Ktorý kočík sa vám viac páči?
Neviem sa rozhodnut aky kocik ale chcem riesit teraz len hlboku cast a autosedacku. Poradte 🙂

u nas tiez par kocikov preslo a najviac u mna boduje silver cross sleepover deluxe classic a baby jogger city mini 4 kolka, tieto si nechavam aj pre druhe babo, prvy je sice kombo nie len hlboky ale ma hojdaci podvozok a pevne velke kolieska penove nedostanu defekt, presla som s nim vselico nie len nase slovenske cesty,....a uplne v pohode, dokupila som si podvozok s otocnymi kolieskami, bjcm ani opisovat nejdem u nas bol kupeny hlavne kvoli velkosti a nosnosti, prave si nan doobjednavam hlboku vanicku 🙂 u nas je spokojnost takto plus sa dost nosime v manduce a predtym v satke, vyberaj podla svojich ocakavani a potrieb, prajem vela zdaru 🙂
pridam ti linky teraz vsetko vytahovat a fotit sa mi nechce :P pockaj kusok...
ja pouzivam uz pri tretom dietati Peg Perego GT3, som strasne rada, ze som do neho vtedy investovala, nemusim riesit ziadne vyblednute farby, nerozpadava sa a to sme s nim chodili po lesoch kade-tade. ma nafukovacie kolieska a velku hlboku vanicku polohovatelnu, mame k nej aj pasy do auta namiesto autosedacky. a co je este super, ze sa potahy daju lahko rozobrat a vyprat.
@valy ja som preto tiez priklanam k peg peregu ma polohivatelnu hlboku vanicku kvalitny material a myslim ze aj kvalitne spracivanie zaidne nitky ani zle zositia co mi na niektorych kocikoch strasne vadi napr. Britax nemecky kocik ale detaily hrozne a chcem teraz len hlboky kupit a autosedacku aj ked aj pri tomto peg peregu book plus sa moze vanicka pouzivat v aute a potom riesit sportak pozerala som aj gt3 sportak ale ten az ked mala bude potrebivat
@haidi je to Peg-perego UNO, my sme ho nekupili na SK, ale urcite sa da zohnat aj u nas, videla som ho raz na bazare...:o))), presne taky aky ma nasa mala...,co ma napada dal by sa urcite kupit cez amazon, alebo si skus otvorit www.pegperego.com, tutp adesu mam z letaku ,co bol ku kociku, snad pomoze...

@sisi333 : no ja som bola najspokojnejsia s kocikom ktory som kupila pri prvej dcera, myslim ze to bola znacka B&B, ale to bolo pred 11 rokmi, hoci kocik je stale ako novy, no bola to velmi dobra kupa, nafukovacie kolieska s ventilom su super, pretoze su pruzne, dobre sa s kocikom manipulije, defekt sme nemali nikdy a to som ho pouzivala aj pri ostatnych detoch pretoze som tiez kupila nove a zistila som ze sa s tym alebo tazko manipuluje, alebo boli kolieska hned ocuchane, proste si to zober tak skus si sadnut na bicykel s plastovymi kolieskami tak urcite pojdes, ale ako? a defekt je stale lepsi ako zlomene koliesko