icon

Kočík Quinny Zapp Xtra

miracle
18. júl 2010

Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...

Ma byt dostupny koncom jula.

adri2211
23. jún 2011

ta limitovana ed. sa da este kupit

adri2211
23. jún 2011

@bebel
@katy1979 ta limitovana ed. sa este da kupit...

bebel
23. jún 2011

@adri2211 nedovezú ju cez oficiálneho dovozcu Quinny-mne ju 1 známa zabezpečila objednávkou ešte dávno pred avízovaným uvedením na trh od českého exkluzívneho dovozcu, ale už bohužiaľ viac nie sú schopní dodať na SR.....ani 1 ks. 😎 Tá čierna verzia je k dispo, ale táto farebná nie.
Ja som ho mala objednané ešte v zime. 😝 A čakala som naň 4 mesiace.

bebel
23. jún 2011
bebel
26. jún 2011

fyi aj tu je čierny a je k nemu info, že posledný k dispo a viac nebude v kočíkovom obchode http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11724891&tab=1

mamuli
28. jún 2011

@dosa
@bihan
Dakujem dievčatá, nakoniec som skočila do obchodu aj s malým - nasáčkovala som ho do Zaapíka a páčilo sa mu, ešte je v ňom trocha stratený, ale od 5 mesiacov myslím, že bude v pohode. Zatiaľ podvozok ponosíme so sedačkou maxi-cosi. Tak sme ho kúpili - ten modrý elektric blue - so zelenou vložkou od pinkie.cz je mňam. 🙂 🙂 🙂 Prajeme všetko dobré. 🙂

jerryjanka
28. jún 2011

my mame červeny a momentalne vložku nepouživam inak mam bielo čierno oranžovu - vratane tašky a druhu mam origoš zo speeda oranžovu

ironka
28. jún 2011

baby my jazdíme s quinny zapp extra už dva týždne - je bohovský, nemá chybu, sme maximálne spokojný. Máme 10 mesiacov, aj keď sa snažíme spať doma, niekedy máme pri presunoch potrebu zdriemnuť si, takže výborný kočík pre takto staré deti. Je to proste môj favorit. Malý nechcel byť vo veľkom športiaku, jačal ako divý, iba v manduce som ho nosila a kočík tlačila pred sebou. Ale tento sa mu páči. Asi sa v ňom fakt cíti dobre, zdá sa, že je mu tam pohodlne - hlavne druhú polohu si obľúbil - ani sed, ani ľah - proste je tam vykvasený. Okrem toho je tento kúsok poriadna imidžovka- nádhera, máme červený 🙂 😉 😀 😀 😀 😀 😀

jerryjanka
28. jún 2011

@ironka červeny je naj naj naj 😵 aj my ho milujeme

ironka
29. jún 2011

jerryjanka to čo za vložku spomínaš??? To je na vystuženie chrbátika? Alebo čo to je?

jerryjanka
29. jún 2011

@ironka no v podstate ano - aj ked vystužena moc nie je ani s vložkou - hlavne som to použivala ked sa mi zdala zima aby ju od chrbatika neofuklo

erytrea
29. jún 2011

ahojte aj my mame zapp xtra a sme spokojníííííí, maly sa v nom vyvaluje presne ako pise ironka uplny veget a este k tomu aj vsetko vidi kedze z boku su take akoby mini okienka 🙂 a este k tomu aj perfisne vyzera 😀

ironka
29. jún 2011

jerryjanka a kde kúpim tú vložku? Dá sa jazdiť s Quinnym aj v zime? Máme fusak emitex je super, ale rozmýšľam aj nad originál quinny, len sa bojím, či nebude horší. Nemáte skúsenosť aký fusak tam najlepšie sedí?

