenymi nohami v 90 stupnovom uhle, no nie????

anjelicek26
7. dec 2010

@tilly - tak tak, zappika dam do auta aj ked tam mam vajicko, narvem to pod neho a krizom do priestoru, no problem, mozem aj dve deti tak viezt a mat kufor napchaty po vrch nakupom 😅

tilly
7. dec 2010

@anjelicek26 praveze moj najradsej tak spava, ze vylozene nohy hore 😀 ... tie korytka su pre nas uplne super, mam velmi rada korytka...

ellysa
7. dec 2010

@tilly no mňa zaujíma hlavne to, či keď dieťa leží, či sa s ním dá chodiť, nezavadzia potom tá sedačka, neobkopávaš ho?nechcem chodiť, no ako to napísať...zadok vystrčený a v predklone 😀
ja ho chcem len do auta, do obchodu, na prípadné krátke trasy, možno dovolenku...

tilly
7. dec 2010

@ellysa nie, neokopavam ho... a to mam 180 cm... 😀

ellysa
7. dec 2010

@tilly no super, toho jediného som sa bála, no už sa teším na jar, asi ho kúpim 😎 , ale ak budeš mať nejaké nové postrehy, tak budem rada 😉

tilly
7. dec 2010

@ellysa ok 😉 ved si ho vyskusaj niekde v obchode... ja som sa snim prechadzala po babyone asi pol hodku 😀

ellysa
7. dec 2010

no v babyone som bola v sobotu a taaaaaaaaaak som sa naňho tešila, mužovi som pílila uši celä cestu a nemali ho 🙄

tilly
7. dec 2010

@ellysa 😅 3.12. mali dostat cierne... asi sa vypredali...

ellysa
7. dec 2010

@tilly hej hovorili, že ide na dračku

bebel
8. dec 2010

@ellysa ani sa nedivím... 🙂
Mne dnes príde kuriérom nový zapp a objednávam si len čierne sedadlo xtra. 😝 Už to mám vyšpekulované, dúfam, že mi vyjde môj úmysel a budem mať unikát, vlastnú limitku 😎 , lebo tento kočík proste milujem.

zuzikkaa
25. dec 2010

tiez som sa donho zamilovala,,ocenujem ten polohovatelny ze sa da vyuzit odmalinka 😲 len neviem ked pisete ze sa prekacuje ked sa zavesi taska :(
tento chcem tak do mesta ked maly bude hlavne behat a ked uz pojde z posledneho 😀 😀 lebo do terenu a dlhsie presuny mam quinny freestyle comfort xl a na ten nedam dopustit!!! len nahanat maleho po namesti a este aj vlacit kocik co ma 15 kg by asi bolo komicke 🙂 🙂 🙂
a za dalsie sa potrebujem zbavit BABYPOINT V4 ktory pouzivam iba sem tam -hlavne do auta lebo ten xl je dost velky.preto by som chcela tento vymenit za ZAPP

zuzikkaa
25. dec 2010

@anjelicek26

ahoj,,chcem len reagovat na to ze maly spi s vylozenymi nohami.mam BABYPOINT V4 a tam je tiez takto riesena sportova sedacka.a maly nema problem spat v kociku aj 2 hodky!!! dnes sa uz dost kocikov takto vyraba...nemyslim ze je to problem 🙂

anjelicek26
25. dec 2010

@zuzikkaa - no my sme ho skusali par dni dozadu v obchode a som velmi sklamana, ta sedanka je velmi mala, Max ma 8,5 kg a teda je tam uz v pohode, ale 6 mesacneho som ho tam davat teda neplanovala. Polohovanie je fajn, tie nozicky nie su nejako zdvihnute, to je pravda, aj je to pekne vyriesene, ze sa da tlacit a neokopavat sedanku. Ale u nas ho vyskrtavam zo zoznamu, ostaneme pri normalnom zappe a asi dokupim concord fusion na take dlhsie presuny, kde by aj mohol zaspat...

dosa
26. dec 2010

moj maly ma vyse 11 kg a kupili sme teraz sedacku xtra na zapp... v pohode sa vezie, este k tomu aj vo fusaku eisbarchen... plysakov okolo neho neposadim, ale ma tam pohodlie, nepripada mi, ze by bol namackany, alebo by mu nieco vytrcalo, keby sa mu nepacilo, nesedel by spokojne... deti od isteho veku rastu skor do vysky ako do sirky...

