Kočík Valco Snap 4 Silver
Ahojte, máte niekto z Vás skúsenosti s týmto kočíkom? 🙂 Ďakujem
Odfotim ti to neskor,
Mam tam iba jednu podlozku,nie obe naraz,ta pamatova je taka hrubsia,makksia,stoji vyse 20 eur..a tie od emitexu kupis tak za 12-13 nove,,su tensie,ale tiez su dobre,,videla som aj na bazari ze predavaju
Ďakujem pekne za predvedenie😃
@laura0107 velmi pekne ukaze ta podlozka v tom, sa mi to paci
Dobrý deň mamičky, nepredávate niektorá tento kočík? 🙂 Ďakujem
@bambulka222 ahoj, drzia ti kolieska stale v pohode? ja ho chcem kupit, len mam obavy z tych koliesok, a je odpruzeny alebo citit narazy?
@mims_sims ano, kolieska su v pohode, nemam pocit, zeby bolo citit nejake narazy....ja som celkovo s tym kocikom bola spokojna a kebyze vyberam znovu, tak by som sa pren opat rozhodla 🙂
Dobry den,vaham medzi britax bo motion s nafukovackami a valco snap 4, mali sme trojkombinaciu hartan,ale je tazky,objemny a mame male auto,takze radsej by som ho vymenila,pripadne nechala len na zimu,kedze mame na vymenu aj napravu s velkymi kolieskami. Valco ma uputalo skladnostou,lahkostou,ale zasa sa bojim,ze napr 2,5rocne dieta sa tam uz nezmesti? Mala ma teraz 7mes.a je dost dlha.A tiez sa obavam tych pogum.koliesok na valcu,sme z dediny,vyuzivalaby som ho na presuny aj na kocikovanie u svojrovcov atd,no kamienky su vsade
@elinka910 ja som chcela hlavne aj polohovanie noziciek,a to britaxi nemaju.ale som pocula ze uz aj oni maju jeden model s polohovanim noh..ked porovnam tak valco ide ovela lahsie,lahsie sa s nim jazdi a manipuluje,material je na dotyk lepsi u britax,je pevnejsi,ale zas cistenie od skvrn je ovela lahsie u valca..ja som tiez vahala medzi tymito dvoma,tak to mam odskusane..ked mas otazky este pytaj sa
@laura0107 a valco mate ten,co ma sustiak.povrch.upravu? Bo teraz je vslco aj napr.v 3farbach v inom materiali,ktory sa mi paci a pozdava viac, no akurat mi dnes volali z jednej predajne,ze valco s gum.odpruz.kolieskami maju len v tej sustiak.uprave.. aku mate skusenost aj s tym, nepoti sa v tom drobec,neprazi na to moc slnko, mesmyka sa v tom? Videla som, ze sa da dokupit aj taka podlozka na to,no aj tak neviem.. aku mate farebnu kombinaciu? Neda sa vam odfotit? Dakujem mickrat za odpoved
Ja mám sustiak.mam ho odfotený v tomto fóre,,vyrolujte vyššie..a mam v ňom pamäťovú podlozku..podlozku by som tak či tak dala v hociakom kociku.a tato pamäťová podložka je super.nesmyka sa,ani dcerka v ňom..neviem aký je ten nový materiál čo píšete,,ako mohol by byť pevnejší,,ale nafukovacie kolesá by som nemenila,a polohovanie nôh,čo je u britax hrozné..moja mala rada oddychuje v kociku,a bez tohto polohovania mi to príde dosť nepohodlné..
Jaj a valco ma take putko ked ho zložíte že si ho vies dať cez plece ako tašku,,no parkrat mi to veľmi pomohlo..
@elinka910zabudla som ťa označiť v predošlej odpovedí.
Este toľko,oba kočíky majú výhody aj nevýhody,to je tak pri všetkých kocikoch,len sa rozhodni čo je pre teba prioritne,co proste musí mať ten kocik a tak sa rozhodni.
Super,dakujem @laura0107. Tu pamatovu penu som pozerals,paci sa mi a tiez ju urcite chcem. Britax ma tento tok na be motion uz tiez polohovazelnu tu cast pod nozickami,cize sa da dat aj opierka chrbatika aj pod nozkami do uplneho lahu, toto bola jedna z mojich podmienok,no britax okrem toho,ze je tazsi od valca, tak na prvy pohlad vyzera dost robustnejsie,hoci v skutocnosti je vacsia plocha pre dieta len o par cm,metala to pred nami predavacka. Takze sa skor priklanam k valcu a ako som citala aj na inych forach,tie nenafukov.kolesa su hrozne na kamienkoch a ja prave chcem kocik skor do terenu. Dakujem, moc ste mi pomohli 🙂
@elinka910 Valco sa da paradne vytunovat 🙂 na jednej ceskej FB stranke My mame valco sa daju kupit vsakovake vylepsenia a nemusi valco ostat v sustakovej low cost verzii. Toto je nas tuning
@druzicka17 len to stoji majland
@druzicka17 vyzerá úplne naj, koľko ta to pls celé vyšlo?
@tinka1234 madlo a strecha 40 a podlozka je zo stranky pinkie tu sme dostali
Ja som aj tak chcela na leto novu strechu lebo som kupila cierne valco a 25 alebo 40 to uz mi bolo jedno ak je to vizualne taky rozdiel
@druzicka17 a môžem sa opýtať, kde ste nechávala šiť striešku? v čechách? či aj na SK niekto šije? dakujem

@laura0107 no už teraz som pomotana, fotka by bola super😃a ktorá podlozka je lepšia, či tam máš obe?