Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
zas sa mi potvrdilo, ze na tomto shope je to s cenou bezkonkurencne
http://www.eloshop.sk/tovar/37501-sportovy-koci...
@kurkamirka S výškou ti asi veľmi neporadím, ja nemám ani 160 cm, ale manžel je výšší ako ty a nikdy si nesťažoval (ale zas toľko nekočíkoval). Najlepšie ak by si si ho vyskúšala na živo. Rozbité chodníky zvláda rovnako ako ine golfky s podobnými kolesami. Keďže je ľahký ja si v prípade potreby kočík prizdvihnem ak treba 😎 . Ale do lesa asi nie. Akurát dosť hrkoce na kockách. Mne na ňom vadí len to hrkotanie, nič iné.
@zuzka_bluzka @ssussie prosím vás ako ste dávali tu podložku do kočíka, teda myslím ako ste v spodnej chrbtovej časti prevliekli cez podložku opraty? Dúfam, že ste pochopili čo mám na mysli 🙂
@isiska diki 🙂
@macko_usko222 ale pisu, ze produkt nedostupny 😒 tu je este lacnejsi http://quinny.sk/znacky/Quinny_2013/Kociky-QUIN... ale myslim, ze tiez je nedostupny 😒
@castania ahojko, ako mam tomu rozumiet ? Ty si si mohla obe casti vziat zo sebou na palubu, ci ako ? Nemali ste spolu obe casti zviazane ? Kde vlastne bol ten kocik pocas letu? Boli obe casti spolu, ci zvlast ? Dakujem velmi pekne. V lete letime na dovolenku, no ja uz teraz stresujem, ze co s kocikom zapp xtra v lietadle 🙂
@christi ano,uz vypredali bola to zapp-ka a stal do 90e... nemyslela som xtra
@christi ahoj, ako sme davali kufre tak nam oznacili oba casti, aj konstrukciu aj sedadlo....ale kociar som si vzala aj do cakarne a sla som s nim az ku lietadlu ,,, ked sme nastupovali do lietadla, vzali mi ho ti chlapi co su pri schodoch , ale musela som im ho rozlozit ..oni to dali predpokladam k batozine ..a potom sme si ho nasli na pase s kuframi ...uplna pohodicka 🙂 obe casti boli zvlast, ale obe oznacili, takze sme to nemali ani zviazane ani nic ...
Ahojte,zvazujem kupu tohto kocika,ale zaujimalo by ma co znamena ze 2 polohy v protismere??to akoze sa neda dat do sedu tak aby bol maly otoceny tvarou ku mne,ci ako je to vlastne????prosim napiste mi vysvetlivky ako pre debilka,dakujem 😀
@fiflenka v podstate tak - v smere jazdy je to lah polosed a sed, smerom k mame je to polosed a lah. nejde dať do kolmeho sedu
@jerryjanka :( a fakt to nejde?? 😝 mna by len zaujimalo preco to takto hlupo vymysleli......a ty si s kocikom spokojna??ake velke/stare mas dietatko co v nom vozis??a ozaj tak velmi hrka???
no ja som ho minuly tyžden už predala, lebo ani jedna z mojich už v kočiku nespava, a na dlhe prechazdky mam klasicky šporťak, a na kratke presuny - nemocnica obchod mam obyčajny zapp, hrka dosť ale to hrkaju takmer všetky golfače je to kvoli tomu že maju male plastove kolieska, - a to kvoli vahe zasa, lebo nafukovacie su ťažke. a golfač musi byť lahky, ale tak na to si zvykneš, moje deti pri tom hrkani na zamkovej dlažbe zaspavali 😀 inak novy zapp čo sa predava - teda zapp xtra už sa da aj sedačka zložiť s kočikom tak ju netreba do auta odpajať zvlašť, čo je super, ale zasa aj ta cena no, ja som teraz ten xtra predala za 89 eur 😉
@katrenka111 a tych stvorkolesovych viem, ze su urcene pre americky trh..ale daju sa zohnat aj u nas,videla som na minibazari..Ale hentie farby su uz dlhsie na trhu,nie su z tohto roka..A ci su aj pre 2-3rocne?no podla toho ake je velke dieta..Moj ma pomaly 2 roky a spava mi v nom vo fusaku a v zimnom oblecku a je to ok,zmesti sa 🙂 a spava tam dlho a sladko,ze sa mi nechce ani zobudit 🙂)
@macko_usko222 hej ale ťažko ich zohnat u nas....
@katrenka111 ano..sem-tam som ich videla aj na shopoch slovenskych /ten biely ale trojkolesovy/..ale nie ten vibskov ci ako sa to vola-to je starsi rocnik aj 3 roky dozadu.Na http://www.quinny.nl/nl-nl/ mali donedavna aj potahy,ktore sa dali kupit zvlast/este min.rok som pozerala/.A teraz kukam,ze to uz zmizlo..skoda.
Ahojte. Prosím nevie mi niekto porodiť kde by som zohnala nánožník na Quinny Zapp Xtra.Ďakujem 🙂
@silvinka58 ahoj,mam presny strih,usila som ich uz viac
A aká by bola cena nánožníka a ak by sa dalo aj podložku do kočíka ?
Vedeli by ste mi poradit , potrebujem kocik pre 4 mesacne babo, velmi lahky , lebo byvame na 4 bez vytahu, skladny, byvame v meste takze netreba moc na teren, velmi lahko ovladatelny( v druhej ruke pes) ale tak nech sa nerozbie , ked za domom, kde chodim vencit je strk a klasicke BA obrubniky... tak ci je quinny vhodny pre nas ??? Popripade ci mi viete doporucit iny ???
Ahojte babuľky, hľadám ľahký kočík do auta a na leto, na dovolenku. Quinny som mala vybratý ešte keď som nebola tehotná 🙂 ale chcem sa spýtať, kde ste ho kupovali? Len z netu, alebo je niekde okres TT, NR alebo BA aj kamenný obchod? A ešte sa chcem spýtať aký je rozdiel medzi Quinny zapp xtra 2012, 2013 a 2014. Ďakujem vám za rady.
@janka196 ahoj, ako si rozobrala quinny zapp ?
@silvinka58 dobry den,len teraz som si vsimla otazku ,nanoznik stoji 25€,podlozka 17€
Ženy prosím, aký je rozdiel v Zappe xtra 2013 a 2014?

@christi ahoj, leteli sme s ním na dovolenku, označili mám oba časti a pri vstupe do lietadla som im Ho rozložila . Dostala som Ho neposkodeny späť;)