Kočík Stokke verzus Orbit G2
Ahojte babenky...Máte tu niektorá tieto kočíky? Veľmi sa mi páči Stokke - ale zdá sa mi športová časť malá...a páči sa mi aj Orbit G2-ale u tej ma odrádza rukoväť...chcela by som vcelosti - nie ako na golfáči. Našla som tu diskusiu o Stokke ale Orbit nespomína nikto..A baby, ak máte Stokke, aké veľké dieťatko tam vozíte??? Chcela som niečo pohodlnejšie aj na spinkanie v športovej časti, nie je malá? Díky moc
@strawberry7 ja som zas dlho nemohla prísť chuť na stokke a čuduj sa, teraz sa mi páči veeľmi 🙂 láme ma aj ten, len orbit ma dostal hlavne preto, že ich nie je veľa, stokáčov je už dosť 🙂
@alenockap veru nezmenilo... lebo vždy sa nájde niekto, kto kritizuje bez skutočných skúseností ☹ ☹ ☹ Ak sa voči tomu ohradím ja, čo kočiarik mám a používam a tebe sa to nepáči, lebo moje skúsenosti s ním sú iné a vôbec nie také ako opisuješ a človek doloží fakty z vlastnej skúsenosti, tak je zle... Nemôžeš čakať, že ak sa veci majú inak ako tvrdíš Ty, že Ti s nimi budem súhlasiť, keď tomu tak nieje... Príjmi fakt, že aj ja si napíšem moju skúsenosť, hoc je diametrálne odlišná s Tvojou.
@milankovazuzana tak to je pravda ☹ keď som v zime s kamoškou jazdila boli sme dve a teraz ? 😀 sa asi vrece roztrhlo ☹☹
@maya.h
@alenockap nejde o to, ale o to, ze je to tema pre babenky, ktore si chcu kupit tento kociarik, a chcu pocut nazory od mamiciek, co ho uz maju a maju skusenosti, keby si napisala ze si ho osobne mala, skusila viac ako len raz potlacit, a mas konkretnu skusenost, som ticho, ale len na zaklade toho ze ho niekto ma a videla si ho raz... no vies... ja nehodnotim kociariky, ktore som sama neskusila viac ako len pohladom a jednym potlacenim... o toto ide... takze ak sa ti nepaci len tak bez skusesnoti, ani nepis...
@mikolajova.zuzana neskúsila som ho len pohľadom ako píšeš, a mala som ho možnosť vidieť ako funguje vyše mesiaca, to že som ho len raz tlačila mi stačilo, lebo tento bol nestabilný a som sa bála,že malú prevrátim.... a inak som myslela,že sem môžu písať všetky mamičky,ale zjavne som sa mýlila, mali ste si tému uzamknúť ked si chcete samé písať a chcet počuť len samé chvály nan.
@alenockap fajn, je to tvoj nazor ja ti ho neberiem, a nepotrebujem pocut len same chvaly na neho, na svete neexistuje uplne dokonaly kociar, na kazdom je nieco a kazdej vyhovuje nieco ine... len kazda informacia sa da podat dojakym sposobom a nam vadil tvoj sposob podania nazoru na orbit... preto sme tak reagovali, lebo keby si to inac napisala, a inac reagovala, tak by sme sa tu nemuseli natahovat na blbosti...
kazda mame svoje priority na kociariky, preto ich nastastie tolko na trhu, ale ja nikdy nezhadzujem iny kociar, aj ked sa mi vrcholne nepaci a nikdy to nedavam najavo nijake maminke ktora si ho kupila. A svoje negativne nazory si nechavam pre seba, alebo ak sa ma niekto na nazor opyta, tak potom sa snazim to decentne napisat, aj negativne... takze asi tak...
nie je to sukromna tema, to nie je potrebne, ale vzdy sa najdu nejake super maminky, ktore pisu len za ucelom osocovania kociarika ci toho alebo stokke... kazdy sa navaza do stokke a uz sa to zacina aj pri orbite...
a k tvojmu dotazu - rucky sa hybu preto, lebo vies ich polohovat hore a dole do troch poloh, a keby boli totalne natesno, neslo by to fyzicky... preto mas pocit ze su take akoby rozhegane, ano to moze niekomu vadit, ale treba si uvedomit aku maju funkciu. Kolieska predna na macacich hlavach a na akelkovek zamkovej dlazbe pocujes na kazdom kociari, samozrejme ked som mala velke nafukovacie kolesa, tak to bolo menej pocutelne ale bolo to tam... a urcite to menej hrkoce ako akekolvek golfky, alebo buggy alebo lahunke sportiaky... aj na stokke ich bolo pocut, ale nie nejako citelne zeby ma to znervozvovalo - to ked idem so svojim quinny zappom - tak ten ma privadza do sialnestva, ten hrkoce jak besny... takze popri nom tamto nevnimam... a pritom quinny je kvalitna znacka...
no nespominam si aby si mala ine vyhrady, nechce sa mi to citat dozadu, ale toto su pre niekoho uplne ze trapne dovody a co ja viem, pre mna nie su az tak dolezite... pretoze kociar je pevny, a nepochopim ako si mohla mat pocit ze dieta vyvratis, to si s nim kade isla? po takom terene ze asi z kazdym by si mala pocit ze vyvratis... lebo keby si to napisala pri xplory, tam je to aj ked neopodstatnene, tak pochopitelne, ze je ten pocit,. kedze je tam len stredova tyc ale tu nechapem - nie je to pravda...
takze tak... prepac, ak som ta urazila alebo sa ta nejako dotkla...
