Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@kristynakubecova Krááása, a aký veget 🙂
@kristynakubecova fakt orbit je ako tank v tomto ide "hlava nehlava-mačacie "
@kristynakubecova My mame orbitik od augusta a riesime reklamaciu sportovej casti uz skoro druhy mesiac, povolilo to tahacie madlo a sportova cast nejde vobec dole, iba nasilu a som vytocena uplne do bezvedomia.... Teraz nam ho kurier doniesol po oprave v UPLNE rovnakom stave, akurat opravili ulomenu poistku na skladanie a vymenili paparazzi clonu, kt.pustila ocka. A to najdolezitejsie nie. Uz som sa tesila, ze ho mam konecne doma a h.... A to ho opravovali niekde v Polsku, kontaktovali sme vyhradnych dovozcov Eurotrade a ti to vsetko vybavili. Fakt som vytocena. Museli sme kupit novy kocik na tie tri tyzdne. A to som uz pocula, ze mi mali poskytnut nahradny kocik. Ja uz neviem ako to teraz cele riesit, ja uz odmietam zase posielat kocik na dalsiu opravu, chcem novy kus. Ako pokracovat? Vie mi niekto poradit?
@dasamo Ja se obavam, ze vazne zalezi na obchodu. Ja tam
rijela a hned mi dali novy podvozek a od te doby k, epu, ale super, je to bozi kocik, porad mam cuky to menit treba zpet na bee plus kdyz jsou teď ty nové stříšky happy bugs. Ale bohužel vždy mi tam něco chybí co má orbit. Nemůžu si pomoct. Já ted problem s barevnou striskou. V cechach vubec nejsou, nemel by nekdo typ? Nebo neprodavate nektera barevnou strisku?
@kristynakubecova http://www.formybaby.sk/orbit-g2-color-pack-pot...
Ja si chcem objednat odtialto, aj sme tam volali a vraj maju vsetky farby, ja by som chcela zltu, len aby mi to opravili.... Ale mam z toho nervy a je mi to luto, kupili sme este mamas and papas urbo a sme zatial spokojni, ale orbit je orbit, tak som sa tesilaaaaa, ze mi dnes pride a bum, zajtra to budeme riesit
@dasamo tak moc drzim palecky, urcite to bude ok, dej pak vedetjak si poridila a diky za typ. Ja chci ruzovou s fialkovou.
@kristynakubecova Tak uz sme to vybavili, poslu nam novy spodok sportovej casti, resp. nam prezlecu nas potah na novy nastavec...aj to je lepsie ako znova posielat na opravu, ale to sme sa museli vyhrazat sudom a tym, ze posleme vyrobcom mail atd.... Inak sme sa pytali na doplnky ako bocne kosicky a farebne potahy, takze dovazaju, ved su to vyhradny dovozcovia na sk. Maju nam volat, tak dam vediet co to stoji u nich.
@dasamo parada, to je skvele. Tak mi dej vedet, budu moc rada?Je to skvely kocar, jenbych uz rada menila strisky.🙂
Kuk pre tie co nevedia sa rozhodnúť http://www.puericultureenfolie.fr/m/article-122...
@lentila.g to je podrobný rozbor, však? To je sila.Viac vecí a rozmerov je v prospech Orbita, to je jasné, len keby na posl. modeloch nepokašľali tie kolieska, tie, čo sú tam sú gumenné, ako sme mali s Evkou...No a to nehovorím, o G3, tá je dokonalá, má všetko vychytané, ale teda tá cena...bohužiaľ...už ju nevyskúšam...
@milankovazuzana veď to
@milankovazuzana dobrý večer. chcela by som sa opýtat že nakolko by vysla asi G3 a na akej stranke ste to pozerali.
ďakujem Simona
@dasamo Na Gilte, dovážajú aj do EU a cena je podľa toho, čo si objednáte, ale za podvozok, sedák a striešku+tašku cca 1.270€. ☹ ☹ ☹ G3 sa skladá...sami si ju nastylujete.
