icon

Má niekto Peg Perego GT3?

adka89
25. jan 2013

Ake s nim mate skusenosti? 🙂

zuzana909
25. jan 2013

áno ja mám tento kočík, kupovala som ho ako 3-kombináciu vo farbe denim.
pri malej som mala kočík cam tiež trojkolku.
ja osobne som bola spokojnejšia s cam kočíkom, môžem napísať rozdiely medzi peg-peregom a cam:
- cam má väčšiu vaničku
- cam sa lepšie ovláda čo sa týka pohybu predného kolesa
- GT3 dá sa predné kolesa zamknúť, ale nepoužívam to
- cam má ľahšiu a menšiu spodnú konštrukciu čo sa týka nakladania a vykladania do kufra
- GT3 má držiak na pohár
- GT3 má lepšie riešenú tašku na veci a úložný priestor v spodnej časti kočíka
- GT3 vajíčko sa dá nacvaknúť na nákupný košík, možno sa dá už aj cam novšia, ale čo som mala ja 4 roky dozadu tak sa nedala
- cam vajíčko, vedela som si nastaviť pásy smerom hore a dole, GT3 sú fixné nedajú sa posúvať v tomto smere.

to sú asi také základné rozdiely čo som spozorovala, ale kočík cam som mala pred 4 rokmi, možno niečo vylepšili prípadne zmenili, GT3 som kupovala sériu 2012
ak máš nejaké otázky kľudne sa spýtať.

something
25. jan 2013

Ja mam tiez GT3 sportovy a druhy kociar mam casual S4. Na Gt sa mi paci to prerovanie, je hodne velky co sa tyka vnutra pre babetko ale nevyhoda, ze aj celkovo je velky, ltt vojde do vytahu. Ma super kosik, velky, strasne vela tam vojde. Ma fajn kolesa, dobre sa s nim manipuluje ale vrzga, uz som ho dvakrat strikala silikon. sprejom a o dva dni zacal zase. Ale inak som velmi spokojna. Chystam sa ale preda GT3, casual sa mi paci viac dizajnovo 😀

zazalienka
25. jan 2013

ahoj, my sme ho mali, dvojkombináciu - už sa v ňom vozí tretie dieťa ( kamoškine).. ja na Perego nedám dopustiť, je to síce tank, ťažký, ale stabilný.. malý sa v ňom vozil do 2,5 roka ( lenivec), a to mal 16 kg🙂 vaničku sme nevyužili dlho, len 3 mesiace, lebo MIško veľmi rýchlo rástol.. veľký kôš, všetky nákupy som doviezla domov, pohodlné spanie aj pre väčšie dieťa, do snehu je parááádny aj do terénu..
tašku na veci som kupovala v Brendone, ale keďže som ju nosila denne, tak bola súca do kontajnera keď šiel kočík preč..
pre mňa je Perego No.1.. mali sme aj golfáč aj šporťák, ale išli preč a do konca sme požívali Perego šporťák.. je výborný aj pre vysokýc rodičov.. odporúčam..

adka89
autor
25. jan 2013

Lebo mne sa paci cam dinamico. Len tam su predne kolecka umele a ze tie zqcnu neskor hrkotat. A vcera sme nasli na net nete pego a sa mi zda dizajnovo podobny ale na zivo som ho este nevidela. To sa chystame az buduci tyzden pozriet

adka89
autor
25. jan 2013

@katren na tej diskusii rozoberaju stare modeli a myslim ze na kocikoh sa stale nieco vylepsuje a nieje to stale to iste

tasiko
25. jan 2013

Ahoj ja mam aj gt3
Nemala som cam ale :
Gt3 ma super striesku (preklopis ju az uplne k madlu) kedje opierka chrbta v sede. Da sa to aj v lahu napr v lete ked odcvaknes cvoky v zadu a pouzijes ako clonu (mam starsi typ ale asi kazde PP ma tak riesene, mam aj book a ten to ma takisto)
V zime som presla s gt3 naozaj vsade ma uzasne perovanie nastavitelne do 3 poloh
Kocik je velmi priestranny dovolim si tvrdit najpriestrannejsi zo sportakov
Kosik extra velky a aj nosnost kocika,bezne som nosila aj 15-18 kg nakupy( vazila som nakup 😝) + cca 10 kg dcerku
Takisto sa ku kosiku lahko dostanes,da sa sklopit vzadu
Ako pise
mne tiez vrzgal ale kosik 😀 naspreyovala som gt85 kou (silikon sa neoporuca- pritahuje prach) a po probleme,obcas prestriekam aj kolesa aby sa nepovedalo a v pohode
Kocik som kupovala pouzivany a je to fakt pan koc ale uz je pre mna tazky tak mame iny (ale znova PP)
Rucka faj,nastavitelna,aj kapsicka super na rucke (zoberies aj zo sebou) a drziaky na pohar z kazdej strany
Mozem len odporucit 😉
@something
@something

