icon

Koľko kočíkov ste skutočne využili?

ketrin
8. feb 2025

Dievčatá ahojte, situácia: Mám doma pomaly 3 ročnú dcéru, ktorá už kočík potrebuje naozaj len sporadicky a tak by som rada kúpila niečo ľahké „pod pazuchu” len na občasné využitie. Máme doma jednu dvojkombi, ktorá je ale ťažké hebedo, a akože nemyslím to v zlom, na lazoch nám bola super.

Len teraz rozmýšľam, či ju predať, tú 2v1, alebo nechať ešte pre ďalšie (ak náhodou bude, lebo je to diskutabilné, no s uskladnením nemám problém, miesta je.) Alebo potom radšej na tento ľahší, čo chcem kúpiť, dokúpiť potom len vaničku a túto dvojkombi predať teraz....

Koľko kočíkov ste vy reálne pls využili? Ako ste to mali/riešili?

Ďakujem krásne

thereisabear
8. feb 2025

Dvojkombináciu, vhodnú aj do terénu + ľahký cestovný kočík čo nosím v aute.

patka06
8. feb 2025

Dvojkombináciu, 1/2 roka hlboký + 1/2 roka športovú časť, potom už bol veľký a ťažký, ročnej sme kúipli športový, ľahší a od 2 rokov chodila už len pešo. kočík sme už vôbec nepoužili.

zuzikak
8. feb 2025

presne takto ako dievcata predomnou. My sme mali trojkombinaciu (vajicko do auta a to sme preniesli na konstrukciu, ked sme potrebovali do obchodu, potom hlboka cast do takmer 7 mesiacov a nasledne sportovu cast.). Ta ked bola mensia okolo 2 roka tak sme presli na skladaci sportovy. Ten nebol uplne lahky "pod pazuchu na nosenie" ale bolo v nom viac miesta ako v sportovej casti. Dalo sa v nej podriemat. Potom uz ked boli deti dve tak som zlozila strechu do uplneho lahu a vedeli sa v nom (jeden za druhym) vozit obaja. Ak nemas problem s uskladnenim tak nepredavaj nic a vyuzijes podla toho kedy sa ti druhe babo narodi (na zimu treba vacsie koli fusaku)

kiki68
8. feb 2025

@ketrin iba jeden, za mna zbytocne. Ten golfac sme vobec nemali. Ked tak mal taky traktor a na tom som ho tahala.

petamich
8. feb 2025

Dvojkombinaciu, vhodnu na vsetky typy terenu a Elodie buginu malu, skladnu, ktoru sme pouzivali pri cestovani, vyletoch...

deti95060810
8. feb 2025

my sme zas využili buginu... ešte teraz je na dvore - spí v nej mačka.
veľký kočík predaj a kúp niečo čo momentálne potrebuješ. kým budeš mať ďalšie bábo bude niečo iné v móde....

lucia13022023
8. feb 2025

My sme mali hlboký, do cca malého pol roka. Potom jeden cestovný, mal menšie kolieska, ľahšie sa skladoval v lietadle atď keďže my veľa cestujeme.
A jeden obyč športový, na bežné dní.

jablkovastrudla
8. feb 2025

Mam rocneho a mam dva kociky, jeden je dvojkombinacia a je skvely na denne kocikovanie a potom jeden ktory viem zlozit, je viac kompaktny a ten mam na cestovanie (bus, auto, lietadlo)
Pri starsom som mala kocikov viac radsej sem nenapisem, ale starsi som vzdy predala a az potom kupila dalsi. A vsetky som kupovala z druhej ruky takze neboli ani drahe a nebola som v strate.

pato88
8. feb 2025

My jeden - najprv mal vanicku, potom sedaciu cast a teraz ho uz ma mladsi surodenec

euka210
8. feb 2025

@ketrin na dedine som mala 3komb pre 2 deti a na cesty a do auta skladny maly sportiak, ktory sa dal pouzit od cca pol roka.
Za mna toto si nechaj a kupte maly lahky skladny do auta a pod.

saxana000
8. feb 2025

Trojkombinaciu co bola doma a sportak do kufra viac nebolo treba.

elenkaba
8. feb 2025

@jablkovastrudla prosim ta, aky kocik bol ten lahky, kompaktny, na cestovanie? Hladam inspiraciu.

maryetta
8. feb 2025

Pri 4 detoch jeden kocik-3-kombinaciu. Akurat pri stvrtej sme kupili aj sportovy-mensi. Lahsi. Co sa aj lepsie skladal.

minesasubu
8. feb 2025

syn ma 2,5 r a vystriedala som 8 kočikov ( jeden bol u svokry, jeden u mojej mami a realne som doma vždy mala jeden kočik avšak som ho po čase dala preč a zadovažila ďalši ako syn rástol
teraz chodime len pešo takže kočik nam netreba
na dovolenku možno nejaky kupim lahky a skladný
odporúčam ti ponukni 2v1 na predaj a uvidiš či bude onho zaujem lebo kočikov je plny bazar všade ktovie či ho vobec predaš nejak rychlo
ved potom mozes kupit za lacny peniaze kocik v super stave kedze je toho naozaj veľa na predaj

ivik4
8. feb 2025

Len trojkombinaciu, ziadny iny

jablkovastrudla
8. feb 2025

@elenkaba mam bee6 ( bugaboo), pri prvom som mala bee5 a tento 6 ma vacsie kolieska. Len tie uz nevyrabaju, tak jedine z bazaru. Ja som ho kupila za par eur, pre mna velmi dobry kocik. Aj som s nim letela, pravidelne chodim s busom kde ho musime skladatwa zaberie to chvilku. Bola som spokojna aj s joolz air ale to je naozaj skor kocik do lietadla alebo nakupnych center, ma male kolieska.

katica06
8. feb 2025

Iba jeden, ten jeden som použivala pri oboch deťoch a následne predala.

milanemila
8. feb 2025

@ketrin mala som cybex priam 3kombi a potom som uz kupovala iba joolz aer do lietadla a do auta ale pouzivam ho aj bezne von kedze je lahucky.
Cybex povozil obe deti a joolzaer sme pri druhom vymenili za aerplus lebo sa da dat do uplneho lahu.

pralinka86
8. feb 2025

V podstate len jeden. Starsie malo 2,5, ked prislo dalsie dieta a uz teda nikdy nesedelo v kociku. Trasy sa prisposobili vydrzi dietata. Druhe to iste, akurat to bolo pohodlnejsie trochu viac a aj neskor zacalo chodiť, takze trochu dlhsie sa vozilo. Potom uz len kolobezka, odrazadlo, pesi..

siska53
8. feb 2025

@ketrin ja som mala skvely hlbokosportovy kocik, do toho sportiak, ktory som ale nemala rada a staru buginu, ktora bola skvela. Vyuzite pri oboch detoch.

ayato
8. feb 2025

Hlboký a športový 2v1 ten som potom vymenila za klasika športový, ale len preto, že sme stratili koliesko a nové stálo viac ako nový kočík 🙊 a máme ešte jednu malú "buginku" hodenú v aute. Tu beriem keď idem sama hromadnou dopravou alebo sa vozí v aute ak by sme náhodou potrebovali kočík .

ketrin
autor
8. feb 2025

ďakujem krásne za info všetkým, asi teda vezmem niečo ozaj ľahké a 2v1 pravdepodobne skúsim posunúť a potom sa poobzerám po niečom ďalšom, s týmto aktuálnym kočíkom aj tak nie som úplne spokojná, a hlavne, keď sme ho kupovali, som vôbec nedomyslela skladanie a musím na ňom odpájať sedačku, čo je dobre na nervy niekedy...