Kolik minimum stupňů na sporťák?
Ahojte maminy 🙂
Chci se zeptat, při jaké minimální teplotě je vhodné vyjet se sportovním kočárem? Malá bude mít 16.2.2020 5 měsíců a my máme sporťák, který jde dát do lehu, takže to, že nesedí není překážka. Jen ta teplota. Jaké máte zkušenosti? Děkuji za odpověďi 😊🙏
@evittam v podstatě jsem pochopila tvoji odpověď. Přeci jen, v korbě, ve které teď vozím je pevná, plastová, neprofoukne, je v ní přeci jen lépe, jak v 'hadrovem' sporťáku. Zda není vhodné se sporťákem vyjet, když bude okolo 10°C. Co jsem se takto ptala blízkého okolí, tak každý mi řekl, že je ještě brzy, tak jsem ale chtěla slyšet ještě více názorů.
Pod -5°C v hmle alebo mrholeni a pri vetre by som uz nesla ... za slniecka a v bezvetri asi este ano ... v sportaku mam podlozku, fusak, dieta oblecene v overale, na vrchu nanoznik pri vetre ... nemoze mu byt zima ... v sportaku mam od 4,5 mesiaca
moje obe deti boli v sportaku od piateho mesiaca, vzdy to vyslo na zimu. Chodili sme kazdy den dva az trikrat von kocikovat. Tu u nas ale zvykne byt celu zimu okolo nuly a zaroven v nasej stvrti su domy s podloubim, takze sa da kocikovat na suchu, aj ked prsi alebo snezi.

@hanizzek pod minus 15 by som uz von s dieťaťom nešla