Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@ejka0812 presne nad tym som uvazovala aj ja, ci sa da vanicka upevnit v aute, vnutri vanicky je bezpecnostny pas, neskusali sme to este, ale urcite nie je na to urcena, takze by som to neriskovala. autosedacka len usa, ale cena nie je zla, len to postovne.... myslim ze sa to na tych par mesiacov neoplati.
nedala by som za nich ani 50Eur, nech sa na mna nikto nehneva 😀
@biancal a ja aj mamicky s vybornym vkusom pre luxusny a uzasny kociarik bezpecny a pohodlny pre mimco aj mamicku veru dala...pretoze nic pohodlnejsie pre babatka ako tato vanicka a autosedacka hadam ani neexistuje.A to nehovorim len ja,ale svetove studia..ale kazdy mame svoj vkus a predstavu o kociku a bezpecnosti a pohodlnosti a kazdy ma pravo na svoj nazor.Je to naozaj celebritny kociarik urceny nie pre kazdeho 😉
@ejka0812 prave to 🙂 ze vacsina mamiciek sa tu hra na celebrity, ked si kupi taky kocik za xy Eur tak je celebrita 😀 ja mam kocik na uplne iny styl ako tieto a pre moju malu je maximalne pohodlny 🙂 co pozeram fotky toho Orbitu, tam je viac tych tyci a kovov ako samotneho priestoru pre babo 🙂 ja mam jeden kocik, ktory mi maximalne vyhovuje, nepotrebujem 20 kocikov, nemam ich ani kde skladovat, a peniazky radsej investujem do niecoho ineho 🙂 predsa je to len kocik na 3 roky 🙂
@biancal nemyslím si, že si mamičky kupujú tento kočík, pretože sa chcú hrať na celebrity, ja som dlho dlho vyberala kočík a som rada, že som našla práve orbit, ktorý je jedinečný svojím vzhľadom, to je fakt,, ale hlavne je má všetko čo som chcela, dobre sa skladá, poskladaný zaberá málo miesta, je ľahučký málo cez 11kg, taška pod kočíkom je veľká, zmestí sa tam fúra vecí, vzadu ventilácie, otočná sedačka, odkladacie priestory, vyrobený z kvalitných nezávadných materiálov, atď, mohli by sme pokračova´t. Ja som že MAX max max spokojná 😉 Lepší som si nemohla vybrať, pre mňa že najsvetovejší kočík 😀
moj ma tiez 11kg, tiez sa lahklo sklada, ma obrovsky podvozok /kde som minule niesla karton mlieka a dve igelitky/, nema otacacie kolesa cize nemam problem v ziadnom terene, ci uz na rozbitych chodnikoch, obrubnikoch, snehu atd, hlavne priestor pre malu je obrovsky, ci uz vanicka alebo sportova cast 🙂 az na to ze nestal 1100Eur 🙂
@maya.h
@biancal kludne sa uspokojte s vasim kocikom ked mate pocit ze vyhovuje vam aj miminku.To je ako s autom,niekto sa uspokoji s favoritom a niekto musi mat BMW...a tak si uzivajte svoj.Pretoze Orbit splna tie najprisnejsie limity pre babatko a svetove laboratoria by ste tazko presviedcala aky mate vy nezavadny kociarik.Orbitik ma vsetko, nezavadnost,pohodlnost,otacanie okolo osi co nema ziadny kociar na svete,mozte komunikovat s babatkom,schovat ho celebritnou strieskou s UV filtrom ked spinka,nepotrebujete slnecnik,zabudovany pultik,drziak na flasu,prebalovaciu tasku,boxy na nakup a kraaasu 🙂
@biancal ako...kupila si polsku haraburdu...ked budes potrebovat dat nan sportovu sedacku.. pri kocikovani sa narobis. lebo tie velke kolesa sa neotacaju, o defektoch budes vediet asi casom svoje.... skladnost do maleho auta- pomlcim. sportova sedacka s rovnym sedom-nic horsie nieje.
inteligencia je o tom, ze ak sa mi nieco nepaci, tak nechodim rypat a vypisovat do tem- ze ten a ten kocik sa mi nepaci... kazdeho vec co si kupi ...ale ako Ty na nas, tak my na Teba.
dcera sa Ti narodila skor...clovek by si myslel, ze taky clovek ma trocha pokory pred zivotom... a opak je pravdou.
@biancal prepacte, ale myslim, ze nie ste na spravnej teme, tu sa nikto nehada a ani nema tu potrebu, je kazdeho vec aky si kupi kocik a myslim, ze nie je prave inteligentne posudzovat druhych a ich vkus. Jew uplne zbytocne, vam popisovat plusy a minusy tohto kocika, lebo mate svoj, kt. sa vam paci, ale mne napr. nie a vobec nemam potrebu vypisovat a provokovat a zjavne si riesit nejake komplexy. mne sa tento kocik zapacil este ked som ani tehotna nebola a vobec som netusila co je zac. Teraz ho mam doma a je skvely. A k tym karton mlieka zdielam nazor mayi.h. Velke a tazke nakupy riesime spolu s manzelom a autom a to nie sme rozmaznani a ani pohodlni.
a co sa tyka paparazzi clone, tak to ste urcite vyuzivali aj vy, len ste si na striesku museli pripnut so stipcami plienku 😀 , ja to mam integrovane v strieske a ma to taky nazov, ale kludne tomu mozeme pre tych jednoduchsich hovorit aj handricka v strieske 😀 fuuuuha, ale uz zacinam byt hnusna, len nechapem, preco niekto rype do druhych...
Dievčatá, mňa to náhodou celkom baví čítať takéto komentáre 😀 ešte keď som bola tehotná, rozhodnutá pre Xplory, tak som zvykla kuk do Stokke témy,,, že aký hrozný kočík, hrozne malý, škaredý a nestabilný a pod., darmo mamičky čo ho reálne vlastnia hovorili o opaku, ale tie, ktoré majú kamošku a tá má kamošku, ktorej známa ho má, tak z diaľky len predsa najlepšie vie, že aký je 😀
ale nechapem preco rypu, ved mne sa paci moj kocik, vam vas atd. Ale nakoniec je to prijemne rozptylenie v tieto horuce dni.
a ani by ma nenapadlo liezt do tem,kt. ma vraj nezaujimaju, ibaze by som zavidela 😀 a potrebovala sa vyventilovat
ja myslim ze do toho kocika strci aj debnicku piva pre ocinka
...ale uz som asi hnusna... ale nechapem tych ludi.... asi fakt sa potrebuju odventilovat

@dasamo kraasny a mozte tu vanicku pouzit do auta ako autosedacku?Do roka sa chystam na mimco a Orbitiku sa uz asi nevzdam,len nemam vanicku.A aj original autosedacka Orbitik je naj naj na svete,ale kde ju zohnat?