Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@farea nadherny, ta modra je neskutecna, fakt krasa.
@farea nadhera, jezis ja uz se tak tesim 🙂
WAU...slintám za Orbitíkom 🙂
🙂 🙂 🙂
Nech už je ten nový s čiernou konštrukciou 🙂
@milankovazuzana Ahoj, prosím Ťa, keď si čistila Orbitíka, ako si išla na striešku? Tá sa nedá dať dole z tých výstuží? ďakujem 🙂
@maya.h Ahoj, dá, úplne, najprv dáš dole kĺbiky, vytiahneš ich s výstuží.Tie vytiahneš zo striešky a všimni si, že sú zboku očíslované a tiež otvory na kĺboch, takže keď budeš dávať všetko späť, vždy spáruj rovnaké číslo.Takisto k=lbiky sú označené ako ľavý a pravyý.
@milankovazuzana oh, super, už som sa videla ako namáčam vo vani celú striešku 😀 A dá sa dať aj normal v práčke na 30ke alebo radšej ručne?
@maya.h všetko bez problémov do práčky, prať kľudne na 40, ale radšej v géli a bez aviváže.
@milankovazuzana ďakujem 🙂
@maya.h za málo. 🙂
Keby niekto chcel, predavam vanicku orbit G2 moccha aj so hojdacim stojanom, uz sme z nej vyrastli 😅
Ahojky tak konečně jsem se dočkala i já. Je nádherný, prostorný, prostě super. Dodám i foto. Ale zatím první postřehy. Jezdí se s ním trochu méně lehce jako se stokke, ale to je asi o zvyk. Ostatní záležitosti bombáááááá. Pultík malá miluje. Taška jako košík super, prostorný neuvěřitelně, polohování bez sundání sedačky vůbec nekomentuju, to je super a skladnost se stokke ani nerovná. Vejde se vážně i do fiata 500 🙂 .
@kristynakubecova Ja tú tašku milujem 🙂 A na ten pultík sa tiež teším, my sme ho zatiaľ ešte nevyskúšali. Máš aj ten ružový color pack? Jo a keď sa poskladá, tak menej miesta zaberie v aute ako gofláč 😀
@maya.h Přesně zabere místo jako zappy🙂. Color pack ruzovy mam objednany, ale na zimu si necham tuhle stříšku. Ty mas také ruzovou?
@kristynakubecova tak ma teší, že si spokojná 🙂 No ja G3 asi mať nebudem, lebo by bola príliš drahá, keby sa doviezla z USA a tu o nej predajcovia neuvažujú...Tak asi vezmem black, colour pack a bude to 🙂
@milankovazuzana vobec nebudu g3 predavat?
@ifkael zatiaľ ho nemá nik zalistovaný a ani to neriešia ☹ ☹ ☹
@milankovazuzana Ani v uk si sa neinformovala?
Mne to nehori - chcem si stokke uzit a potom ho vymenit za G3
@ifkael tam nie...neviem kde...
@kristynakubecova Nie, nemám, zatiaľ nemám žiaden. Na leto možno dáme modrú, mne sa ešte aj čierna páči. Ja mám chalana, ale tá ružová musí byť naživo prekrásna, potom hoď foto 😉
@milankovazuzana takže zatiaľ u nás nebude G3? Ešte aj nad tým som rozmýšlala, že keď náhodou, tak by som dala iba G3 čiernu striešku, ten materiál vyzerá byť hrubší než na G2 strieške, či sa mi to len zdá?
Holky dotaz. Od pátku jezdím s orbitem. Teda jela jsem 4 krat, ale docela na jedné straně podvozku silně vrže, stalo se to některé z Vás s novým kusem? Volala jsem do obchodu, kde mi bylo řečeno, ze nechodí dostatečně promazané, aby se neušpinil. Chystám se tedy promazat WD40 a uvidím. A další věc, vím že u G3 teď vylepšovali kolečka,teda materiál, takže je normoš, že ta hmota na kolech je mnohem tvrdší něž u stokke a zasekávají se kamínky? Nevadím mi to jen jsem u bugaboo i u stokke byla zvykla na takovou flexibilnější gumu.
@kristynakubecova treba všetky osky premazať, ja som to mazala vazelínou, ale dá sa všeličím. 🙂 Do koliesok u G 2 sa kamienky nedávajú, nikdy sa mi to nestalo, naopak u Stokke do predných koliesok sa to robí.Ja som po 2 rokoch vozenia mala kolieska ako nové na Orbitíku...
@milankovazuzana Tak to nechápu. Já mám právě zadní samý kamínek. Jako je fakt, že se tady extra sype šterkem a tykamínky jsou ostrý jako blázen. Ale stejne me to stve. 3 jízdy a kolečka zasekaný kamínkama jako u těch nejobyč. golfek. při tom fungl novej, s doklady z kamené prodejny. U nás jedné z těch dobrých, co prodávají i icandy, mimu, silvercross a samo i klasické značky jako jané apod. Ac jo tak to mě štve.Jako každy kočár má nešvar, takže bych to vzala ale tobě se to nedělo, tak proč mě☹.
@kristynakubecova ja neviem a tu v horách u nás sa sype len taký fukot...práve na tie kolieska nedám dopustiť...
@milankovazuzana Tak co myslíš, reklamace? protže jinak jsem z něj naprosto nadšená, když mám malou otočenou k sobě tak ovladatelnost jako u bee, prostě ještě lehčí něž u stokke. To otáčení je neskutečný a ten prostor je fakt paráda. už mám objednaný i růžový set.
@kristynakubecova áno Helix ma tiež tie kolieska tak "nešťastne " nabité kameňmi
@lentila.g Jej tak to se mi ulevilo. Tak asi tenhle novejší G2 možná dostal nešťastný facelift. Tak neva, Pokud tu vadu nemám jen já, tak se s tím srovnám. Ale zas jde o to přežít zimu, pak už to bude paráda. Jinak já ho miluju. Možná by stálo za to koupit kolečka z G3, ale já vlastně vůbec nevím jestli jdou oddělat zadní kolečka 🙂
@kristynakubecova Aj ja ich mám kamienkové ☹

@ifkael náš bude vyzerať nejak takto len bude mat striebornu konstrukciu. (kym nevyjde g3) Rucku a kos ma "helixovy"