icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

milankovazuzana
3. jún 2013

@mikolajova.zuzana Héééj? Ona najprv chcela môj 😀 😀 😀

milankovazuzana
4. jún 2013

@mikolajova.zuzana no nech Zuzi kúpiš už čokoľvek, nič lepšie pre väčšie detičky nieje a to je fakt...Ja som nechcela pre Miška buggy, jednoducho sa mi nepáčia výzorovo ani funkčne, lebo všetko je to v buggy len tak, aby bolo-spinkanie a tak a páčia sa mi koče, v ktorých dobre vypadajú bábušká malinkaté ale i veľké 3-4 ročné mimča a môžu využívať všetky jeho funkcie naplno.Ani v Stokke ani v Orbite niesú natlačené, podložky na nožičky sa polohujú, a je to veľmi veľa, čo sa dá spomenúť.

mikolajova.zuzana
4. jún 2013

@milankovazuzana chej Zuzanka viem, preto neponahlam, aj ked pozeram nejake ine tak vsade najdem nieco, co mi zo stokke alebo orbitu chyba... 😀 zatial sa vytesujem, a myslim ze este aj dlho budem, a cestu zvladneme aj s orbitom, ved ideme len na Slovensku, tak netreba vela balit, vsade sa da kupit :D

lentila.g
4. jún 2013

Zuzka 1,2 ja som za posledné 2 dni bolo vonku len s bee narýchlo s autosedackou nakliknutou a v porovnani s orbitom som mala pocit ze uz maly kocik ani nechcem držať v ruke 🙂
Čím viac sa priklanam k názoru ze čím väčšie dieťa tým väčší kocik🙂) a jasne ze ale bugace s kočíkom sa nedajú porovnať
Ináč foto nepremoknutej strechy orbitu v riadnom daždi

milankovazuzana
4. jún 2013

@lentila.g No presne si to vystihla, Gabika.Strecha je naj, naj, aj my sme zaťahovali, lialo, ale ani kvapka neprešla 🙂

mikolajova.zuzana
5. jún 2013

@lentila.g no to je super nepremokava, snad je taka aj po vyprani :D jedine ze nastriekam impregnacnym :D
no ja ho sice mam v bazari, ale nemyslim ze sa nejako rychlo preda :D takze verim ze este dlho i ho uzijem :D ma svoje velke plusy :D a odkedy mam konstrukciu funkcnu, tak mala sa len vozit chce :D co mna velmi tesi :D

lentila.g
5. jún 2013

@mikolajova.zuzana ja sa tiez vytešujem ze starší este chce pospať v kočiku ..

milankovazuzana
5. jún 2013

@mikolajova.zuzana Zuzi, po vypratí už tak nebudú okato stáť kvapky, ale neprepustí ani jednu.Bude na omak mokrá, ale nebude dovnútra premokať tak, že bude vo vnútri bábo mokré, my máme cca 5x opratú striešku a podržťí dosť veľký dážď, ale samozrejme to nieje pláštenka...

lentila.g
6. jún 2013

Takto bude aj náš na paliciach🙂) juchú..nech uz to je

milankovazuzana
6. jún 2013

@lentila.g áno, videla som ho i ja fb a spomenula som si na teba, Gabika.Inak tá sedačka nemá chybu. 🙂

lentila.g
6. jún 2013

@milankovazuzana fakt ze krása..ak raz bude 3-je tak určite nakomplet orbit

mikolajova.zuzana
8. jún 2013

kocky dnes sme si vychutnali prechadzku na Strbskom plese s orbitikom, zial nejako som zabudla fotit, ale pekne sme si aj pospinkali a hoci nas na konci stihol aj dazd, ale pekne sme si to uzili 😀 😀 😀

milankovazuzana
8. jún 2013

@mikolajova.zuzana super, závidím 🙂

sonicka27
23. jún 2013

Ahojte, neviete dokedy je v brendone orbit v akcií? A aké farby majú ich skladom? Ďakujem🙂

milankovazuzana
23. jún 2013

@sonicka27 ahoj, nevieme, skôr to vypadá, že ich vypredávajú zo sortimentu...asi im nejdú.Farby sú 3 a všetky majú skladom, inak by tam nefigurovali, taký majú e-shop.

sonicka27
23. jún 2013

@milankovazuzana ahoj, vsak to, nie je tam písané, ci sú skladom...a keďže nie som z Ba tak sa tam nechcem prehnat...už som im aj písala, no zatiaľ žiadna odpoved...Ďakujem🙂

milankovazuzana
23. jún 2013

@sonicka27 u nich e-shop funguje tak, že čo majú v ponuke, majú aj skladom, keby niečo nemali, tak by to tam nebolo, už to mám overené.Z brendonu čakaj info do 2 dní.

sonicka27
23. jún 2013

@milankovazuzana Ďakujem za radu, by som ho aj objednala, no radšej ho ešte chcem vidieť nazivo🙂...dúfam, že nesklame, lebo chcem predať všetko co mám doma a kúpiť orbit...a skejtik, no ten ešte neviem, kde zoženiem..

milankovazuzana
23. jún 2013

@sonicka27 určite si ho treba pozrieť, lebo to nieje kočiarik pre masy, je silne špecifický, nie každému vyhovuje...Skejtík-USA, Dubaj...

sonicka27
23. jún 2013

@milankovazuzana viem ja ten kočík sledujem už skoro tri roky, no je najvyšší cas ho kúpiť, aby som mala v ňom ešte koho voziť....ten skejtik bude asi problém, no uvidíme..

sasenkah
23. jún 2013

@sonicka27 ja mám skejtik z UK. Je to bomba 🙂. 100xlepsi ako mám na bugaboo.

milankovazuzana
23. jún 2013

@sasenkah A 100xlepší ako Stokke, lebo je naboku, skrátka paráda

sonicka27
23. jún 2013

@sasenkah
@milankovazuzana no super aj ja chcem...len ja som antitalent na objednavanie zo zahraničia:( a ešte sa chcem spýtať, tie rúčky sú napevno alebo sa knisu...lebo to mi vadilo na bgb cam, že najskôr išla rucka až potom kočík.

sasenkah
23. jún 2013

@sonicka27 rucky sú pevne a dajú sa výškovo nastavovať. Nic sa neknise, všetko drží 🙂

lentila.g
23. jún 2013

@sonicka27 skejt uz aj na SR dostať
Aj Čr ho má

milankovazuzana
23. jún 2013

@lentila.g áno?fíha

ifkael
30. jún 2013

na ciernej konstrukcii sa da niekde v EU kupit?

ifkael
30. jún 2013

a nikde nevidim, zeby sa dala dokupit autosedacka... ? to co?

milankovazuzana
30. jún 2013

@ifkael Sedačka v USA, Dubaj...

kiakocikovsvet
30. jún 2013

@ifkael autosedačku si môžte dokúpiť od značky maxi cosi, cybex