Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@milankovazuzana nie spolu,ja este niečo chcem z A.a neviem este ci to chcem poštou poslat alebo čakať 6-7t opäť-ale zasa neponahla mi to ,tak predplatit balík je škoda
@lentila.g tak to sa tesim na refernecie o jazde... chi :D ha sa budem tesit jak mala a aby to doslo vsetko v poriadku, snad ano ked to dava aj poistit...
chi :D no musela som vyuzit tu moznost...
Tak moje postrehy po prvej jazde: super super super..:trosku ťažšie oproti bgb na prenasanie v ruke,ale ide po ceste neceste a nestojí v každom vytlku,strieška super aj ked som mala obavy ze co ak zafuka uletí-nie je to tak...ani ju "nepresvieti" ako som si myslela ze je tenká a to otacanie max pohodlne, košik je super prístup,veľký,prirovnala by som ho ovládaním k stokke (oproti bgb)cítiť to kg naviac ale ináč spokojnosť
A pohodlie asi super ked maly tam sedel 3h bez vymyslania 😲 🙂
@lentila.g Nooo,tak super... o striešku fakt nemaj obavy a to ani v zime...je maximálne praktická a drží ako ďas 😀 Kilečka cítiť, že je taký ťažší ale zase nie tak, že by sa mal rozletiel, alebo by nebol pevný...,je jednoducho veľmi pevný.Sedák je veľmi pohodlný, Miško v ňom spinká s rukami pod hlavinkou, ako na deke pri slniečku, skrátka veget-je široká, hlboká, dlhá... A čo okolie:? 😀
@milankovazuzana tak isla som cestou takou kde ma nik nepozna..ze aby sa nehovorilo ze zasa sa premava v inom...no a hned pri skole ze tlupa chalanou....reakcia "delovica kocik"
potom take obzeracky medzi mamickami ked sme pozerali a krmili kacice..ale take v pohode...mam pocit ze lepsie ako na Stokke ale co maminka to ina..takze tak...
skor babky na zmrzke ze "co to to je"
no a po ceste nasej spiatocnej uz znamej....boli reakcie dobre..aj od susedky aj od zeleninarky...
takze som bola milo prekvapena...o to viac ked muz vcera vecer zahlasil ze sa na neho pozeral ze je sice velky ale pekny...on ma starost o skladanie do auta..tak som mu povedala ze az to pride bude milo prekvapeny
ano konstrukcia je pevna...sedak super, ale nie je to taka vaha ze tlacis tank, ani nieco tazke, je asi ako Stokke, ja ked som isla na 3.p-4p som to citila kg navyse, ale vyniesla v pohode aj s Adriankom...ja len v porovnani sBgb ze je asi o 1,5kg tazsi, ale zasa je to konstrukcne stavane na dvojkocik...
som spokojna....nadmieru
a uz mam rucky kupene aj s drziakom....stastna prestastna...
No teeeda, ty si rýchlik 😀 😀 😀 Tak to som rada, že sa Ti páči, aj my sme včera Orbitovali a spokojnosť veľká 🙂 Aj ja som bola prekvapená, že reakcie boli prevážne pozitívne a od mamičiek, ktoré ho zbežne poznali iba z netu mi povedali, že je omnoho krajší ako na foto-tam viacmenej konzervatívnnejších ľudí odráža dizajn...
@lentila.g no tak to je super ze si spokojna... aspon uz tiez chapes ako mi bolo ked sa mi moj zlomil, ale uz nedockavo cakam par tyzdnov na ten svoj dalsi chi :D sak vies... :D
Ahojte dievčence 🙂 Potrebujem počuť/prečítať, že som sa rozhodla správne 😀 Dlho som sa rozhodovala medzi stokke a orbitom, až som napokon dospela k záveru, že orbit. Dobré rozhodnutie? Budem spokojná? Plánujem si kúpiť len športovú časť, lebo zatiaľ mám dočasné vaničkové riešenie. Ešte som chcela, tá čierna konštrukcia je len pre ten súrodenecký typ? Či? A potrebujem ho ísť ešte omrknúť naživo, neviete či je v Brendone vystavený?
