icon

Ktoré kočíky majú "korýtkové sedenie"?

livsa
11. máj 2012

Ahojte, možno vytváram duplicitnú tému, ale zatiaľ som to ne jednom mieste nenašla... Zaujíma ma, ktoré kočíky majú "korýtkové sedenie", t.j., že detičky v ňom sedia a ležia ako keby vo vajíčku a chrbátik a nožičky sa nedajú polohovať osobitne. Taktiež by ma zaujímal váš názor na toto sedenie a výhody/nevýhody oproti klasickému... Dík 🙂

Strana
z2
jenny.kay
10. sep 2012

@katrenka111 Mně to teda dost připomíná sedačku, co mám na BJ City Select. Malé je zatím 9 m, ale myslím, že se mi tam ještě dost slušnou chvíli vejde. Nevím, jak to má Versa, ale u City Selectu se dá stříška ještě zvednout do vyšší pozice, aby mělo větší dítě víc prostoru nad hlavou

katrenka111
10. sep 2012

@jenny.kay takže vyhovuje to sedkanie????

jenny.kay
10. sep 2012

@katrenka111 My jsme do toho malou před koupí posadili, protože jsem tenhle styl sezení nikdy u kočárku nechtěla. A překvapivě je v tom spokojená, sedí se jí hezky a ten City Select má i zvlášť polohovací nožičky. Tak jsem nakonec ráda, že jsme koupili, má v tom dost místa a zdá se, že i pohodlí.

katrenka111
10. sep 2012

@jenny.kay no ja sa toho trochu bojim ale moj malý si teraz stale vyklada nožky na madlo tak možno sa mu bude pacit v nom.... 😉

jenny.kay
10. sep 2012

@katrenka111 Právě dcera mi to v golfkách tak dělala, že se stejně uvelebila v té pozici, kterou má teď v BJ a nožky si hodila nahoru. Takže je teď spokojená

katrenka111
3. okt 2012

@jenny.kay ahoj pocuj aký fusak si mala v kociku??? kedže je to korýtko, už aj ja mam Versu tak nepasuje na to každý...porad....

jenny.kay
3. okt 2012

@katrenka111 Já bych poradila hrozně ráda, ale já jsem si fusak teď na podzim ušila sama...a na zimu zkusím, jestli bude pasovat Emitex, který jsem měla do hluboké korby, nebo jestli budu muset ušít teplejší. Napadá mě jedině se kouknout, zda by nepasoval fusak z Bugaboo Cameleonu, sedačku to má hodně podobnou. Ale ten podzimní mám normálně rovný, prostě jsem si do něj akorát udělala díry na prostrčení bezpečnostních pásů a drží mi to v pohodě. Jenže to má spodní vrstvu fleecovou, takže neklouže, ale pěkně drží. Se zimním uvidím...To jsem moc nepomohla ☹ Jinak gratuluju k Verse, je to krásný kočárek

katrenka111
3. okt 2012

@jenny.kay no sikuka, no skusim pozret este tie 🙂

jenny.kay
3. okt 2012

@katrenka111 Ještě jsem zapomněla, Baby Jogger dělá taky univerzální fusak na všechny svoje kočárky - takže kdyžtak od nich.

jenny.kay
7. okt 2012

@katrenka111 Ahoj, tak jsem zkoušela dát do našeho BJCS ten fusak Emitex a není to bohužel úplně ideální. Jak je rovný a má zipy po stranách, tak se hrnou a kroutí a špatně se to zapíná. Ale při troše snahy to jde. U toho podzimního, který jsem si šila, mám sice střih rovný, ale zip uprostřed a tam je to bez problémů. Tak se obávám, že si asi budu muset zase něco ušít i na zimu.

katrenka111
9. okt 2012

@jenny.kay no ja tam chcem fusak Elodie details ten ževraj pasuje...
Pocuj a aku mate plastenku??? chcem nejaku uni???len neviem aka bude pasovat....

1luciferka1
9. okt 2012

Já mám s tímto sezením Brevio Ovo a jsem spokojená 😉

jenny.kay
9. okt 2012

@katrenka111 Pláštěnku mám Emitex tracking universal - je to taková ta veliká pláštěnka, která přikryje celý kočárek - zkoušela jsem to a sedí v pohodě. Fusak se mi od Elodie líbí taky moc, kočárek mám červený, tak by se mi líbil ten černý s puntíkem a červeným vnitřkem. Ale nakonec budu asi šít...

livsa
autor
11. okt 2012

Ahojte, co sa tyka fusakov, na tieto korytkove sedia aj Lodger-y... 😉

Strana
z2