Holky prodavam Orbita s dokladama do kamenne prodejny v Praze i s weather kitem, podrobnosti mam v bazarku ale za super cenu. Specham. Mala se z niceho nic odmita vozit a uz mi tu mesic stoji, dostala jsem ji tam parkrat pod tlakem, holt kocarkovani konci, mam i uplne novy nepouzity weather set original orbit baby a mam k tomu i fusak. Pisnete do IP pokud by byl zajem, urcite se domluvime🙂))
@kristynakubecova ahoj
Uz asi ne-ORBIT-ujete ze?nechyba ti?ja mam môj pripravený na predaj len ja ako prišlo jarné slniečko mam zasa dilemu predať/nepredať...ta strecha a materiál poťahov ma držia na pochybách ci ho za takú cenu vzdať sa...
Lito mi to sice je, ale bohuzel mala se uz vozit nechce takze takhle velky kocar je zbytecny. Pujde o dum dal. Ted jsem ho na chvilku stahla, nebyla jsem si jista lae vratim ho tam uz dnes vecer, bohuzel opravdu neupotrebujeme☹, holt budu tratit ale chci rychle neco maleho rychleho takze ho necham jit za 13000. A to ho mam 3 mesice, jesteze mam tolerantniho manzela
@lentila.g
@kristynakubecova môj muž "nerozumie tomu" ale zatiaľ mi moje skúšky kočíkov toleruje🙂
Ja som predala bgb Cam a teda zrazu mam pocit ze jeden veľký kocik mi chyba🙂
@maya.h no wau, aj tak je to stále pre mňa najkrajší kočiarik na svete 🙂
@milankovazuzana ja milujem ten kočík, color pack je naživo ešte krajší, krásna žiarivá marhuľková farba 🙂 na leto ako stvorená..
@maya.h viem si to predstaviť, len aby ti tam mušky veľmi nesadali.
@milankovazuzana @maya.h @kristynakubecova @lentila.g
Ahojky holky, doufám, že nevadí, že se k vám takhle vetřu, ale potřebovala bych od vás poradit. Označila jsem vás takhle pár, ale pokud mi chce někdo další poradit, budu moc ráda 😉
A teď k věci: ráda bych si objednala orbit baby g3. Jak moc jste/byly s kočárkem spokojené? Má nějaké chyby? Dá se řídit i jednou rukou? A co zvedání na obrubník a terén? Myslíte, že jsou nutné přídavné košíky? A vejde se bez problému skoro dvouletý klučík?
A teď to nejdůležitější - budu ho asi měnit za bugaboo buffalo, neudělám chybu? S buffalem jsem moc spokojená, ale orbit mě strašně láká a bojím, že když to vyměním, tak budu litovat, že jsem udělala chybu. Co myslíte? Budu opravdu moc ráda za jakékoliv postřehy 😉
@lulii 🙂 ďalší človek zahladený do "vesmírneho " kočíka
Ja som mala len bgb Cam.tak v porovnaní s ním je ťažší a aj to manévrovanie náročnejšie ale neviem ako jazdi bgb B.takze toto posúdiť neviem,ja mam helix rucku(s tým aj jednou rukou na obrubnik)mam aj golfové palice na orbite a to manévrovanie je citeľne horšie
Ale celkovo kocik k spokojnosti my náš mame este teraz doma (a z času na cas tam prespí syn 2r2m)
Prídavný košík by som vôbec neriešila lebo tie nové g3 majú veľké (-aj helix taky ma)
Este jedna vec kt ma - je ze ked ho chceš otáčať tak musí byt ta nozna opierka stiahnutá lebo ináč neotočiš jedine ked je v lahu aby si to dostala medzi tie golf.palice
Ked budes chcieť možem ti to nafotiť..lebo sa asi neviem vyjadrit
@lulii Ahoj, kocik je priestranny, maly sa tam urcite zmesti, uplne v pohode aj s fusakom. Pri G3 si vies vybrat ci chces pod kocik cargo pod - tu tasku co je na G2 alebo nakupny kosik co ma helix, kose na bok nie su nutne, mne nechybaju ani s tou taskou.. s vychadzanim na obrubniky problem nie je, iba ak mam tu spodnu tasku viac nabalenu, tak sa mi vysuchne, inak v pohode. Inak je super, otacanie vyuzivame v plnom prude 🙂 ale co bolo spominane vyssie u lentily, ze pri ruckach musis dat sedak do spiacej polohy ako minus nevidim, skor mi vadia kolieska na g2, ale iba z estetickeho hladiska, u g3 je to uz poriesene... ano, s jednou rukou sa tazsie manevruje, ale tak nie su to golfky... a ci nebudes lutovat vymenu? tazko povedat, zvaz plusy minusy, kazdej nieco ine vyhovuje... ja napr. keby mam znova kupovat velky kocik, tak idem do G3, lebo orbit ma vela vychytavok, otacanie, strieska, integrovanu tacku na napoje, dalsia na marskrtky pre bejby, Fakt ze skladny, oproti inym velkym kocikom ze bomba... ja chcem teraz menit orbit za maclaren, do mesta nam stacia, maly uz vela peskuje... na buffalo su nafukovacie kolieska?