something
25. jan 2013

@tasiko Inak ta strieska ide skoro na kazdom kociari ked je v sede, ja som hladala taky kde by sa to dalo aj ked je v lahu a myslim su take. A ten silikonovy sprej je fajn, lebo odpudzuje vodu...a jazda v snehu ako pise kazdy ze super. No ja neviem kolko mate snehu ale az tak lahko to nejde...ale ide lepsie ako casual...inak som spokojna, paci sa mi a je fajn ale este ho vymenim za nieco ine 😀

katulka74
Odpoveď bola odstránená
e_z
30. júl 2013

Vo Wiki Modrý koník je už aj článok o kočíku PP GT3. Kočky, napíšte dole pod článkom ako ste s ním spokojné. Pomôže to maminám, ktoré zvažujú jeho kúpu: https://www.modrykonik.sk/kocik-peg-perego-gt3/
@zuzana909
@something
@zazalienka
@tasiko
@katulka74

zuzikkaa
31. júl 2013

@adka89 mňa kočík sklamal - velký, neskladný a na to že je to 3kolka s dostatočne vysunutým predným kolesom tak sa s ním jazdilo zle na porovnanie k JANÉ slalom a QUINNY FREESTYLE
výhody- strieška, priestrannosť a velký košík

už by som ho nechcela ani zadarmo,, vôbec nieje hodný tých peňazí čo za to pýtajú ☹ ☹ ☹

rainee
20. jan 2015

ahojte, mna by zaujimalo aka velka je ta vanicka, ci tam zmestim polrocne dieta s fusakom 😀 a este ci sa da naklikat v smere aj protismere jazdy.

olienka12
20. jan 2015

@rainee navetta xl je dost velka bezne polrocne aj s fusakom v pohode mala sa narodila v oktobri a do aprila bola vo vanicke v pohode

rainee
20. jan 2015

@olienka12 ok diky, ale zistila som ze je po zlozeni dost velky, mame male auto tak asi predsa len nebude vhodny aj ked sa mi paci.

olienka12
20. jan 2015

@rainee predne koleso sa da vybrat a vojde do fabky combi aj s kolesoma je tam este miesto 😉

rainee
20. jan 2015

@olienka12 no praveze nemame kombi takze uz to vidim celkovo na problem s kocikom vobec nejaky tam vpratat.

zulina9
24. jan 2015

Ja mam gt3 kocik ale len preto ze krpec je dlhy a ostatne su mu male. No mozno by sa nejaky vacsi nasiel ale uz nemienim riesit. Jedine co mi na nom vadi ze je nestabilny. Sak co by sme od trojkolky chceli. Ked sa krpec nakloni s kocika na bok, tak nechyba vela a prevratil by sa. To je jedine co mi vadi. A to ma krpec necelych 13kg.

nicinka0
8. apr 2016

Ahojte, rada by som sa spytala, ci niekto skusal na tento kocik namontovat aj skejt pre surodenca, viem, ze na kociku je tiez stupienok, ale nepride mi taky plnohodnotny a "komfortny" dakujem za odpovede 🙂

canadaz33
6. júl 2017

Prosim
@nicinka0 o akom stupienku píšete..?? Ja mám gt3 4 koles.starší typ a tam je niečo také,že 2 dieťa sa môže postaviť za kočík keď je športová časť.??
Prosim keď budem mať vaničku,musím mať prídavný stupienok-skejt k nemu..môže mi niekto poradiť aký sa hodí..?? Aj iný názov,či na iný druh kočíka môže byť..Ďakujem za odpoveď..!!! ;)

nicinka0
6. júl 2017

@canadaz33 Zdravim, my sme nakoniec peg perego gt3 nekupili - mali sme ho pozicany od kamosky na skusku preto sme rozmyslali co a ako... ale kupili sme univerzalny skejt ku kociku na gesslein, ktory sme mali - tiez starsi model ... pri tom peg perego sa to tusim nedalo namontovat resp. sme neskusali, lebo by tam nieco zavadzalo - mi to manzel vysvetloval ... a na ten stupienok bol nas maly uz velky ... my sme kupovali skejt do 30kg ... a v podstate na gt3 ten stupienok by mal byt v podstate do terenu, ked kocik zapadne al. do kopca al. tak, aby ste ho mohli nohou potlacit a tak si pomoct, ale vela mamiciek to prave vyuziva ako stupienok pre dieta - ale v podstate je o dost uzsi ako klasicky skejt, cize aj komfort jazdy pre dieta ...

canadaz33
6. júl 2017

@nicinka0 pomýlila s.sa my máme PP A 3 tak to je zase iný typ..vy máte asi 3kolku a my 4kolku..no videla s.jednej pani na inom kočíku a možno by sedel ten babypoint aj keď máme vzadu tu brzdu..