icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

lentila.g
17. sep 2014

@lulii nie praveze su take makke...nie nafukovacie ale nie penove ako cam...nieco take ako ma maclaren quest
keby si chcela mozes prist poskusat moj 🙂 ale je to G2-helix
jedna mamicka uz tak bola poskusala a hovorila ze pojde do G3 surodeneckej verzii..

lulii
17. sep 2014

@maya.h Mě právě taky přijde, že se musí příjemně držet ty ručky. Na to O2 mám na mysli to madlo, jak je tvarované 😉 Jinak je to kočárek spíš na ten sport a terén, mám také radši 4 kola 😉
Jinak myslím tenhle košík: http://www.nasebaby.cz/kos-ke-kocarku-orbit-bab... Taky jsem viděla fotku, kde je ten košík úplně prověšený a to se mi teda moc nelíbilo, tak právě se ptám, kolik tak může uvézt.

lulii
17. sep 2014

@lentila.g Jseš zlatá, ale má to dost z ruky 😀 Bohužel nevím, jaká jsou kola na quest, ale třeba jako na brio go? Prostě jde mi o to, aby nerachtala když pojedu 😉 A helix lze dokoupit na klasický g2/g3?

lentila.g
17. sep 2014

@lulii dobre sa do neho vklada ale je taky tensi...ja som tam nosila dost veci ale nie ze by som tam supla basu mineralok....
G3 ma strasne cakacky...neviem kde je k videniu a dostaniu..ale ja ked som chcela striesku G3 na moju G2 tak ze 6-8 tyzdnov...
Proste je to kocik ktory som pocas svojej mamickovskej doby videla asi na jednej ruke ze by som to spocitala..preto som si ho kupila aj 😀

lentila.g
17. sep 2014

@lulii ano helix sa da dokupit na G2-3
no nie je koleso natrepane kamenmi ale z casu na cas sa tam daky najde

lulii
17. sep 2014

@lentila.g No, tak o té dlouhé čekací době mi povídej 😠 Objednala jsem si ho minulý týden, mají vše skladem (konstrkci, stříšku, košík pod kočárek) a jediné co nemají je ten sportovní sedák a napsali mi, že budu čekat do konce října(oktober, snad to píšu správně 😅 ) Fakt jsem naštvaná a přemýšlím, že ten sedák si objednám z Německa. Sice nevím jak, ale nějak to budu muset vykoumat 😀

milankovazuzana
17. sep 2014

@lulii kočiarik bol u mňa absolútna jednotka, u mňa lepší ako Xplory...Obrubníky paráda, jazdné vlastnosti vynikajúce, ja som mala gumenné kolesá, nie penové, takže kamienky nehrozili.Malý sa v ňom vozil do 3 rokov a ešte v ňom mal miesta habadej.Bol ťažkýýýý - myslím malý a v pohode sme to natáčali, lebo vedel, kam sa má zakloniť.Čo oceňujem je fakt, že spinkanie v Orbite je naj, naj, strieška bombová, netreba žiadne clony, fakt super a aj to vetranie chrbátika, paráda.
Ja som chcela aj G3, no ale tie ceny....
Koše som ja využívala na 150%, auto nemáme, tak hordy nákupov v nich bolo denne, len som ich vzala do ruky a vyniesla domov, žiadne tašky netreba.Môžeš kuk môj fotoblog, tak je nafotený.

lulii
17. sep 2014

@milankovazuzana Moc děkuju, jinak tvůj fotoblog mám už projetý 😀
Ty peníze jsou fakt strašný 😒 Ty kolečka gumová, to by bylo super 😉 A lze ho teda uřídit jednou rukou, když budu např. telefonovat?
Taky jsem koukala, že máš teď mylo, taky jsem byla jeho vlastníkem 😉 Když porovnáš tyhle dva, který je pro tebe lepší? A je např. orbit víc odpruženější než mylo?