zuzikkaa
26. dec 2010

jaaa teda neviem aky golfac...ale chcem iba 3kolku.dizajnovo sa mi paci aj britax ale ze je strasne uzky a maly.zalezi aj na dietati,kazde je inak velke v 2 rokoch.tazko povedat

dosa
26. dec 2010

@zuzikkaa - ktory britax myslis? ja som mala aj verve aj beep a mozem povedat ze tie boli dost siroke, dokonca verve sa mi zdal viac, ale beep je ovela lepsi co do jazdnych vlastnosti... a prave som davala rozmery zapp a xtra do temy qiunny zapp a sirka sedacky zapp a xtra je 29 cm a beep je cez stred cca 32 cm 😉

zuzikkaa
26. dec 2010

@dosa aha,,dik za info lebo vsade na britax verve pisu ze je uzky a ze dieta v nom bolo napratane a skoro suchalo nozicky o zem.chcem kocik aky vyuzijem aj ked maly bude mat 3 a nahodou by som potrebovala kocik pouzit na nejky vylet a podobne... 😎
do zapp-u som sa zamilovala 😅 😅 😅 ale aj nanho pisu + aj - ale zatial vyhrava.zatim by som kupila iba zappa keby bolo dalsie babo dokupim sedacku od xtra ...inak mam 3kolku quinny freestyle comfort xl- hlavne teraz na zimu do snehu a ked je vsade vela kamienkov a tak.te je super,ide uplne lahucko ale tiez ma sirku sedacky okolo 27

dosa
26. dec 2010

@zuzikkaa - ak mate v meste viac dlazby ako asfaltu, tak by som asi sla do toho britaxu, ale verve nie je moc dobre riesenie, radsej by som brala beep, alebo 3 mobille... pretoze ja neviem ci to kazdy zapp, moj strasne hrkoce na dlazbe, az sa niekedy hanbim s nim chodit, radsej idem len tam, kde sa dostanem po asfalte 😅 s britaxom na dlazbe uplne tichucko... a do snehu mam tiez vacsi kocik, to by som si zo zappom ani vo sne netrufla...

zuzikkaa
26. dec 2010

@dosa hej hej na ten zapp vela pisu ze hrkoce ale je kraaasny...kolko golfacov si uz vyskusala a ktory je podla teba naj??? daj nejaky tip.ten mobille je celkom pekny..hm?? 😉

ellysa
15. jan 2011

@dosa prosím ťa kde si kupovala xtra sedačku a za koľko? a nechceš predať ? 😝

dosa
15. jan 2011

@ellysa - kupila som ju v trnavskom bambini - ale cakala som na nu vyse mesiaca, nemali ich na predajni, bola to vtedy novinka, neviem ako teraz.... stala 101 €. hmmmm, zatial asi nepredam, strasne sa mi paci a vyuzili sme ho teraz dost, ked som potrebovala aby maly aj pospal v kociku, ze sme nemohli byt cez obed doma, tak v tomto je to super...

ellysa
15. jan 2011

@dosa no tak ju zadovážim aj ja, aj teraz stojí 101, pozerala som aj či nevýjde lacnejšie z nemecka, ale v podstate je to az rozdiel 10 EUR, tak na to kašlem, som myslela, či si ju náhodou nekupovala vo Viedni v babyone, budúci týždeň pôjdeme do scs, tak sa spýtam, či tam sedačky vôbec majú, my sme dnes boli pozerať nunu a pp sí a muž ako zbadal zappa povedal, že jedine tento, len on chcel normálneho, no sľúbil, že ak ho zoženiem za dobrú cenu, môžem kúpiť sedačku xtra, predsalen si myslím, že moja je ešte malinká na normálneho zappa, teraz bude v xtra a neskôr už bude len obyčko zapp

dosa
15. jan 2011

@ellysa - ja som to tiez tak spravila, kupila som jazdeneho zappa klasickeho, ale ked mi tam sem tam maly zaspal, tak to bolo mi aj tazko na neho pozerat, tak som sa rozhodla pre tu sedacku... pisu tu na fore, ze je to male ale ja som spokojna, moj maly ma rok a pol a v pohode sa tam teraz vozime aj s hrubym fusakom... a predtym sme mali quinny buzz, to bol taky isty styl sedacky, takze sme zvyknuti...