Kočík Tako Maxone Eco 2015 - skúsenosti
Ahojte žienky,prosim o radu,mate niektora skusenosti s kočikmi značky Tako???Páči sa mi velmi vzhladovo Tako Maxone eco 2015 ale neviem ci su tieto kočiky kvalitne,mohli by ste mi poradit???
@mirkapp kazdopadne po tretej reklamacii mas narok na vratenie penazi,ja uz tomuto kociku neverim podla mna nam zacne vrzgat znova je to len otazka casu no bodaj by nie preistotu som kupila nahradny kocik keby daco ...
@mirkapp ja som mala na kocik urcenych max 500€ a teda tento bol jediny ktory sa mi paci..
@sasenkas33 no tiež sa obavam že nevydrží ešte aspoň rok či dva.. som trošku sklamaná lebo som kočiar vyberala dlho a bola som nim nadšená. Teraz je to ok uvidime co bude. A keď čítam príspevky doplnam- aj.mne sa zasekava poistka pri skladaní 🙂 zjavne sú na každom rovnaké problémy.
@sasenkas33 no uvidíme zase nevrzga to nejako velmi
@mirkapp myslim ze by ich mali stiahnut z trhu ..niesu to dobre premyslene kociky
@sasenkas33 no neviem, ale my sme ich popredavali a zatial ziadna reklamacia
@mimisk asi stastie , ako vidite kocik nieje na trhu az tak dlho a tu nas je uz niekolko ktorym robi sarapatu
@sasenkas33 ono zalezi aj od predajcu, my nez posleme kocik tak ho zakaznikovi nachystame urcite ste ho dostala len zlozeny v jednej krabici
Od nas kociky posielame aj v troch krabiciach poskladany a nachystany, nie sme predajci co privezu kocik od vyrobcu v jednej krabici, nalepia na krabicu adresu a ani neprezru ci je kocik v poriadku
@mimisk kocik nam prisiel v dvoch krabiciach ,netusim ci ho prezerali alebo nie ,no snad by neboli taky lahostajny verim ze su zodpovedny ..kocik bol v poriadku prve dni az po nejakych dvoch tyzdnoch to zacalo robit
@sasenkas33 tak to som rada,ze vam ho ho opravili.uvidim,co mne povedia o 2 tyzdne,skor tam nemozem ist,lebo manzel je v zahranici.tak sa teraz s kocikom trapim :(
@bejuska212 poznam,aj ja som to stale odkladala kedze bol partner pracovne vytazeny
@sasenkas33 ale v jednej bol kocik a v druhej autosedacka
@mimisk to si uz teda absolutne nepamatam
@mimisk áno mne tak prišlo že jednej velkej kočík a druhej autosedačka
Zdravim, mam v plane kupit tento kocik. Chcem sa spytat ci je vhodny aj pre vyssich ludi... 180+. Aby som ho nemala nejak nizko. Dakujem 😅
@zuzana9876 ja mam 160 a nevyzeram pri nom divne,cize asi by som vybrala vyssi kocik
Moj chlap ma 187cm a je mu akurat ,vobec mu nieje mali , ,ja mam 165 a je mi dost velky rucku si davam uplne dole
Môj manžel má 180 a v pohode..tento kočiar sme kupovali aj pre to že aj vysoké a "veľké" postavy pri ňom vyzerajú dobre 🙂
@mirkapp neosmičkuju vám kolesá ? ked niesu zaseknuté ?
@8radushka8 nie zatial som si nic take nevsimla, vam ano? ako sa to prejavuje?
@mirkapp ani strašne.. nechápem prečo... no keď idem tak začnú osmickovat a celý kočík beha ..tak ich musí zaseknut a potom to nerobi
@8radushka8 a neskusali ste ich dotiahnut?mne neosmickuju vobec ,kocik nevrza koleso nepuka ,konecne je 100% funkcny
@sasenkas33 skúšali sme aj to ale nepomohlo
@8radushka8 my to isté, ako keby ubiehal do strán stále...
@natalia007 presne a keď idem rýchlejšie musím si to zaseknut lebo malého len tak klepe
@natalia007 rozmýslam kupit nové kolesá hádam to pomôže
@sasenkas33 a nepovedali čo na nom menili ?? a prečo ho predávaš ?

Ja som mala tie isté.problemy ako vy, zjavne je to slabina týchto kocikov..keď prišiel prvýkrát strasne vrzgal, celá konštrukcia, hneď som ho obratom reklamovala, keďže bol kupovaný cez net kázali mi poslať späť konstrukciu- pribalila som aj kolesá. Po nejakom čase mi ho vrátili, vyjadrenie k reklamácii bolo nečitateľné v poľštine 🙂 takže netuším, každopádne už nevrzgal, za to však pukali kolesá, čo pred tym nebolo( vymenili mi konštrukciu za novú a kolesá nechali pôvodne) tak som snova reklamovala..trvalo to tiež nejaký čas, vrátili mi opravené s tým že kolesá vyvazovali-vyjadrenie k reklamácii. Teraz je všetko ok, nevrzgal, nepila, som rada že som ho kupovala tri mesiace pred pôrodom inak by som bola nahrata 🙂 pevne dufam ze uz nebude nutná reklamácia