icon

Kočík Stokke verzus Orbit G2

katkasofi
19. júl 2012

Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc

Strana
z24
gabci070
22. aug 2016

@mony221 ja som si objednala originál fusaky na Orbit Baby. Malý aj veľký, tak uvidím. Termín mám koncom Decembra, takže hneď využijem malý do vajíčka i vaničky a veľký som objednala na ďalšiu zimu, pretože to sa bábo zasa bude kočíkovať v športovej časti.

katussska24
6. okt 2016

Ahojte dievcata, predavam moj Orbit G2 - nafotim a pridam na bazar coskoro - ak by mal niekto zaujem... Vykocikoval toho vela, spokojnosť nadovšetko ... ma nadstavbu Helix(surodenecke riesenie 🙂, bocny odnimatelny kosik, moznost klasickej rukovete alebo golfovych palic, tacka s upevnenim na madlo...cierna konstrukcia, strieska a vnutro slabunko sive. MA jednu chybu - kosik (nie ten bocny)) sa predral - bolo by potrebne vymenit za novy - to je ale teda chyba prislusenstva, nie kocika. Samozrejjme zohladnim to v cene ... Ak by niekto mal zaujem napiste mi IP 😉 neskor ho najdete na bazariku 😎

katussska24
12. feb 2017

aby mam na predaj orbit G2 - potrebujem doma uz uvoľniť miesto ( mam este jeden kočík) a plánujem kupit golfky na krátke presuny takze je to pomerne súrne... ak by niekto mal zaujem info moj bazár alebo ip

katussska24
14. mar 2017

Baby posúvam moj orbit opätovne dávam do ponuky lebo ho potrebujem súrne posunúť ( plánujem kupit ľahký golfac a 3 Kociky v dome su uz na rozvod 😅😅😅) pozrite moj bazár na cene sa vieme dohodnut v prip seriózneho záujmu 😘
Spokojnosť maximálna no krdze mam malého velmi aktívneho a " skoro chodiaceho- bežiaceho" musím tomu prispôsobiť aj nas vozový park

ejka0812
14. apr 2017

Môžem trosku oživiť Orbit tému 🤗🤗🤗
Nechystáte sa niekto v najbližšej dobe posunúť Orbitik ❤️?Ďakujem

katussska24
15. apr 2017

Moj je predaný aj ked som tu s nim dlho strasila...
@ejka0812

brisilda
14. feb 2018

dievcata neviete kde sa da kupit nahradna strieska a potah na orbit ? alebo je to uz bez sance ?

Strana
z24