@alenockap no mám dovoz práve z Ameriky a som spokojná..mozno práve to bol kus s ktorým nebolo zaobchádzané úplne dokonale..netvrdim ze kocik používam len na paradu..ale kto niečo odo mna kúpi tak zatiaľ vždy povedal ze ako nové...ci 1m alebo 1rok používané..každý kocik. Potrebuje údržbu
@milankovazuzana ja som dnes bola vonku s iným a všetko co unesie orbit mi chýbalo
@lentila.g veru tak, Orbit odvezie veľmi veľa.
@alenockap vymyslas si. Nic nehrkoce a rucky sú úplne pevne. Mám uz druhy a s nabehanymi stovkami km, takze si to môžem dovoliť povedať. Tiez som sa pred chvíľkou vrátila z USA a neviem kde si teda bola ty, ale chodníky sú tam všade rovné a všetko je bezbarierove, takze ani neviem kde to mohlo hrkat ( hovorím o meste, nie les, dedina)
@sasenkah Fíha, no ty sa máš 😀 , wau... A ako to tam je s Orbitom? Tam je to asi kočiarik č.1, nie?Aj si si niečo dokúpila?
Mnamkovy je orbitik.... Uz len dieta mi chyba :D
@milankovazuzana ahoj, chodím každú zimu do Miami a tam je orbit (a aj bugaboo) na každom rohu. Rozdiel oproti SR je, že predávajú viac equipmentu a aj náhradné diely.
A čo sa týka nakupov.... Ach jaj, každý rok sa vraciam s nadváhou 🙂 Batozinovou 🙂
Vyber detských veci je neskutocny a ja neviem odolat 🙂
Ja som tam cestovala s Bgb Bee, koli tomu, že som chodila na pláž a tam je praktickejsi takýto krpaty kocik. Dokupila som si nejake veci k nemu - skate, deku... Ale kúpila som napr. kraaasny fusak za 12 USD, nosič na baby za 16 USD, no nechaj to tam 🙂
@alenockap tento kočík sa Vám ťažko rozpadne, predávame ich a dodnes žiadna reklamácia iba pozitívne skúsenosti
@sasenkah Ahoj, no to už sa Ty ako máš, jémine, tak to by som brala i ja 🙂 🙂 🙂
No v USA sú na všetko iné ceny, je to tam omnoho lacnejšie, to by som ani ja neodolala 😀 😀 😀 Fúúú, tak to si kúpila ako výhodne, paráda.A deku má Orbit svoju, alebo si kúpila inú značku?
@kiakocikovsvet tak tomu verím. 🙂
@milankovazuzana ina značka, myslim, že orbit nema. A k tým cenám... Sú aj drahé obchody ale dá sa nakúpiť aj lacno, treba vediet kde 🙂
@sasenkah To určite... ale teda my by sme ešte vedeli navrhnúť veci, čo by Orbit mohol mať-no určite deku 😀 😀 😀
@milankovazuzana Zuzanka jednu teraz pletiem, chi az sa mi ju podari coskoro dokoncit (snad kym dorazi konstrukcia, lebo uz je na Slovensku, len cakam postu z colnice ze co a ako) tak sa urcite pochvalim :D
@mikolajova.zuzana super..tak uz co nevidieť bude "ťa vidiet"-foto Orbitu
@milankovazuzana Áno deky môžem aj ja...a teda mal by sa inšpirovať orbit tvorbou "našej Katky"
@sasenkah aj ja by som išla na nákup 🙂
Ináč ja zvazujem ci bee ťahať na dovolenku alebo orbit...ale asi bee (len ten moc piesok nezvlada,to mám odskusané...ale asi na prepravu lepšie aby orbit neponicili mi)
@lentila.g myslim, že do piesku nie je dobry žiadny. Ja som cestovala s bee lebo mám naňho transport bag. Tiez som mala stres že by mi orbit zničili v lietadle. Bee je lahucke, takze ked sme boli na pláži, ľahko sa prenasal aj s malým a plným kosikom. A tiez sa s ním super beha medzi uzkymi regalmi pri schoppingu 🙂
@mikolajova.zuzana fíha, tak to je rýchlosť, to budeš mať tento týždeň domka, inak som zvedavá na tie poplatky čo a ako. Zuzi, tak čakám na foto dečky.
@milankovazuzana O Zuzanka, no dufam ze tento tyzden to dojde chi, a decku hadam stihnem - robim len pasikavu ako ma stokke, ale nie uplne rovnako, sak uvidis :D a este ju chcem obhackovat oblucikmi, tak uvidim ako bude stihat a uz aj mam pripravene latocky na novu podlozku do orbitu, som upravila ten strih co mam :D vies :D a uvidim ako to dopadne :D
zacinam sa trosku tesit, tak snad bude vsetko v poriadku... a clo by ma malo obist, ale DPH si urcite zaplatim nejakych 38,- eur este - tak uvidim co mi poslu chi :D
@mikolajova.zuzana 🙂 tak super ked uz tento týždeň...
@lentila.g s orbitom som bola v Paríži a Florencii a bolo super, az na to, že skončil oskrkany a s poskodenou ruckou ( stará bola penova). Ale záleží fakt len na tebe čo ti vyhovuje. Napr. v Paríži som sa s Orbitom ani nedostala do niektorých reštaurácii - žiadny priestor medzi stolmi..

@strawberry7 Chápem, veď každý má iný vkus.Aspoň ich nebehá po Slovensku toľko ako Stokke. 😀