icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

anailuj
10. apr 2014

@lenka2112 To fáááákt? Tam som kupovala celú výbavičku vrátane kočíku, vtedy tam v lete quinny nemali, super, parááda, to sa teším. V sobotu tam nabehnem teda a dúfam, že ho tam budú mať 🙂 Ďakujééééém za radu !!! 🙂 pekný deň

janka196
14. apr 2014

@luck1 ahoj v strede kontrukcie mas take zapadky oznacene cislami od 1-4 tieto vytiahnes su to take tycky a cela ta latkova konstrukcia sa ti oddeli od tej kovovej. hadam som to rozumne vysvetlila je jednoduche

luck1
14. apr 2014

díky, už som to spravil

nedockava4
13. máj 2014

Zienky, na quinny zapp sa da kupit polohovatelna cast?

atuska24
29. máj 2014

@zuzu205 Ahoj,prosim ta zohnala si ten 4-kolesovy quinny xtra?Viem ze je to 2,5 roka stara tema,no kociky sa predavaju a kupuju vzdy 😀 diky 😀 🙂

zuzu205
29. máj 2014

@atuska24 ahoj nakoniec nie lebo bol dostupny vtedy iba z usa a nejako sa mi do toho nechcelo vyslo by to velmi vela......teraz to uz nejako nesledujem tak neviem

dagyna
16. jún 2014

ahojte, prosim vás kupirt quinny zapp pre trojrocne dieta na vylet a len prilezitostne ?

livia211
22. jún 2014

ahojte babenky. prosim poradte 🙂 chcela by som kupit kocik Quinny Zapp, ale neviem co je rozdiel medzy 2013 a 2014.a rozdiel medzyquinny zapp a quinny zapp 2 ??? dakujem 🙂

mariana1
1. júl 2014

@atuska24 ahoj ja som nasla teraz na aliexprese a ponuka mi ho za 98$

laraaurora
1. júl 2014

My sme si objednali Quinny zapp xtra 2 2014 a rozdiel je v tom, že pri dvojke sa dá poskladať aj vanička dokopy s konštrukciou. Zajtra nám má prísť, tak sa teším a som naň veľmi zvedavá 🙂

vanilka2612
9. júl 2014

@laraaurora ahoj, uz máš kočík doma? Odkiaľ si objednavala?

bibadlo
9. júl 2014

@dagyna my mame quinny zapp xtra 2014, ale podla mna je pre 3rocne dieta maly. moj syn ma 11mesiacov a je mu tak akurat. neviem si ani predstavit ako sa o rok donho natlaci. Hlavne hlavicka bude asi prevysovat opierku a kedze je tam strieska napevno, tak bude nepouzitelne.

alakapo
19. júl 2014

Ahojte baby chcem sa opytat : Je vhodny ten polosed uz aj pre 5,5 m. babo? Velky sporiak mame,ale chcela by som nieco lahsie a spratnejsie . A tento quinny sa mi pozdaval v obchode. Vdaka

adka12
27. júl 2014

@bibadlo ahoj prosím ťa máš na tom zappe pogumované kolieska? Nehrkocú? Dakujem

bibadlo
28. júl 2014

@adka12 su pogumovane, nehrkocu.

870511
5. aug 2014

Ahojte kúpila som si quinny zapp xtra 2 a chcem sa opýtať ci sa dá poskladana konštrukcia nejak zabezpečiť aby sa pri preprave nerozlozila? Lebo zakaždým ked ho vyberám z kufra tak sa mi rozloží :( dakujem

gabinap12
27. sep 2014

ahojte chcem sa spýtať takúto vec mám doma zapp xtra a dajú sa vymieňať sedačky z neho a dať na konštrukciu napríklad od buzz? lebo zdá sa to na fotkách podobné a na bazáre som jednu konštrukciu našla len či naň napnem sedačku zo zappu...Neviete mi niektorá povedať, prípadne poradiť ako by som zistila a kde...ďakujem

luciacv
10. okt 2014

@870511 ahoj, my sme síce mali staršiu verziu, z roku 2012, ale ak sme ho pri skladani riadne zaklapli, tak držalvcelku až kým sme nestlačili tie bočné poistky.

bubioli
10. okt 2014

@dagyna ahoj, ja som s quinny zapp extra maximalne spokojna. Pouzivame ho od cca 6mesiacov, vtedy mi tam vedel vyspat aj 3hodiny, co v postielke nehrozilo. Syn ma teraz 26mesiacov a v pohode sa tam zmesti.

