icon

Maclaren golfový kočík. Aké máte skúsenosti?

kingstonka
7. nov 2008

Ahojte.

Vyberam golfovy kocik a zatial sa mi pozdava Maclaren Quest Sport. Mate s nim niekto skusenosti, popripade s inymi typmi z tejto znacky?
dakujem

Strana
z172
tanija133
16. jan 2016

Zenuska mam na predaj v bazariku Maclaren xt, crown blue, keby mal niekto zaujem. Top stav, pouzivany prilezitostne

kafoditka
16. jan 2016
seahorse27
20. jan 2016

@tanija133 Ahoj. Mozem sa ta opytat, ci vam nechybalo madlo na tomto kociku? Viem, ze sa uz nevyraba a zhana sa dost tazko....

kafoditka
20. jan 2016

@seahorse27 za seba môže povedať, ze nechýbalo. Aj tak bolo zbytočné, lebo sa pohybovalo hore dolu.

tanija133
20. jan 2016

@seahorse27 kupila som ho od kafoditky, chvilku som ho nosila, ale nedrzali dobre, smykalo sa, tak som ho zasa predala, a uz nam nechybalo.. Je to kocik ze si dieta nasadne don same, a madlo iba zavadzia....

adulla2
20. jan 2016

ja som vždy mala kočíky s madlom a myslela som že mi na maclarene bude chýbať ale vôbec, dieťa je aj tak pripútané pásmi, takže madlo je zbytočné

maartinkaa
1. feb 2016

ahojte baby, potrebujem helfnut,,,,,mate niektora fabiu a BMW? ja mam teraz velky xlr a do kufra mi nevojde ☹ alebo mi ho prosim niektora odmerajte v zlozenom stave dakujem,,,

maartinkaa
3. feb 2016

nikto? inak tym bmv som myslela kocik 😉

tanija133
3. feb 2016

@maartinkaa Mne XT vosiel do POLA, a BMV je mensi, ten ti isto vojde do fabie, tam by vosiel aj XT..XLR ani mne nevosiel do POLA..... XT a BMV urcite....viem ze fabia ma kusok sirsi kufor....

sasa1983
3. feb 2016

@seahorse27 mne by madlo chybalo. I ked ak nie je,tak si clovek zvyknut musi,ale mne radsej vyhovuje varianta,ze si zvyknut nemusim. A

maruska261
3. feb 2016

@girlie81 ahoj prosim ta ako si bola spokojna s tymto kocikom?

seahorse27
3. feb 2016

@sasa1983 Mali sme XT minule pozicany na vyskusanie a maly vyzeral, ze mu madlo nechyba 😉

sasa1983
3. feb 2016

@seahorse27 super.

maartinkaa
5. feb 2016

@tanija133 jeej dakujem, ani som uz nepozerala, ci niekto napisal 😉 , ale ja mam este tu starsiu fabiu a ma kufor na sirku len nejakych 98cm, a krizom to to tiez nie je nijaka slava 😝

tanija133
5. feb 2016

@maartinkaa no bmv je maly...podla mna sa vojde hocikde aj do vseobecne malych kufrov....

girlie81
8. feb 2016

@maruska261 Ahoj 🙂 Prepac, ze az takto neskor, ale casto sem nechodim. Ja som bola s BMW spokojna, je to skladny, pevny a velmi kvalitne spraveny golfac. Mne sa velmi pacil jeho dizajn, preto som si jeho kupou spravila radost 🙂 Svoje splnil, vyuzili sme ho. Je to skor golfac do mesta. Ak mas nejake konkretne otazky, kludne sa pytaj ;) Ja ho mam este stale doma 😀 Nemam srdce ho predat 😀 Este stale neviem ci bude druhe dieta, alebo nie....tak caka 🙂

maruska261
9. feb 2016

@girlie81 a fotky nahodou nemas?je dost drahy ten kocik😃ale zaujimalo by ci je problem do terenu s nim...moj syncek ma 15 mesiacov 90cm 13kg takze je vysoky,bude po tatovi..tak ci je aj priestranny,vela recenzii nanho aom nenasla.dakujem

girlie81
9. feb 2016

@maruska261 poslala som ti IP 🙂

tamichloe
21. apr 2017
adka_kici
2. okt 2017

@girlie 81 dobry denn☺ Prosim Vas aly je Bmw golfac na zimu?Pekny den ☺

quetti
10. máj 2018

Super vlakno o Maclarenoch 🙂 Padol mi tiez do oka, pozorujem ho uz nejaky cas v uliciach mesta, aby som lepsie "pochopila" jeho vlastnosti. Rozmyslame nad jeho kupou, dieta nam vyrastlo z nasho oblubeneho sportaku Inglesina.

Precitala som aj stranky vyrobcu aj predajcov. Niekde sa uvadza nosnost do 15 kg, inde do 25-29 kg. Mam dvojrocne dieta, sme obaja s muzom vysoki, a nase dieta je tomu teda prispobene aj vahovo. Bude mat 15 kg (vacsina sportakov, aj ten nas je cca vacsinou do 15kg). A kocik este potrebujeme dalej minimalne rok uzivat. Je vhodne aj pre vyssie/tazsie deti? Ake su, prosim, v tomto ohlade vase skusenosti?

Strana
z172