ďakujeem
@lentila.g No tam sa chystám, až som zostala prekvapená z ceny, myslela som, že je drahší, takže ďalšie plus. Mňa na Stokke odrádza to, že sa nedá dať do ľahu sedačka keď je otočená v smere jazdy. Dúfam, že keď ho uvidím naživo, tak budem rozhodnutá na 100 percent. Inak ten Váš je krásny 😵
@maya.h Ahoj, mám oba kočiariky, každý má niečo doseba...Orbit športiak má teraz naj cenu, lebo časť ceny navýšili na vaničku, takže pri zakúpení setu výjde okolo 1.100€... tak preto.
Budeš veľmi spokojná a budeš veľmi iná... 😀
@milankovazuzana No, ja sa musím rozhodnúť len pre jeden, inak by som mala aj ja oba 😀 Ale dá sa kúpiť iba športová časť orbitu, dúfam... však toto, Stokáčov je už dosť, ja som zatiaľ žiaden Orbit nikde nestretla, tak sa teším, že hovoríte, že dobrá voľba. Už ho chcem mať 😵
@lentila.g No skrátka ste dokonalí ... 🙂 🙂 🙂
@maya.h V BR sa dá samozrejme, do 3 dní je domka.Ja oceňujem na Orbite tú neskutočnú striešku-keď malý spinká, tak do Stokke mu svieti slniečko a fúka vietor a to on bytostne neznáša ,čiže treba použiť clonu zo SK a tu len hups-potiahnuť striešku a je to... A navyše je celý neškodlivý, predáva sa v BIO obchodoch pre detičky v zahraničí, čo sa týka obsahu škodlivín, tak je to najbezpečnejší kočiarik planéty.... V strieške je už UV 50...
To som ani nevedela, že UV 50 a pritom vyzerá byť tenučká tá strieška. Ale je fakt super veľká...
@maya.h áno, je tenká, ale znesie bežný dážď, zacloní, ochráni, ľahko sa dá dolu a operie, je jednoducho dokonalá...
@lentila.g ten kosik dole je neskutocny - uzastny... nadherne vyzera... juj uz nech mi dojde konstrukcia... sa neviem dockat :D
@maya.h brendon ma teraz nizsiu cenu akciovu. Ktovie dokedy... Ja som mala aj stokke a teraz mam orbit, a ja by som chcela oba :D chi - ale neda sa mi :D Zuzanka tajne zavidim ze ma oba chi chi :D
No v urcitych veciach je orbit lepsi ako stokke, aj ked dizajnovo by mohli trosku popracovat na konstrukcii, ale je to v podstate ine a zaujimave a ja som spokojna s oboma, a az by som sa teraz mala tak rozhodnut ako ty, tak dizajnovo by vyhral stokke, ale kedze uz poznam funkcnostou orbit, tak orbit - mne jedine na orbite prekaza - ze s nim neprejdem cez vsetky dvere, lebo je o kusocek sirsi v kolieskach zadnych, a stokke vosiel totalne vsade... ale tento problem ma riesenie, takze asi tak... a sedacka na orbite je hlbsia - ale suprove su oba :D
a v brendone kupis samozrejme len sportiak :D
@mikolajova.zuzana No Zuzi, asi takto, ja mať možnosť ešte raz poviť miminečko, tak určite len a len Orbit, lebo tá vaňucha-hoc malá je naprosto neodolateľná a to už nehovorím o autosedačke, však Evička? @ejka0812 😀 😀 😀
@mikolajova.zuzana je ale v kombinácii s bag-om -odmontujem ho a idem po schodoch s nákupom...vy máte v tom výhodu spodneho kosika...ale uz som spokojná🙂
@milankovazuzana aj ja by som orbit aj pre miminko🙂-vanicka a tiez by som sedacku dokupila do auta🙂
@lentila.g jednoznačne
@mikolajova.zuzana no s tou akciou by mohli ešte počkať do leta, lebo ja plánujem kúpu tak na júl 😅 veď uvidíme, za koľko bude. Je pravda, že dizajnovo sa aj mne páči viac stokke, ale zas tu to otáčanie je už aké cool

@lentila.g tak to sme dve. 🙂 Budete si to posielať spolu? To by bola super možnosť, no nie?
No moja, pán manžel má pravdu, veru treba urobiť spanilú jazdu po meste, teda nech ho vyskúšate, to ja by som bola vonku ešte na druhý deň. 😀