icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

kristynakubecova
28. jan 2014

Takže jasný normal. Prostě zřejmě facelift G2. G3 už má zase dobrý matroš. Ale ty kola mi vadí nejmíň.Snad se manželovi povede promazat, aby nám neknučel podvozek. To je děsný.
@maya.h

kristynakubecova
29. jan 2014

Tak kocik nevrze🙂, jede jako po masle. Akorat mi dnes volali z obchodu, kde jsem objednala color pack ze uz ho nemaji a nebudou objednavat. CHjo. Asi zkusim odnekud mimo cr. Neda se color packubjednat u vas naslovensku?Kazdopadne jsem si udelala radost a koupila jsem si cerny fusak elodie details cerny s koziskem. Konecne mam zpet svuj mobil tak zitra hodim konecne poradne foto. Tady je zatim alespon par fotek.

lentila.g
29. jan 2014

@kristynakubecova tešíme sa na foto
Tu na Sr ich viac shopov ponuka ale neviem ci ich majú aj reálne
Napr.brendon je orbito pozitívny ale inde majú aj lacnejšie

kristynakubecova
29. jan 2014
milankovazuzana
29. jan 2014

@kristynakubecova kráááásny

milankovazuzana
29. jan 2014

kurnik babky, ja som tam nemala tie kamienky...

lentila.g
29. jan 2014

@milankovazuzana Zuzka tvoje kolesa boli "gumené" my mame take penové
Sú úplne ale ľahké..prirovnala by som ich k polystyrénu

milankovazuzana
29. jan 2014

@lentila.g to fakt? Ako je to možné...aj Evka mala také ako ja...rok výroby som mala 2010...predtým G1 mali úplne najlepšie-gumenné nafukovacie

farea
29. jan 2014

@milankovazuzana Zuzi ja som mala tiež kamienkov a kamienkov zspichnutych :(

milankovazuzana
29. jan 2014

@farea tak to som teda prekvapená...

kristynakubecova
30. jan 2014

Holky ja si myslim, ze i kdyz se jedna o jeden typ, tedy G2 tak stejne casem prochazel vylepsenima, bohuzel asi ne moc dobrym v tomto pripade. Ale pamatuju si ze i druha generace cameleonu mela nekolik drobnych faceliftu nez prisel Cam3. Ale nad kaminky se povznesu. Jinak je bajecny a s tim elodie fusakem bude skvelej. 😎

milankovazuzana
30. jan 2014

Kočky, to ste videli ten e-shop? Shipping free, ale tá cena za g3 že 1200€, sa s koňooom zraziliiiii, a ja ho kceeeeeeeem, ☹ ☹ ☹

lentila.g
30. jan 2014

@milankovazuzana nie..to kde?
Myslím ze ta cena uz je premrštenááá

ifkael
30. jan 2014

@milankovazuzana
@lentila.g na fb maju odkaz na eshop.... Mi skoro oci vypadli...

milankovazuzana
30. jan 2014

@lentila.g na oficiálnej stránke včera predst. shop iba na G3, tak som ju chcela, ale tá cena...

kristynakubecova
30. jan 2014

Ty jo maj tam i ty color packy? Hoďte link 🙂

milankovazuzana
30. jan 2014

@kristynakubecova tam si vyberieš farbu skeletu, sedáka-tie sú rovnaké a strieška sa iba vyberá a potom či chceš kôš, alebo tú tašku, vlastne si ho skladáš...Gilt sa volá shop

kristynakubecova
31. jan 2014

Tak tady jsou konecne kvalitnejsi fotky i s novym fusackem🙂

kristynakubecova
1. feb 2014

Holky nedalo mi to a prosla jsem snad milion videii s orbitem a skutecne, g2 ma nekolik verzi, ta prvni 2009 se skladala bez pojistek, jen se otocil ten skladaci stribrny valecek a hotovo. Moje g2 ma 2 pojistky pred slozenim. Matros kol je skutecne jiny, brzda byla cira nyni cervena. Asi tam toho bude vic ale to jsou postrehy z videa a vlasne je to porad G2. Jinak BtW, zjistila jsem, ze pod jednim koleckem se mi odlomil kus brzdy, ta co se poji k tomu lanku a zaroven k brzdne pacce na kolecku. Vubec nevim kdy, mozna to tam bylo od zacatku. Kazdopadne se reklamaci nevyhnu. Chjo, to ho mam teprve tyden. Jsem z toho smutna. Jsem zvedava jak dlouho v te reklamaci bude. Golfky mame ale ja si potrpim spis na sportaky, golfac byl proste nutnost u stokke, protoze mam maly kufr a kdyz jsem spechala, nechtela se mi delat rozborka sborka stokkace. U orbita jsou ale golfky zbytecne. Skladny, lehoucky. No jo, snad to bude rychle.