milankovazuzana
17. sep 2014

@lulii no o málinko...jednou rukou som skúšala, dá sa, ale nie na veľmi dlho, treba na to cvik, ale skúšala som to iba vtedy, keď pršalo a mala som v ruke dáždnik, ide to, dokonca som ho tak vytlačila do kopca.Na G3 sú super kolieska, lebo sú nafukovacie, ako boli na G1, takže na vozenie ešte lepšie ako G2

lulii
17. sep 2014

@milankovazuzana Na g3 jsou nafukovací? 😕 To vůbec nevím. Právě tou jednou rukou je potřeba přesně v situaci, kterou píšeš, např. když prší a držíš deštník, telefonuješ, lížeš zmrzku...
A můžeš mi nějak porovnat mylo s g3? Myslíš, že udělám dobře, když vyměním za bgb buffalo? Koupila by sis ho znova? Promiň za tolik otázek 😅

milankovazuzana
17. sep 2014

@lulii na to odpovedať nemôžem, lebo BGB som nikdy nekočíkovala...G3 s Mylom, no to sa veľmi nedá, G3 podvozok som tiež nejazdila, ale na Orbit celkovo musšť mať gule, ako sa vraví, nieje pre každý naturel, je naozaj netradičný a takmer všetko má inak ako zbytok všetkých značiek.
Mylo je vynikajúce, obrovské sedadlo, komfortné, pekný dizajn, výborne jazdí, zatiaľ som mu slabinu nenašla, ale kebyže môžem, tak Orbit G3 mám skôr pred Mylom...
Jednoducho ja som sa sa zamilovala do Orbit okamžite a do týždňa som ho mala, ani spať som nemohla a vôbec ma nesklamal, naopak. ale ja milujem dizajnové veci...keby som mohla mať baby, tak beriem G3, vaničku aj sedačku, lebo sú to krásne veci, presne podľa mňa.
Ale kým kúpiš Orbit, choď na predajňu, posaď doň dietko a až potom nad ním uvažuj. nemusí sa Ti zapáčiť tak, ako mne.Ja som vedela, že budem spokojná, ho som ho nikdy pretým naživo nevidela. 🙂

lulii
17. sep 2014

@milankovazuzana Já jsem právě také na "jiné" kočárky 😉 Miluju jeho design...Ale bohužel u nás ho nikde v obchodě nemají ☹ Ale i mylo jsem kupovala, aniž bych ho dopředu viděla 😀 Mě u myla vadila ta střecha, ta byla kraťoučká, že když jsem malého položila, tak na něj dost svítilo, i když jsem měla stříšku rozepnutou, pak mi trošku vadil koš pod kočárkem, horší přístup - než jsem rozepla zip...uff, a poslední, mi trošku vadilo, že když malý v něm dělal kraviny a bouchal zády do opěradla, tak jsem se bála, aby to kočárek vydržel, jinak byl fakt perfektní, krásně se s ním jezdilo 😉
Zuzi, prosím ještě k téhle tvojí fotce - to je max vytahnuté ta opěrka na nožičky? Pokud ne, tak lze ještě více vytáhnout, když je mimi čelem k tobě nebo už tam vadí ten držák na nápoje?

milankovazuzana
17. sep 2014

@lulii To je maximum, ale ale miesta na nôžky tam bolo dosť-bolo to cca na 2. úrovni.Inak spinkať sa dá i v smere jazdy.
Áno, strieška je kratšia, ale nám to nevadí.Košík ja práve milujem na Myle, že sa dá do neho ísť z oboch strán, ja som nadšená.

lulii
17. sep 2014

@milankovazuzana Mylo je fakt taky krásný, měla jsem ho také ráda, každý ho okukoval 😉
Kolik tu bylo malému? Také je to Michaelek, viď? Také máme 😉 Sice mu budou v listopadu dva roky, ale je kočárkový a jsem za to moc ráda. Bude mi líto, až skončí kočárkové období, moc ráda vozím 😉

milankovazuzana
18. sep 2014

@lulii No ale my máme Mylo teraz ! 🙂 🙂 🙂 Michaelko sa ešte rád vozí a hlavne ho využívame na spinkanie cez víkendy. 🙂 🙂 🙂

lulii
19. sep 2014

@milankovazuzana @lentila.g Moc vám děkuju za odpovědi, jste zlaté. Jinak se asi picnu, budu možná potřebovat i tu korbu 😀 😀 😀 Dneska jsem si dělala tt a je to tááám (ale nechci nic zakřiknout) 😀 Tak snad všechno dobře dopadne. Jinak se rovnou zeptám na tu korbu, ta je prý hodně malinká, že? Dokdy tak vydrží pro mimi?

