icon

Kvalitný hlboký kočík aj do horšieho terénu

gabika4
11. apr 2021

Dobrý deň, čakáme druhé bábätko a rozmýšľam nad novým kočíkom. Pri prvom dieťatku sme mali problém od kúpy, že hrkal pri inom ako úplne rovnom teréne. 2x sme ho reklamovali a nepomohlo...vraj naše dieťa bolo na kočík príliš ľahké, no neviem koľko kilové decko som tam mala dať, aby nehučal...podobný problém mala i sestra a to mala inú značku, je pravda, že naše detičky sú ľahšie ako ich rovesníci v rovnakom veku...bývame na dedine a cesty nemáme veľmi kvalitné...viete odporučiť nejaký hlboký kočík, ideálne nie 3kombinácia, ale ak je naozaj dobrý i trojkombináciu by som kúpila.

kiki68
•
11. apr 2021

@gabika4 Emmaljunga Viking alebo Emmaljunga nxt90 outdoor ( ten mam ja) a teda preslo to uz kadeco . Kolesa ma ako traktor. My zijeme teraz na dedine pod Alpami a tu chodim cez vsetko mozne. A je to kombi , ako mozes to kupit aj separatne, ale oplati sa to spolu . Separatne to maju na Babyplace.sk , ze mas vanicku a k tomu mozes kupit tu podsadu. Alebo kupis iba sportak a podsadu. My mame oboje teda a som spokojna .

jaskolka
•
11. apr 2021

Ja mam milu kids, bývame tiež na dedine, chodila som po snehu, štrku, vymoloch, kameňoch, a kde tade, po schodoch som ho terigala denne, keďže z domu mame vonku 6 schodov, nehrkal, neskakal, lahucky na ovládanie, šiel vždy úplne hladko, aj jednou rukou som bez problémov vedela manevrovat. Niekto povie, že poľský smejd, ale ja som mimoriadne spokojná, len odporučam.

sandra151
•
Autor odpoveď zmazal
•
heidy222
•
11. apr 2021

Mame mutsy EVO dvojkombinaciu a pri dvoch detoch, tisickach km, turach Po lesnych cestickach, plazach, rozbitych chodnikoch, strk, kamen, kaluze, min. 10 Krat v lietadle bol, sme opravovali len raz striesku a podvozok a by zvladlol este aj 3 dieta

lenuska9999
•
11. apr 2021

Ako som sem už pár krát pisala. Nedám dopustiť na edrema breva. My sme mali trojkombinaciu, ale dá sa kúpiť aj samotný hlboký. Vyrába sa v podla mňa vážne pekných farebných prevedeniach. Má veľké nafukovacie kolesá a mám s ním odskúšaný vážne každý terén. Leto, zima, blato, pole, turistika, les.. proste všetko. Raz sme šli k babke, ktorá býva trošku mimo civilizácie a okrem dieťatka v kočíku som mala ešte na tom košíku dole (alebo taške, neviem ako to nazvať) naložených no minimálne 15kg veci a takto som s ním šla cez rozbité pole plne blata. Kočík to zvládol ľavou zadnou. Často sme s ním chodili aj na turistiku do lesa a tak keďže malý vôbec nechcel byť v nosiči. Ten košík pod kociarom je tiež dosť veľký, v pohode sa tam vmesti menší nákup. Taška ku kočíku tiež bola. Okrem toho sa dala vanička tiež polohovať ( je to dobré keby malo dieťatko nedajbože reflux). Celkovo sa jednotlivé časti ľahko menili a nasadzovali na konštrukciu kočíka. Napr vanička za športovú časť alebo vajíčko.. vo vajíčku bol malý skoro do roka.. kočík sa tiež celkovo dobre skladal do auta a tak. Športová časť polohovateľná do úplného ľahu, opierka nôh tak isto.. ľahko sa čistil.. za mňa najlepší kočík. Je tiež cenovo prijateľný.. ja som svoj predala ,malý už v kočíku byť nechce a bude už mať dva roky tak používame len trojkolku na presun po meste.. ale pri ďalšom dieťati si kúpim ten istý kociar. A áno zabudla som ešte, ze každá časť , teda vanička, športová časť a aj vajíčko sa dajú otáčať v smere a proti smere jazdy

denda007
•
12. apr 2021

Bebetto Luca. Môžete chodiť aj po kopcoch, a nieje až taký strašné drahý

gabika4
autor
•
12. apr 2021

Ďakujem baby, pozriem si každý jeden odporúčaný a vyberiem z nich nejaký... Rada by som využila ten, čo už máme, ale nedá sa, to hrkanie mi strašne vadilo a dieťa v ňom ani nemohlo zaspať 🤨 ešte raz vdaka

maleficent22
•
12. apr 2021

@gabika4 mozem sa spytat, aky je to kocik, s ktorym nie ste spokojna? Cakam prve babatko, akurat hladam skusenosti inych mamiciek, co to uz maju odskusane a tomuto by som sa rada vyhla. Dakujem.

gabika4
autor
•
12. apr 2021

@maleficent22 CAM dinamico 2018... Keby nehucal ten "podvozok" , tak som spokojná... Možno sme mali zlý kus, lebo dobre mal recenzie v tom čase... Po obchode nehucal, len v drsnejšom teréne... Zvuk šiel od jedného kolesá, menili ho, aj tak stále hučal...

dabaja13
•
13. apr 2021

@gabika4 britax go big, precitajte recenzie v kocikove 😉

sterea
•
13. apr 2021

bumbleride-výborný do snehu aj ťažších terénov, veľká vanička aj neskôr ložná plocha v športiaku. Veľmi dobre ovládateľný.