icon

Ktorý kočík sa vám viac páči?

sisi333
5. jan 2014

Neviem sa rozhodnut aky kocik ale chcem riesit teraz len hlboku cast a autosedacku. Poradte 🙂

Ktorý kočík sa vám viac páči?Ktorý kočík sa vám viac páči?Ktorý kočík sa vám viac páči?
Strana
z2
hameeda
5. jan 2014

@sisi333 : no ja som bola najspokojnejsia s kocikom ktory som kupila pri prvej dcera, myslim ze to bola znacka B&B, ale to bolo pred 11 rokmi, hoci kocik je stale ako novy, no bola to velmi dobra kupa, nafukovacie kolieska s ventilom su super, pretoze su pruzne, dobre sa s kocikom manipulije, defekt sme nemali nikdy a to som ho pouzivala aj pri ostatnych detoch pretoze som tiez kupila nove a zistila som ze sa s tym alebo tazko manipuluje, alebo boli kolieska hned ocuchane, proste si to zober tak skus si sadnut na bicykel s plastovymi kolieskami tak urcite pojdes, ale ako? a defekt je stale lepsi ako zlomene koliesko

sisi333
autor
5. jan 2014

@hameeda ale hentie kolieska su vraj gumene nie plastove ci ani tie nie su dobre?

mojong
5. jan 2014

u nas tiez par kocikov preslo a najviac u mna boduje silver cross sleepover deluxe classic a baby jogger city mini 4 kolka, tieto si nechavam aj pre druhe babo, prvy je sice kombo nie len hlboky ale ma hojdaci podvozok a pevne velke kolieska penove nedostanu defekt, presla som s nim vselico nie len nase slovenske cesty,....a uplne v pohode, dokupila som si podvozok s otocnymi kolieskami, bjcm ani opisovat nejdem u nas bol kupeny hlavne kvoli velkosti a nosnosti, prave si nan doobjednavam hlboku vanicku 🙂 u nas je spokojnost takto plus sa dost nosime v manduce a predtym v satke, vyberaj podla svojich ocakavani a potrieb, prajem vela zdaru 🙂

sisi333
autor
5. jan 2014

@mojong moj muz sa smeje ze to je horsie ako auto kupovat🙂

mojong
5. jan 2014

@sisi333 no ma pravdu 🙂 ......no moj muz sa uz nesmeje tak ti poviem :D a po asi 10 vyskusanych kocikoch sa ani nedivim 🙂 ...... ono je to tak ze zistis az ked vyskusas,......ja by som este skusala :P

sisi333
autor
5. jan 2014

@mojong joj my uz mame pochodene vsetky obchody uz mi je az trapne tam ist lebo sa stale neviem rozhodnut ale zatial malinko vedie ten prvy peg perego a uz ani nemam moc casu som uz v 8 mesiaci 🙂

katren
5. jan 2014

@sisi333 pre mna urcite PegPerego....momentalne moja srdcovka a keby som mala mat dalsie dieta, urcite kupujem ten 😉

mojong
5. jan 2014

@sisi333 no to poznam ja som bola tak isto....a odkial si? keby si bola blizo by som ti ukazala nas vozovy park aspon :P

sisi333
autor
5. jan 2014

@mojong 😀 zo ziliny

sisi333
autor
5. jan 2014

@sisi333 posli foto

sisi333
autor
5. jan 2014

@mojong posli foto 😀

mojong
5. jan 2014

@sisi333 super mozem ti na preskacku doniest ukazat ak chces ked pojdeme s chlapom do mesta co ty na to ? mozes poskusat 🙂

mojong
5. jan 2014

pridam ti linky teraz vsetko vytahovat a fotit sa mi nechce :P pockaj kusok...

sisi333
autor
5. jan 2014

@mojong okiii

mojong
5. jan 2014

a takto to mam v plane mat pri druhom...

valy
5. jan 2014

ja pouzivam uz pri tretom dietati Peg Perego GT3, som strasne rada, ze som do neho vtedy investovala, nemusim riesit ziadne vyblednute farby, nerozpadava sa a to sme s nim chodili po lesoch kade-tade. ma nafukovacie kolieska a velku hlboku vanicku polohovatelnu, mame k nej aj pasy do auta namiesto autosedacky. a co je este super, ze sa potahy daju lahko rozobrat a vyprat.

sisi333
autor
5. jan 2014

@valy ja som preto tiez priklanam k peg peregu ma polohivatelnu hlboku vanicku kvalitny material a myslim ze aj kvalitne spracivanie zaidne nitky ani zle zositia co mi na niektorych kocikoch strasne vadi napr. Britax nemecky kocik ale detaily hrozne a chcem teraz len hlboky kupit a autosedacku aj ked aj pri tomto peg peregu book plus sa moze vanicka pouzivat v aute a potom riesit sportak pozerala som aj gt3 sportak ale ten az ked mala bude potrebivat

valy
5. jan 2014

@sisi333 neviem, ako je to teraz, ale my sme vlastne kupili to gt3 a k tomu vanicku, nedala sa kupit iba vanicka. ja som iny kocik nemala, tak to neviem porovnat, ale tento uz vydrzal fakt dost.

sisi333
autor
5. jan 2014

@valy teraz sa uz da len co chces kupit a ked by som s rozhodla pre sportak od tohto druhu staci kupit len sportovu cast akej kolvek farby

valy
5. jan 2014

@sisi333 aha, jasne

haidi
31. mar 2014

@ushuaia mozem sa opytat aky je presny nazov toho hnedeho? nemozem ho vobec najst☹ moc dakujem

ushuaia
1. apr 2014

@haidi je to Peg-perego UNO, my sme ho nekupili na SK, ale urcite sa da zohnat aj u nas, videla som ho raz na bazare...:o))), presne taky aky ma nasa mala...,co ma napada dal by sa urcite kupit cez amazon, alebo si skus otvorit www.pegperego.com, tutp adesu mam z letaku ,co bol ku kociku, snad pomoze...

Strana
z2