jerryjanka
29. jún 2011

no idealny fusak je s našitým sedlom ale ja mam len dva original quinny čo sa tyka jazdenia v zime - tak ano dá sa ale len ked nie je sneh- tie kolieska v snehu nemajú šancu

dara29
3. júl 2011

Kočky hodí sa do tohto kočíka podloža s bočnicami alebo lepšie bez bočníc? Uvítam aj foto ak budete mať. Dakujem

zajo79
3. júl 2011

@jerryjanka ake su fusaky quinny? maju L sed, alebo nie? tiez chcem jeden do zappu xtra

jerryjanka
3. júl 2011

@dara29 kludne aj s bočnicami ja mam staru verziu s originalnou podložkou a tam je to ako piškotka

@zajo79 nie quinny su bez L sedu, len maxi cosi maly fusak do autosedačky ma L ale quinny nie

dara29
4. júl 2011

@jerryjanka A quinny robí aj teraz originál podložky? Nič nemôžem nájsť. Prosím Ťa a originál fusak, ktorý by sa hodil do zapp xtra je ako dlhý? Alebo ked nemá l sed nie je vhodný pre väčšie deti?

jerryjanka
4. júl 2011

@dara29 robí ale su uplne iné tie podložky skôr pre menšie deti tak do roka možno,
čo sa tyka fusaku tak ano tie su pre väčšie deti, ale ako je to dlhe netušim, ja budem v zime použivať speediho, zappa mam na jar, leto , jesen

dara29
4. júl 2011

@jerryjanka A si zo zapkom spokojná alebo máš k nemu výhrady? Hrkoce ako hovoria niektoré maminy?

zuzikkaa
4. júl 2011

@zajo79 ...co pisali baby nedavno-- aha, musela som sa spytat kamosky, lebo ma to nevedelo napadnut. bol to joolz - http://www.maderna.sk/images/catalog-fullsize/j...
a L sed ma vsity aj fusak micralite - http://www.baby-eshop.cz/imgs/babyeshop/product...

zajo79
4. júl 2011

@zuzikkaa dik... no v tom pripade bude dobry bugaboo fusak

jerryjanka
4. júl 2011

@dara29 ku každemu kočiku mam vyhrady aj k zappovi, ano hrkoce ale len na nerovnostiach ako je zamkova dlažba alebo rozbity chodník, na ceste a tak ide tichučko, inak je to fajn golfáč fakt.

ironka
5. júl 2011

Pripájam sa k jerryjanke, hrkoce tak v pohode, ako golfáč, neviem hádam žiadny nejde tichučko po nerovnostiach. To by musel mať nafukovacie kolesá. A taký nepoznám. Ja som brutáááálne spokojná dievčence. Malý je v ňom fakt vykvasený - furt mi tam zaspí, čo mu je tak dobre 🙂)))) V šporťáku veľkom ani bohovi spať. Tam mu asi nie je tak príjemne ako v quinny, pretože ten nepevný chrbátik je fakt pohodlná hojdačka 🙂)))))

ironka
5. júl 2011

Ešte mi poraďte mám predať fusak zimný od Emitexu a kúpiť niečo iné??? Máte niektorá emitex ku quinny?

ironka
5. júl 2011

Ešte niečo: dáte mi niektorá link na tú podložku na vystuženie?

jerryjanka
5. júl 2011

@ironka
tu je napriklad ona ma velmi pekne
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=11572008&tab=5
ale moc na vystuženie to nie je skôr tak na vypolstrovanie.

jerryjanka
5. júl 2011

baby poradte - aku tašku použivate na kočík? ja mam taku šitú ale chcela by som červenu lebo ta šita je taka bielo čierna a červena by viac pasovala k mojmu miláčkovi rebel red 😀

kilian
5. júl 2011

niekto sa pytal,ze ci sa da kupit ten zapp xtra ten farebny limitovany.v rakusku je este na predaj. 🙂

bihan
5. júl 2011

@jerryjanka ja mám takúto... môžem ti ju predať, vôbec ju nepoužívam 😅 http://www.amazon.fr/gp/product/B001T9ND0A/ref=...