Kočík Quinny Zapp Xtra
Pri hladani x-teho kociara, ktory nevyhnutne potrebujem ( 😀 ) som narazila na Novy Zapp Xtra, polohovatelny s otocnou sedackou.
http://www.littleamigos.co.uk/p-3481-quinny-zap...
Ma byt dostupny koncom jula.
tak máte pravdu nie je v tej ružovej...Tie fotky boli robené na slniečku tak sa mi to skreslilo do ružova...Tak teda akú farbu by ste mi odporúčali pre slečnu...???červenú nechcem mám PP červený... 😉 😉
noooo, da, coby nie, ale vynesies ho aj s malou na palube... ja som tak vynasala 12 kg synatora... a ja odporucam cervenu, mala som ju pre chlapca a kupila by som ju aj pre dievca, lebo ja cervenu mooooozem 🙂
ahojte, chcem sa opýtať, či mal niekto cestovný obal-tašku na zappa a či sa do tohto obalu nezmezstí aj zapp xtra zložený. Chystáme sa na dovču (asi letecky), rada by som zabalila kočík do obalu aby sa napoškodila na letisku. Ak poznáte aj nejakú inúmožnosť, do čo čoho sa zmestí, tak mi prosím napíšte🙂 Díky
@lara75 - do tasky sa nezmeti cely, len konstrukcia kocika... sedacka sa neda zlozit a je dost velka... zapp xtra podla mna nie je dobra volba do lietadla, kedze sa sklada na dve casti, ale mozno by sa dal prepravit keby si ho zabalila do potravinovej folie, alebo takej tej bublinkovej...
@dosa díky za odpoveď, dala si mi nápad, poprosím moju mamu, aby mi ušila na kočík obal, zvonka z nejakej šušťákoviny a znútra z tej bublinkovej fólie na dlhý zips, aj to čosi ochráni. Teraz napríklad ľutujem, že nemám zappa, ale xtru, ale zas keď mi dcérka zaspí na letisku bude lepšie v xtra s polohovaním 😉
ahojte maminky, chcem sa spytat, jazdili ste so zappom aj v zime? tiez rozmyslame nad quinny zapp xtra, len neviem ako cez zimu 😕 ked nema nanoznik...ako ste to riesili?
ani tak nejde o nanožnik či fusak skôr o to že v snehu budu mať kolieska problém, ja budem jazdiť kym nenapadne sneh... 😉
@jerryjanka - tak to je pravda, ale na to sa @lucincek nepytala, tak ma to nenapadlo 😵 ale ja som chodila aj v zime, no u nas je podstatne menej snehu ako mozno u vas, a aj to je odhrnute. ale presla som aj po uslapanom snehu na chodnikoch... akurat cerstvo napadany by bol asi problem...
dakujem baby, jasne ze do snehu vytiahnem brio 😀 alebo sanky 😀 a aky fusak by tam pasoval? mate nejake tipy?
@lucincek - sadne hociaky, ja som pouzivala original quinny, ten bol tensi a eisbarchen, ten je taky hruby. ale uplne idealne by sadol fusak s nasitym L sedom, lebo tie rovne sa tam kus krcia... ale da sa to prezit... aj som mala raz jeden vykukany, a nemozem si spomenut, ako sa volal. ked na to pridem, napisem 😅
@domigb a co z limitovanej kolekcie?
http://www.srovnanicen.cz/q/Quinny Zapp Xtra Q-...
videla som nazivo aj taky s farebnymi gulickami a ten vyzeral dobre ale neviem ho akosi najst
ten čierny s farebnym som aj videla naživo, a vyzera super.
@lucincek - aha, musela som sa spytat kamosky, lebo ma to nevedelo napadnut. bol to joolz - http://www.maderna.sk/images/catalog-fullsize/j...
a L sed ma vsity aj fusak micralite - http://www.baby-eshop.cz/imgs/babyeshop/product...
Tak aj my už máme zapp extra rebel red - nádhera. Je úžasný a hlavne vhodný aj pre menšie detičky. Ja mám takmer 10 mesačné dieťa, ale je to dokonalosť. Okrem toho som hľadala niečo kde mi netreba žiadne slnečníky, ktoré mi idú na nervy. Strieška je super, polohovanie, otáčanie vaničky, dizajn neskutočný!!!! Mohli tam vymyslieť iné kolieska, po dlažbe to trochu hŕka, ale po normálnom chodníku ide potichučky. Neviem ale to je problém asi všetkých golfáčov.
Aj my by sme chceli kúpiť quinny zaap xtra - modrý, pre chlapčeka - dnes sme ho boli pozrieť v predajni, ale ma prekvapilo, že nemá vôbec vystužený chrbátik, myslela som, že tam bude nejaká výstuž - myslíte, že je to pohodlné a zdravé na chrbátik dieťatka, ked v ňom bude spinkať? Nie je to príliš labilné? A to, že xtra má polohovanie nožičiek čo sa tu niekde spomína, čo tým bolo myslené? Dakujem za odpovede.
@mamuli myslim si ze v tomto kociku absolutne ta vystuz na chrbatik nechyba, pretoze nie je robena ta opierka chrbta rovno, ale do obluka, tym padom v nom dieta lezi ako v hacke 😉 a ze ma polohovacie nozicky, co ti na tom nie je jasne? idu polohovat nozicky, da sa zdvihnut opierka na nozicky... niektore kociky to maju, niektore nie...

A ešte mám nejakú otázku baby...Je ozaj taký lahký,že ponesiem v pohode v jednej ruke dieťa a v druhej kočík???Vozíte v nom niekto aj štvormesačné dieťa???Je vhodný na dlhšie prechádzky???Lebo ja mám PP skate..Som s ním celkom spokojná až na to,že bývam na sídlisku a denno-denne tlačím kočík do vysokého kopca a tam už je tých 15 kíl čo kočík má cítiť....Takže možem zappíka používať aj z kopca aj do kopca???Pýtam sa jak trúba ja viem.... 😖 😖 😖