Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
díky, už som to spravil
Zienky, na quinny zapp sa da kupit polohovatelna cast?
ahojte, prosim vás kupirt quinny zapp pre trojrocne dieta na vylet a len prilezitostne ?
ahojte babenky. prosim poradte 🙂 chcela by som kupit kocik Quinny Zapp, ale neviem co je rozdiel medzy 2013 a 2014.a rozdiel medzyquinny zapp a quinny zapp 2 ??? dakujem 🙂
My sme si objednali Quinny zapp xtra 2 2014 a rozdiel je v tom, že pri dvojke sa dá poskladať aj vanička dokopy s konštrukciou. Zajtra nám má prísť, tak sa teším a som naň veľmi zvedavá 🙂
@laraaurora ahoj, uz máš kočík doma? Odkiaľ si objednavala?
@dagyna my mame quinny zapp xtra 2014, ale podla mna je pre 3rocne dieta maly. moj syn ma 11mesiacov a je mu tak akurat. neviem si ani predstavit ako sa o rok donho natlaci. Hlavne hlavicka bude asi prevysovat opierku a kedze je tam strieska napevno, tak bude nepouzitelne.
Ahojte baby chcem sa opytat : Je vhodny ten polosed uz aj pre 5,5 m. babo? Velky sporiak mame,ale chcela by som nieco lahsie a spratnejsie . A tento quinny sa mi pozdaval v obchode. Vdaka
Ahojte kúpila som si quinny zapp xtra 2 a chcem sa opýtať ci sa dá poskladana konštrukcia nejak zabezpečiť aby sa pri preprave nerozlozila? Lebo zakaždým ked ho vyberám z kufra tak sa mi rozloží :( dakujem
ahojte chcem sa spýtať takúto vec mám doma zapp xtra a dajú sa vymieňať sedačky z neho a dať na konštrukciu napríklad od buzz? lebo zdá sa to na fotkách podobné a na bazáre som jednu konštrukciu našla len či naň napnem sedačku zo zappu...Neviete mi niektorá povedať, prípadne poradiť ako by som zistila a kde...ďakujem
@dagyna ahoj, ja som s quinny zapp extra maximalne spokojna. Pouzivame ho od cca 6mesiacov, vtedy mi tam vedel vyspat aj 3hodiny, co v postielke nehrozilo. Syn ma teraz 26mesiacov a v pohode sa tam zmesti.
Ahojte baby ,idem predavat zapp xtra 2 r.2014 . Mne sa paci velmi nemam ziadne negativne skusenosti len moj manzel je dlhan a on s nim odmieta jazdit ☹ Tak idem na golfac co ma polohovatelnu rukavat. Ak to sem nepatri vymazte. Packo
@laraaurora Ahoj, mozem sa opytat na kocik? ako si spokojna?
e_e_e Sklamanie obrovské :( nestabilný a keď som si pozrela napr. Bugaboo Bee co sa skladá jedným klikom, tak quinny bol v porovnaní s ním veľmi komplikovaný. A ešte zopár drobnosti mi vadilo, povedala som si, celé zle a predala ho, ale niekomu možno vyhovuje, každá máme iné nároky, mňa osobne sklamal...
Baby, aky je prosim rozdiel medzi quinny zapp xtra a quinny zapp xtra2? Ved ja mam pocit, ze su uplne rovnake 😝
baule, prosíííííííííííím, kde kúpim adaptéry na sedačku quinny zapp xtra? kúpila som sedačku od mamičky ale bez adaptérov? dakujem
Dievčatá, budem predávať kočík quinny zapp xtra, čierna farba + adaptéry na autosedačku (vajíčko) + madlo + pláštenku quinny. Potrebujem kočík ešte vyčisiť a nafotiť aktuál. stav.
Ideálny by bol pre mňa osob.odber v rámci BA, aj obhliadnutie stavu, aby nedošlo k nedorozumeniam. Cenu stanovím po celkovom vyčistení kočíka, ak by mal niekto zájem, píšte mi IP.
Pre mňa top kočík - 2smery jazdy, skladný, najľahší športový kočík na trhu, polohovateľný až do ľahu (3polohy).
Cena bude zvýhodnená - keďže má prasknutú výstuž slneč. clony. Bola to výrobná chyba, ale keďže oprava by trvala cca 2mesiace, neriešili sme to. Neuberalo to pri funkčnosti - môžem Vám preposlať maily, v kt. sme to riešili s kocikovo.sk . Ideálne vidieť to naživo, nejde o žiadnu katastrofu, my sme takto fungovali 2roky 😉
@katussska24 mozem sa opytat kolko merias cm? docitala som sa, ze to nie je kocik pre vysoké postavy a toto jedine ma odradza....
@shira_ uz je predaný. No ja som s ním bola max spokOkna nám 170 cm, muž cca 185cm a dobre sa nám kocikovalo. No záujemkyňa co kočík brala nakoniec nie je spokojna, aj ked kočík u nás skúšala. Takze tažko povedať záleží od toho co hľadáš ake mas priority ... Je to nižšie, treba si skúsiť kočík
@katussska24 prave. mam stare perego pliko p3 golfac no keby boli rucky vyssie o 5 cm bolo by mi pohodlnejsie. budem musiet ist pozriet na predajňu... no s dvoma malymi deckami na predajni je skvelo😄😄😄 stale mam velikansku dilemu. ci si nechat terénny sportak a ktomu kupit lahucky golfac alebo sportak predat a kupit nieco medzi sportakom a golfacom 😝 a nechcem kupit zle aby som nelutovala ze idem z lepsej varianty do horsej...
@shira_ ak sa bojíš výšky skús ešte baby jogger city mimo gt. Mne zapp maximálne vyhovoval teraz pri druhom chcem ísť do orbitu - trochu sa bojím práve veľkosti... Ak nebude vyhovovať tak potom práve ten baby jogger kedže k obom sa sa pripevniť skate Na rozdiel od zappa. Na hlboké kocikovanie mam inglesinu ale ta na presuny autom ci MHD nie je 😄

@lenka2112 To fáááákt? Tam som kupovala celú výbavičku vrátane kočíku, vtedy tam v lete quinny nemali, super, parááda, to sa teším. V sobotu tam nabehnem teda a dúfam, že ho tam budú mať 🙂 Ďakujééééém za radu !!! 🙂 pekný deň