@lentila.g @maya.h Já vám strašně moc děkuju za odpovědi. Ještě mám pár otázek, jestli to nevadí 😅 Dá se dokoupit jen ta samotná rukojeť z helixu? A kolik tak stojí? A také ten košík pod kočárek, uveze aspoň malý nákup?
Holky, já pořád nevím, buffalo je perfektní, i když trošku těžší a malinko hůř ovladatelnější (tím jak má velká kola vepředu) a přejedu s ním všechno....ale prostě ten orbit mě tak láká 🙄 😀 Kola nemá nafukovací, ale gumová vyplněná pěnou, jak jsou na tom kola u orbitu, doufám, že nejsou plastová. Navíc viděly jste už novinku co bude příští rok? Orbit baby O2? Má perfektní madlo, to kdyby šlo místo těch golfových ruček, tak beru okamžitě 😉 A ty golfové ručky, jsou takový problém? Mě se moc líbí a přijde mi, že musí být i příjemné na držení, ale to ovládání si moc neumím představit.
Fakt vám moc děkuju, jste zlaté. U nás ho nikdo nemá, ani na českém MK a nemám se koho zeptat, tak si toho moc vážím, když poradíte 😵
@lulii fuha tak o O2 som nevedela
Rucka z helixa co viem sa da kupit ako komplet ale mozno ako nahradny diel by to aj islo alebo mozno e-bay alebo daky inzerat..
Ja som celkovo s nim spokojna...mne jediny kocik kde maly prespi ked bol chory a este aj teraz sa asi pred mesiacom v nom spalo aj cez noc..(moj muz neznasa ten kocik pre vzhlad a aj manevrovanie...ale ako spominam ked nieco tak hned poviem vyber ten vesmirny kocik)on je proste bgb nakloneny..proste cam je super ale bee + je 1, no a k bgb B.sme sa nedostali🙂
Skladnost je super...fakt velky - maly kocik
kolesa ma helix aj g2 penove..a asi aj G3..mam pocit ze su take ako polystyren
@lentila.g Tak bee+ mám také 😀 Ale ten chci prodat, místo něho si chci právě pořídit orbit a pak se rozhodnu, jestli to buffalo půjde nebo si ho necháme. Kdyby to šlo vyzkoušet a kdyžtak zase vrátit, ale to nejde no 😖 A tolik peněz stojí 😨
Takže ty kola nerachtají, viď? Jsou prostě jako na camovi?
@lulii
@lentila.g mne sa s tymi ruckami chodi prijemne 🙂 mozno by sa dala este helixova objednat cez euro-trade, ako nahradny diel, bez koliesok.. mne pridu tie g3 lepsie, akoby pogumovane, ale nevidela som ich nazivo, kosik helixovy mi pride dost velky, ten by mal odniest nakup v poho, nie @lentila.g? aj taska pod kocikom je dost priestranna, maly nakup urcite... ked budem mat cas, tak ti tasku pofotim aj s nakupom. . no teraz vidim o2 prvy krat, no neviem, zatial sa mi nepaci :- D

Tak takhle si mala hovi v orbitu🙂