lentila.g
19. sep 2014

@lulii super super
Ja prave som malého uložila spať do kočika..a teda ak ho nepredal a náhodou by sme mali 3 tak kúpim vanicku a nic nebudem ľutovať 🙂
Autosedacku si nevedela vynachváliť moja známa v Amerike(síce ťažká ale materiál -prístup,komfort pre dieta a rodiča) s vanickou nemam a ani neviem o niekom skúsenosti,ale áno je menšia ale zasa v lete ked dáš do sportiaku tak tam bude bábätku dobre...mnohé ani vanicku pre tento kocik nekupujú,dokonca aj jedna mamička hovorila co bola u mna pozerať môj ze ona dá do športovej ze je to ako vajíčko ale ja som za vanicku) aspoň na prvé 3mesiace

milankovazuzana
19. sep 2014

Gratulujem ! 🙂 🙂 🙂
Vanička má presne 64cm, je malinká, ale je úúúžasnááááá, to ja by som ju chcela hneď.Majú ju aj maminky tu v téme.Inak autosedačka je najlepšia a najkrajšia na svete.Dokonalosť sam! Kúp vaničku, tá Ti vydrží cca 4-5 mesiacov a potom budeš babatko voziť v autosedačke.No a potom v športiaku.Mať G3 a nemať vaničku a vajko, to by bola škoda preveliká.

lulii
20. sep 2014

@milankovazuzana Moc děkuju 😵 Jinak tu korbičku asi potom koupím, je fakt škoda mít jen sporťák, když je tak vychytaný. Zuzi, ale moc nerozumím tomu, jak píšeš, že po vaničce autosedačku? Jakou myslíš - to vajíčko? To jde do lehu? Promiň, že se tak hloupě ptám 😅 Jinak autosedačku mám cybex aton 3, tak spíše dokoupím ten adaptér 😉

dasamo
23. sep 2014

@lulii dobry den. My mame vanicku orbit. Je uplne super. Pouzivali sme ju asi pol roka. Je sice kratsia, ale je hlboka, nezafuka tam ani nahodou, fusak sme pouzivali lodger a zmestil sa. Inak som si vsimla ze na malvik.cz maju G3a aj autosedacku. Ma to uz zase provokuje k nakupu. Inak sme mali bug.bee a predali sme ho do mesiaca. Maly tam nechcel byt. Jacal ako besny. Zato v orbitiku si hovie a neviem si vynachvalit kosicky.

mystery22
25. sep 2014

Ahoj holky,prosim vas chtela jsem se vas zeptat,jestli nevite v ktere prodejne bych mohla videt kocarek ORBIT BABY,moc se mi libi,ale objednat ho bez toho abych ho videla si netroufnu.Obvolala jsem uz dost prodejen a nikde ho nemaji,jen na tu ojednavku.Dekuji moc za rady 🙂

milankovazuzana
1. okt 2014

@dasamo Neprovokuuuuuuuuuuuj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

dasamo
1. okt 2014

@milankovazuzana nuz je to tak, aj mna to draaaaaaazdi a to doooost. Fakt som spokojna. A to jazdime ajnpo terene a zvlada bez problemov.

dasamo
1. okt 2014

@mystery22 mali ich vystavene v kocikovo v bratislave na strkovci. Ale ci este maju neviem, treba tam zavolat

milankovazuzana
9. okt 2014

@lentila.g odpadnem, to je asi trackový model? Ale teda popravde u mňa eeeeeeee .

lentila.g
10. okt 2014

@milankovazuzana ani u mna..."na pohľad neohrabany"

katusik19
10. okt 2014

pozri si GB Hardy vyzera ako stokke a je uzasny ja ho mam a spokojnost maximalna a sportova je dost velka

peta1711
5. nov 2015

Ahojte chcela by som Sa spytat, ci ten originál fusak je aj do hlbokej časti lebo sa mi zdalo že je tvarovaný až do športovej časti. Na Kocik orbitbaby. Ďakujem

mony221
15. nov 2015

Maminky aky fusacik do orbit g3????poradte rozhodujem sa medzi originalom alebo elodie details alebo lodger aky ste pouzivali vy?dakuk