milankovazuzana
1. feb 2014

@kristynakubecova moja, to nebola G2, alebo G1, tá mala nafukovacie gumené kolesá a áno, skladala sa bez poistiek.Od roku 2010 sa začala vyrábať G2, ja som ju mala s týmto rokom výroby, kupovanaá bola ako nová v CZ v roku 2012 v marci, ja som ju kúpila od pani v auguste a teda môžem povedať, že som na nej nemala žiadnu závadu...teraz začínam ľutovať, že som ju predala, lebo jazdila ako hodinky, tie kolesá boli inakšie ako máte vy dievčatá...ale mať v obyvke 2 koče už bolo veľa, zvlášť, keď malý začal chodiť do škôlky...no a vozí sa denne, nič sa nezmenilo, juuuuuuj, mala som si ju nechať, no čo už...

kristynakubecova
2. feb 2014

@milankovazuzana no rekla bych ze sis ji mela nechat. Rekla bych ze ta novejsi g2 xo mame my zas tak vychytana neni, ty kolecka jso unaprd, ale zas to skladani s pojistkou mi prijde praktictejsi a bezpecnejsi. Ale schvalne koukni na you tube, ta uplne prvni g2 z roku 2009 ty pojistky nemela a brzda byla cira. Ale je to fuk. Rikala jsem, ze tech zmen muselo byt vic takze tys mozna mela o rok pozdeji uz s pojistkama ale jeste ty dobry kola, ja mam rok vyroby 2013 a kola same sutry. A ted jeste ta brzda. Hned v pondeli rano jedu do obchodu a sem zvedava na jal dlouho si ho vezmou, kor ted kdyz se soprodava g2 a nastupuje g3. Ja jendoufam, ze mi nevrati penize, ja chci svyho orbita. ☹

lentila.g
2. feb 2014

@kristynakubecova to skladanie je fakt ze super super a teda aj jazda s ním mi vyhovovavala

kristynakubecova
2. feb 2014

Juj tak se omlouvam mas pravdu z roku 2010, no kazdopadne zmenama prosel, ja mam rok vyroby leden 2013 a ty kola jsou na prd. Ale je mi to fuk, hlavne ze mi ho opravi a zas budu moc drandit. Chjo.
@milankovazuzana

milankovazuzana
2. feb 2014

@kristynakubecova pošli link, kuknem to

kristynakubecova
2. feb 2014

@milankovazuzana tak je to 2009, prvni predstaveni g2, jukni do popisu.

https://www.youtube.com/watch?v=5Cw2OhYCIrU
milankovazuzana
2. feb 2014

@kristynakubecova to je presne môj kočiarik, poistky tam sú, len pre demonštráciu to tam neukazujú...model 2010

kristynakubecova
2. feb 2014

@milankovazuzana aha, tak to tam neukazuji, ale prezentace uz v roce 2009. Nechapu proc ty dobre veci nahrazuji.

kristynakubecova
3. feb 2014

Tak jsem zpatky z reklamace, tu mi uznali, nastesti a hned mi vymenili podvozek a pozor. Ted mam podvozek 2010 a skutecne kola jsou uplne jina, gumova, neco jako ma bugaboo cameleon. Bohuzel kolecka mi vratili moje, ale za 14 dni budem resit i kola a tak si snad vydupu ty gumovy z te 2010. Jinak jsou tyhle dva podvozky stejne, jenom mi prijde ten 2010 mene rozhrkany. Jsem nadsena. Jeste ze to tak dopadlo 🙂 .

milankovazuzana
4. feb 2014

@kristynakubecova tak to je super, ale teda neviem, prečo začali dávať iné gumy, veď ja som v tých mojich nemala ani 1 dieročku ...

kristynakubecova
5. feb 2014

Ty nove jsou nesrovnatelne lehci takze mozna aby odlehcili konstrukci, jinak me nic nenapada.
@milankovazuzana