alakapo
14. okt 2014

Ahojte baby ,idem predavat zapp xtra 2 r.2014 . Mne sa paci velmi nemam ziadne negativne skusenosti len moj manzel je dlhan a on s nim odmieta jazdit ☹ Tak idem na golfac co ma polohovatelnu rukavat. Ak to sem nepatri vymazte. Packo

e_e_e
2. nov 2014

@laraaurora Ahoj, mozem sa opytat na kocik? ako si spokojna?

laraaurora
2. nov 2014

e_e_e Sklamanie obrovské :( nestabilný a keď som si pozrela napr. Bugaboo Bee co sa skladá jedným klikom, tak quinny bol v porovnaní s ním veľmi komplikovaný. A ešte zopár drobnosti mi vadilo, povedala som si, celé zle a predala ho, ale niekomu možno vyhovuje, každá máme iné nároky, mňa osobne sklamal...

hrustik1
16. nov 2014

Baby, aky je prosim rozdiel medzi quinny zapp xtra a quinny zapp xtra2? Ved ja mam pocit, ze su uplne rovnake 😝

kiwi82
24. nov 2014

baule, prosíííííííííííím, kde kúpim adaptéry na sedačku quinny zapp xtra? kúpila som sedačku od mamičky ale bez adaptérov? dakujem

katussska24
22. jan 2015

Dievčatá, budem predávať kočík quinny zapp xtra, čierna farba + adaptéry na autosedačku (vajíčko) + madlo + pláštenku quinny. Potrebujem kočík ešte vyčisiť a nafotiť aktuál. stav.

Ideálny by bol pre mňa osob.odber v rámci BA, aj obhliadnutie stavu, aby nedošlo k nedorozumeniam. Cenu stanovím po celkovom vyčistení kočíka, ak by mal niekto zájem, píšte mi IP.

Pre mňa top kočík - 2smery jazdy, skladný, najľahší športový kočík na trhu, polohovateľný až do ľahu (3polohy).
Cena bude zvýhodnená - keďže má prasknutú výstuž slneč. clony. Bola to výrobná chyba, ale keďže oprava by trvala cca 2mesiace, neriešili sme to. Neuberalo to pri funkčnosti - môžem Vám preposlať maily, v kt. sme to riešili s kocikovo.sk . Ideálne vidieť to naživo, nejde o žiadnu katastrofu, my sme takto fungovali 2roky 😉

katussska24
26. jan 2015

Takže pridávam foto, je na predaj, ideálne vidieťnaživo 😉
V CENE:
+adaptery na autosedačku
+pláštenka
+ podsedák šitý na mieru
+ košík
+ návleky na pásy (nepoužívané)
+madlo

shira_
5. apr 2015

@katussska24 mozem sa opytat kolko merias cm? docitala som sa, ze to nie je kocik pre vysoké postavy a toto jedine ma odradza....

katussska24
5. apr 2015

@shira_ uz je predaný. No ja som s ním bola max spokOkna nám 170 cm, muž cca 185cm a dobre sa nám kocikovalo. No záujemkyňa co kočík brala nakoniec nie je spokojna, aj ked kočík u nás skúšala. Takze tažko povedať záleží od toho co hľadáš ake mas priority ... Je to nižšie, treba si skúsiť kočík

shira_
5. apr 2015

@katussska24 prave. mam stare perego pliko p3 golfac no keby boli rucky vyssie o 5 cm bolo by mi pohodlnejsie. budem musiet ist pozriet na predajňu... no s dvoma malymi deckami na predajni je skvelo😄😄😄 stale mam velikansku dilemu. ci si nechat terénny sportak a ktomu kupit lahucky golfac alebo sportak predat a kupit nieco medzi sportakom a golfacom 😝 a nechcem kupit zle aby som nelutovala ze idem z lepsej varianty do horsej...

katussska24
6. apr 2015

@shira_ ak sa bojíš výšky skús ešte baby jogger city mimo gt. Mne zapp maximálne vyhovoval teraz pri druhom chcem ísť do orbitu - trochu sa bojím práve veľkosti... Ak nebude vyhovovať tak potom práve ten baby jogger kedže k obom sa sa pripevniť skate Na rozdiel od zappa. Na hlboké kocikovanie mam inglesinu ale ta na presuny autom ci MHD nie je 😄